homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum - offtopic 43-6

#96 2008-11-18 20:39:18

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

Re: ce gandesti acum - offtopic 43

vai is k un balonas... tot timpu' la menstra is k un balon ...  am o burta zici k is gravida luna 6-7 doamne fereste  popa

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#97 2008-11-18 20:39:39

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

si eu sunt plina de nervi ca s-a luat apa de azi dimineata de dinainte sa ma trezesc eu si acum de-abia a venit rece, si de incalzit nu pot sa incalzesc ca s-au intrerupt si gazele....daca n-as fi acuma pe net as zice ca sunt in preistorie tongue

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#98 2008-11-18 20:40:46

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

aoleo daca nu m-am saturat de scoala asta tampita si de cat e de invatat.e o mare varza in capul meu.nu mai stiu nimic,invat ceva uit ce am invatat inainte si devine in capul meu o maaaare varza neutral si gramatica asta ma temina grater

expect the worst , hope for the best!

#99 2008-11-18 20:41:03

skumpi
Vizitator

rotfl preistorie cica rotfl

#100 2008-11-18 20:41:29

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

e de la criza,dea rotfl

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

Publicitate

loading...

#101 2008-11-18 20:41:31

skumpi
Vizitator

oana_ a scris:

aoleo daca nu m-am saturat de scoala asta tampita si de cat e de invatat.e o mare varza in capul meu.nu mai stiu nimic,invat ceva uit ce am invatat inainte si devine in capul meu o maaaare varza neutral si gramatica asta ma temina grater

ai impresia numa smile

#102 2008-11-18 20:42:00

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

stiti voi cum e cand incepe brusc sa ti se invarta o melodie prin cap? e! creierasul meu acum face cam asa" I looooveeee youuuuuuu/ Please say you looooooooveeeeeee meee toooooo" adica se crede Celine Dion  rotfl

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#103 2008-11-18 20:42:20

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

pokimon..ti pup fata las ca o sa fie bine ai sa vezi.

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#104 2008-11-18 20:42:31

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

skumpi a scris:

oana_ a scris:

ai impresia numa smile

ce am impresia?

expect the worst , hope for the best!

#105 2008-11-18 20:43:49

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

skumpi.... nu stii cat ma rog sa ai dreptate in ceea ce zici...
daca as putea face ceva, orice as face.... absolut orice ca sa stiu ca se poate rezolva....
dar.... nu tine de mine, din pacate si tot ce pot face este sa ma rog sa avem putere sa trecem peste asta....

si nu ma pot gandi la un lucru... mi-am facut in urma cu ceva timp un horoscop personalizat la cineva...
si mi-a zis tipa ca vor fi ceva probleme in perioada asta, dar ca ele ar trebui sa isi gaseasca rezolvare spre sfarsitul anului, inceputul noului an si ca daca relatia depaseste criza asta se anunta a fi de lunga durata....
ahh... iar la sf anului ar tb sa se pronunte divortul lor...
ma agat si eu de ce pot si sper... sper din tot sufletul!
animalutza, sa te auda Doamne Doamne sad

Ultima oara a fost editat de pokemon (2008-11-18 20:45:22)

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#106 2008-11-18 20:44:50

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

rrammonna a scris:

capcaun,no food la ora asta punish punish

atunci o portocala mica big_smile k a venit iarna si pot si io sa mananc portocale lol

#107 2008-11-18 20:45:45

pitzipoank
Insomniac member

poke.. nu t agata d asta.. poate ai sa fii dezamagita...
sau poate se rez mai rpd..

eu zic asa. nu mai astepta mult pana se decide..
daca e sa opteze pt copil si fosta.... el o sa se aseze la casa lui si u o sa suferi...

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel

#108 2008-11-18 20:45:51

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

capcaun a scris:

rrammonna a scris:

atunci o portocala mica big_smile k a venit iarna si pot si io sa mananc portocale lol

clementinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  drool   drool    drool   drool   drool

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#109 2008-11-18 20:46:29

skumpi
Vizitator

oana_ a scris:

skumpi a scris:

oana_ a scris:

ai impresia numa smile

ce am impresia?

ca nu mai sti nik...da le stii pe toate`
ia dak faci acuma un exercitiu ( asa faceam eu ) imi scriam pe biletele numele romanelor...nuvelelor etc si extrageam unu si ma faceam k is la examen big_smile si asa bine stiam sa`l scriu pe ala 1...in schimb asa dak ma intrebai..nu mai stiam nik ...era varza in capu meu...da cand ai ceva sigur si ii numa ala...nush cum se face te concetrezi si selectezi informatia si stii big_smile asa ca stai linistita....ai numa impresia k nushtii smile

#110 2008-11-18 20:46:51

pitzipoank
Insomniac member

capcaun a scris:

rrammonna a scris:

si eu ador prtocalele iarna... imi plac mai mult...
poate k atunci cand eram mik numa d craciun primeam porto d la buni.. si mi-a ramas asa...

#111 2008-11-18 20:47:42

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

capcaun?m-ai lasat fara clatite? cel putin salivam si eu gandindu-ma ca le papa cineva  grater

Ultima oara a fost editat de lucia05 (2008-11-18 20:47:55)

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#112 2008-11-18 20:48:17

skumpi
Vizitator

poke` iubirea invinge mereu...no matter what ! de asta sa tzi cont...
nu cred ca o sa se intoarca la ea , sincer, chiar cu riscu de a`si pierde copilu...oricum nu o sa`l piarada definitiv...dupa ce va fi proceseu respectiv o sa aiba si el program cu zile de vizita, nu ? si totu va fi okey wink u`ll see

#113 2008-11-18 20:48:27

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

buna fetelor...m-am certat cu al meu...ma duc sa plang grater

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#114 2008-11-18 20:48:32

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

stiu ca o sa sufar.. nu imi pare rau nici macar de asta...
mi-ar parea rau doar pentru ca stiu ca ne iubim si mi-ar parea rau pentru tot ceea ce am avea in plan sa facem si nu am reusit.... asta as regreta sad

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.