homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Obsesia Chlamydia-2

#20 2009-01-28 20:44:01

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: Obsesia Chlamydia

lady in black, LadyPink a citat paragraful in care ii recomandam Chlamydia PCR si a zis ca vrea sa faca si ea analiza asta. asa ca eu m-am referit strict la Chlamydia PCR. stiu ca se poate face in mai multe feluri... din pacate m-am luptat mult cu chlamydia si am fost nevoita sa invat multe...

#21 2009-01-28 20:58:06

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

gargarita a scris:

lady in black, LadyPink a citat paragraful in care ii recomandam Chlamydia PCR si a zis ca vrea sa faca si ea analiza asta. asa ca eu m-am referit strict la Chlamydia PCR. stiu ca se poate face in mai multe feluri... din pacate m-am luptat mult cu chlamydia si am fost nevoita sa invat multe...

scuze, nu am fost atenta dumbom

#22 2009-01-28 21:00:38

gargarita
Moderator

n-ai de ce sa-ti ceri scuze  puss

#23 2009-02-03 23:18:18

bau03.01.09
Membru
Inregistrat: 2009-02-03

buna seara tuturor. Am fost diagnosticata acum 2 ani cu clamidia in sange (IGG mai exact), dar de curand mi-a aparut si in secretie. Am urmat tratament cu zanocin multa vreme si nu am reusit sa scap de ea. Vroiam sa stiu daca analiza asta PCR m-ar ajuta sa aflu ce forma este , poate asa poate fi tratata la obiect si rezolvata eventual anul acesta.

Astept sfaturile dvs. Va multumesc anticipat!

#24 2009-02-03 23:25:23

gargarita
Moderator

PCR-ul iti spune foarte sigur daca o ai sau nu, nu iti da alte informatii despre chlamydia.
oricum IgG-ul iti spune ca ai avut infectia, nu ca o ai.
daca nu ai scapat cu zanocin, incerca alte antibiotice, dr tau trebuia sa-ti fi schimbat medicamentele daca a vazut ca nu a trecut

Publicitate

loading...

#25 2009-02-11 21:03:49

mandylion
New member
Inregistrat: 2006-09-04

gargarita a scris:

PCR-ul iti spune foarte sigur daca o ai sau nu, nu iti da alte informatii despre chlamydia.
oricum IgG-ul iti spune ca ai avut infectia, nu ca o ai.
daca nu ai scapat cu zanocin, incerca alte antibiotice, dr tau trebuia sa-ti fi schimbat medicamentele daca a vazut ca nu a trecut

Buna fetelor,
Am fost diagnosticata cu cervicita.PAP II.
Mentionez ca acest diagnostic a fost pus de mai multi medici in ultimii 3 ani.Nu imi iesea niciodata nimic rau din analiza normala a secretiei si totusi colul era inflamat.Am primit o serie de tratamente cu ovule fara nici un rezultat.
Abia acum ultimul medic la care am fost mi-a sugerat sa imi fac analize pt chlamydia.Mi-am facut doar din sange si mi-a iesit igA negativ,igM negativ si igG pozitiv.
Inainte de primirea rezultatelor mi-a prescris cervugid 3 cutii si o doza de azitrox pentru tratarea inflamatiei de pe col.
Acum dupa rezultate mi-a prescris inca o doza de azitrox mie si una partenerului.
Din tot ce am citit pe forum am inteles ca acest igG pozitiv arata ca am avut infectia dar ca nu o mai am,celelalte fiind negative.
Atunci de ce am mai primit tratamentul cu azitrox si eu si partenerul?
Imi scapa ceva?
Ar trebui sa fac si analiza PCR de care vorbiti?

#26 2009-02-11 22:50:51

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

mandylion a scris:

Din tot ce am citit pe forum am inteles ca acest igG pozitiv arata ca am avut infectia dar ca nu o mai am,celelalte fiind negative.
Atunci de ce am mai primit tratamentul cu azitrox si eu si partenerul?
Imi scapa ceva?

sincer nici eu nu inteleg

#27 2009-05-05 19:08:17

AMIKA
Membru
Inregistrat: 2009-04-26

Pt gargarita. Ce schema de tratament ti-a dat pt doxiciclina, ca am inteles ca asta ti-a dat rezultate? Si cat timp?

#28 2009-05-05 19:25:00

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

AMIKA tratamentul care a dat roade pt gargarita nu va da si pt tine...
iar pe forum nu se recomanda tratamente.
pt asta trebuie sa mergi la medic.

#29 2009-05-05 20:38:11

gargarita
Moderator

amika, ti-am insiruit tratamentele pe care le-am facut ca idee...
doctorul tau iti va spune dupa ce schema crede ca e cazul sa o iei
succes si sa ne tii la curent

#30 2009-06-26 21:05:31

mikuza
Membru
Inregistrat: 2009-06-26

buna seara doamnelor,va rog din suflet daca ma puteti lamuri si pe mine ,in urma unui avort spontan anul trecut in februarie ,am inceput o serie de analize dupa cateva luni de la avort printre care si chlamydia .la o clinika infiintata noua in vaslui cea mai prrformanta   fost pt recoltare sange  si mi-au facut in data de 24-10-08 IgA- absenti si IgG- prezenti ,doar atat mi sa dat tratament cu zanocin 10 zile .in  date de 04-10-08 repet analizele  si IgA- absenti si IgG- slab pozitiv  si  mi sa zis ca ma vindec  apoi la cererea mea ca sa vad daca este totul in regula in 28-04-09 am repetat analizele si surpriza  IgA- slab pozitiv si IgG- pozitiv si cica m/am reinfectat mentionez ca de anul trecut din 22-05-08 eu nu am avut nici un contact sexual cu sotul fiind   arestat.si dupa cum am mai vazut ca sa mai pomenit si de IgM nici aici la vaslui nu  fac aceasta analiza si sunt foarte nedumerita  nu inteleg in ce faza ma aflu cu aceasta infectie.si pt ca   dupa acesta timp in sfrasit l/au adus pe sot aici i/am facut si lui analizele si i/au iesit IgA-pozitiv si IgG- pozitiv  deaja am dus analizele la penitenciar si il vor duce la un dermatolog ca sa ii dea tratament dupa ultimele mele analize iar mi/a dar zanocin 10 zile si acum astept ca dupa 3 luni a zis sa revin la analize si mai am de asteptat doar pana pe 28 iulie .va rog din suflet sfatuiti-ma si pe mine cu rezultatul analizelor mele.va multumesc

#31 2009-06-29 09:12:49

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

ai primit raspuns , nu mai scrie peste tot aceeasi problema , o sa primesti warn de la moderatoare
daca ai pus intrebarea la un post , il urmaresti pe acela
sterge restul postarilor

#32 2009-07-01 12:23:59

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

IgG arata ca ai anticorpi, deci  ca ai avut contact cu boala si nu o mai ai(IgA sunt absenti)
personal as reface in alta parte analizele

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#33 2009-10-06 16:44:02

ioana01
New member
Inregistrat: 2006-12-27

Buna ziua! In urma analizei am fost diagnosticata cu Chlamydia pozitiv, primid un tratament cu azitromicina. Din cate am citit majoritatea fetelor nu au reusit sa scape cu acest medicament. O lunga perioada am facut tot felul de tratamente prescrise de medici doar pt candidoza fara insa a eradica aceasta problema pe care nu o stiam la vremea aceea.. rugamintea mea este..sa-mi spuneti care ar fi cel mai puternic antibiotic sau ce vi s-a prescris voua..pentru ca am vazut eu cum imi prescriu medicii...ia si de aia si de aia..si daca nu merge.schimbam...si asa mai departe..as vrea sa fac un tratament puternic si eficient si totodata ce este mai nou in domeniu, nu 100 care sa mi dea peste cap si imunitatea si toate.. Va rog mult sa-mi spuneti cu ce v-ati tratat voi si a fost eficient...(va rog asta mai ales ca nu exista antibiograma pe chlamydia din cate am inteles..ceea ce-mi face "munca" mult mai grea... ) Va multumesc frumos si orice sfat m-ar ajuta mult!

#34 2010-08-23 00:29:56

silviutzaaa
New member
Inregistrat: 2009-06-19

buna!am si eu o nelamurire: acum ceva timp am inceput sa am niste mancarimi,am fost la ginecolog,am facut analize si mi-a iesit pozitiv pt chlamydia.acum intrebarea este: de unde as fi putut eu sa o iau, eu avand un singur partener caruia i-a iesit negativ testul pt chlamydia?? se poate sa il fi luat de la un control ginecologic?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.