homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cea mai buna metoda

#1 2008-11-19 13:44:52

diana rosu
New member
Inregistrat: 2008-01-29

cea mai buna metoda

buna! multe felicitari pt ajutorul acordat>big_smile<

am facut sex cu iubitul meu cand eram pe sfarsitul menstrei si am folosit durex, deci nu cred ca se pune vreo problema de sarcina, NU? :-S   acum am vrea sa o facem din nou. e suficient doar prezervativul? sa cumpar si foite chinezsti sau ovule si sa  folosim ambele metode?
  care e cea mai buna metoda de contraceptie pt mine, daca nu fac sex in mod regulat( deci nu prea am de ce sa iau antibebe), dar atunci cand fac vreau sa fiu 100% protejaza si sa nu-mi fac probleme in legatura cu o sarcina chiar daca sunt in perioada fertila?
   multumesc

#2 2008-11-19 13:56:38

elenas
Full member
Inregistrat: 2007-08-22

Re: cea mai buna metoda

Eu cred ca prezervativul ar fi suficient in cazul tau. Am impresia ca nici nu este bine sa il combini cu ovule pentru ca risti sa atace latexul . De foite nu stiu nimic. Si eu noi am folosit prezervaticul vreo 2 ani inainte sa incep eu sa iau anticonceptionale si nu am avut niciun incident.
Have fun!

#3 2008-11-19 15:39:10

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: cea mai buna metoda

Daca este folosit cu atentie, prezervativul ofera protectie 100%. Nu mai e nevoie sa folosesti nimic in paralel.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.