homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

URGENT!PLS..Answer me!efecte secundare postinor sau..sarcina???

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » URGENT!PLS..Answer me!efecte secundare postinor sau..sarcina???

#1 2008-11-20 00:00:02

only_me_a
Membru
Inregistrat: 2008-11-19

URGENT!PLS..Answer me!efecte secundare postinor sau..sarcina???

am avut un contact sexual neprotejat la inceput dupa care am folosit prezervativul. am luat postinor dupa mai bine de 48 ore. exact in ziua in care trebuia sa-mi vina ciclul, mentionez ca acesta este regulat, a aparut o sangerare maronie, de intensitate foarte redusa...aceasta este a treia zi de cand am aceasta sangerare.am toate simptomele cm , ma dor sanii ingrozitor, ovarele insa aceasta sangerare este la fel de resusa ca in prima zi. avand in vedere faptul ca nu a ejaculat in mine si ca am luat postinor este vreo posibilitate sa fiu insarcinata? am facut si un test de sarcina insa aceasta a iesit negativ...sa fie oare aceasta sangerare de intensitate redusa ciclul menstrual si sa fie astfel din cauza administrarii postinorului?

#2 2008-11-20 01:06:27

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: URGENT!PLS..Answer me!efecte secundare postinor sau..sarcina???

mai mult ca sigur e de la postinor...de care sunt 90& sigura ca nu era nevoie...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-11-20 09:27:22

syd
Sr. member
Inregistrat: 2008-09-01

e de la postinor,atata timp cat ati folosit prezervativul si clar nu a ejaculat in tine nu ai de ce sa iti faci grji

#4 2008-11-20 09:34:14

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

si eu am avut si am jurat ca e de la postinor..... cum se face ca ulterior nu mi-a mai venit ciclul si acum astept o fetita nu ma intrebati........

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#5 2008-11-20 10:07:51

syd
Sr. member
Inregistrat: 2008-09-01

daliana nu stiu ce s-a intaplat acolo dar atata timp cat au folosit prezervativul si chiar daca se rupea ea a folosit postinor deci nu are cum sa fi e insarcinata

Publicitate

loading...

#6 2008-11-20 12:23:54

only_me_a
Membru

si sangerarea asta pe care o am ....desi e foarte foarte putina..e posibil sa fie ciclul menstrual?mai ales avand in vedere ca a venit exact in ziua in care trebuia sa-mi vina ciclul?

#7 2008-11-20 14:44:52

crys_ty_na
Platinum member

tu o consideri menstra si poti face un test de sarcina la 3 saptamani de la contactul cu risc daca doresti...

#8 2008-11-20 17:24:56

only_me_a
Membru

am facut pana acum 2 teste si ambele au iesit negative...si au trecut 3 saptamani de la contactul respectiv....acum sangerarea a inceput sa nu mai fie foarte diminuata...deci..e menstra, nu?

#9 2008-11-20 19:29:04

elena2006
New member
Inregistrat: 2008-11-11

si eu am patit la fel am luat poatinor si am avt o sangerare tp de 4 zile si la fel cred ca este de la postinor a fost cu simtome de cm si am facut un test de sarcina dar si la mn a iesit negativ acum trei sa astept sa treaca 3 sap ca sal repet sa vad care este adevarul...........iar dak spui ca la tn au trecut deja cele trei saptamani si tot negativ a iesit nu cred ca e nici o problema dar ca sa fii si mai sigura poti sati mai faci un test asta asa ptr siguranta ta

Ultima oara a fost editat de elena2006 (2008-11-20 19:31:26)

#10 2008-11-21 00:21:06

crys_ty_na
Platinum member

only_me_a a scris:

am facut pana acum 2 teste si ambele au iesit negative...si au trecut 3 saptamani de la contactul respectiv....acum sangerarea a inceput sa nu mai fie foarte diminuata...deci..e menstra, nu?

eu spre asta inclin...

#11 2008-11-21 10:52:25

only_me_a
Membru

de cand a inceput sangerarea aceasta care seamana a menstra, care e mai abundentata am inceput sa iau anticonceptionale...e gresit daca am luat tocmai acum ?
sau de fapt este corect ca am inceput sa iau anticonceptionale acum cand efectele secundare ale postinorului si-au facut aparitia sau trebuia sa mai astept ca organismul sa-si revina dupa postinor?
incepusem sa iau anticonceptionale inca din prima zi cand aparuse sangerarea aceea diminuata insa cand am vazut ca aceasta devine din ce in ce mai diminuata nu am mai luat. acum dupa 3 zile am reinceput insa nu voi considera pauza faptul ca le-am intrerupt atunci deoarece acum am inceput un nou blister si de data asta nu le voi mai intrerupe pentru ca sunt sigura ca este totul ok si este menstra. este ok dak fac asa?le administrez corect in felul acesta? sau mai trebuie sa folosesc si o bariera de protectie?

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » URGENT!PLS..Answer me!efecte secundare postinor sau..sarcina???

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.