homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Hpv-2

#20 2008-11-27 08:55:42

ile
New member
Inregistrat: 2008-11-21

Re: hpv

mi-au venit rezultatele la papanicolau si mi-a iesit pap 2. e bine? doctorita mi-a zis ca da si sa nu-mi fac griji. a inceput sa-mi dea cu ceva sa mi le arda, probabil e acea condyline, care ustura groaznic. delia ai avut contact sexual in timpul tratamentului cu condyline? te-a durut? eu am incercat dar m-a usturat, m-a durut, incat m-a pus serios pe ganduri. parca am o rana acolo asa simt. si inainte nu aveam nimic. sau poate o fi din cauza tratamentului cu klion??? va rog ajutati-ma sa dezleg misterul!

#21 2008-11-27 09:19:36

delia2008
New member
Inregistrat: 2008-11-06

si mie tot pap 2 mi-a iesit. e ok. e o infectie mica acolo care isi face de cap.  stiu ca doare, ustura. chiar ai o rana acolo. gandeste-te ca iti arde bubitele cu solutia aia. mai bine astepti sa te vindeci si dupa aia sa ai contact sexual iar, ca sa te simti tu bine.oricum esti pe drumul cel bun  majoreta

#22 2008-11-27 09:22:53

ile
New member

puss multumesc mult pt raspuns.

#23 2008-11-27 09:24:58

delia2008
New member

cu placere

#24 2008-11-27 10:35:53

ile
New member

delia, pe tine te-a usturat si dupa ce ti-a dat cu condyline? eu am usturimile acelea si acum cu toate ca mi-a dat aseara. sau o fii din cauza faptului ca am incercat sa am un raport sexual???? nici nu stiu ce sa mai fac de usturimi, oricum de ovul nici nu mai poate fii vorba.

Publicitate

loading...

#25 2008-11-27 10:42:27

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

e de la condyline ile...ar trebui sa se amelioreze pe parcursul zilei...nu pune nimic...

happy with him...inlove with him...puss

#26 2008-11-27 11:03:48

delia2008
New member

ti-am zis ca e dureros tratamentul. pe mine ma ustura cateva minute imediat dupa ce ma dadea, iar dupa aia aveam senzatie de discomfort, ba ma durea , ba ma ustura putin.
citeste aici prospectul de la condyline http://www.farmaline.ro/sp.php?pid=1584&

#27 2008-11-27 11:42:12

ile
New member

ma tot gandesc de unde am luat virusul. eu nu am avut decat 2 prieteni cu care am intretinut contact sexual. primul cu care am avut o relatie ce a durat 4 ani si in acea perioada am avut o singura data mancarimi mai suparatoare pe care le-am tratat cu clotrimazol crema( sper sa nu gresesc denumirea ), si mi-au trecut. atunci nu prezentam vegetatii. si prietenul meu de acum ,pe care l-am cunoscut in vara, iar dupa 1 luna mi-au aparut vegetatiile. el nu are nimic, dar mi-a zis acum 2 luni ca i-a aparut un cosulet "acolo", i-a disparut si nu mai are nimic. de curand insa i-a aparut un herpes la gura. l-a tratat cu aciclovir si s-a uscat. ce sa cred ca de la el am luat virusul dar el are o imunitate mai buna??? nu stiu ce sa cred, nu as vrea ca relatia noastra sa se rupa, ne iubim mult. am uitat sa spun ca locuim impreuna, deci daca a luat virusul a fost de la precedentele??? sau poate i l-am dat eu???

#28 2008-11-27 12:16:27

delia2008
New member

ile nu stii cu cine a fost inaintea ta sau daca stii cu cine nu stiii cu cine au fost celelalte - e un intreg lant - intelegi tu ce vreau sa spun tongue  . mi-a zis doctorita  ca prietenul poate avea in organism virusul de mai mult timp fara sa stie ca il are,fara sa se fi manifestat, iar tu care ai sistemul imunitar mai slab sa ai "norocul"asta. si nu inteleg de ce sa se rupa relatia voastra? ca el sau tu ati avut virusul asta? ca ati avut si alti parteneri si din cauza asta ai tu acuma condiloame? se trateaza , stai linsitita. eu zic ca asta nu ar trebui sa fie un periocl pentru relatia voastra, mai ales daca va iubiti.-

#29 2008-12-01 09:04:53

ile
New member

puss multumesc mult delia pentru incurajari, m-ai ajutat sa trec mai usor peste asta. puss

#30 2008-12-01 13:12:28

delia2008
New member

ma bucur ca esti mai optimista smile  retas

#31 2009-01-04 22:22:09

genius
Membru
Inregistrat: 2009-01-04

crys_ty_na a scris:

NU se transmite prin sarut si nici prin mangaierea sanilor...iar daca nu are negi vaginali si prezervativul este folosit de la inceputul contactului sexual nu se transmite (dar exista bineinteles riscul ruperii prezervativului)...nu ne sta noua in putere ca sa ti spunem daca sa renunti la acea persoana sau nu...dar avand in vedere ca dintr o relatie sanatoasa trebuie sa faca parte si sexul e bine sa te gandesti de dinainte daca esti dispus sa faci acel pas candva in viitor...daca nu mai bine termini acum relatia...asta este parerea mea...

Imi pare rau sa va anunt ca eu am luat negi cu prezevativ . Am facut doar sex protejat dar ea avea condiloame la exterior ... undeva intre labiile mari si cele mici ... asa ca eu am luat negi doar pe zona de deasupra penisului si multumesc cerului ca am folosit prezervativul ca altfel dadeam acum cu condyline si pe jucarie ... si nu-i deloc placut . Arde ca toti dracii daca nu astepti sa se usuce bine si o intinzi din greseala pe pielea sanatoasa . Trebuie dat numai pe negi , nu trebuie facut exces de zel ... Sunt la a 2-a saptamana de aplicare si sunt obtimist ... unii au disparut ... altii s-au micsorat ... altii nu cunosc nici o schimbare si restul nu se mai vad de arsuri .... stiu ca suna ca turcii lui Baiazid la numar dar nu am decat 8 . Voi avea o viata normala si nici un neg nu ma va impiedica de mor cu ei de gat !

#32 2009-01-04 22:28:37

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

bafta genius in tratarea negilor si next time ai grija la fete...hpv`ul e un virus de care scapi destul de greu.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.