|
Nu esti logat.
Diferenta de varsta intre parteneri-4#58 2009-01-06 01:36:12
Re: diferenta de varsta intre parteneri
il pastrezi asa Offline #59 2009-01-06 12:58:56
Re: diferenta de varsta intre parteneriintre mine si el este o diferenta de 15 ani....nu se simte,nu se vede...decat prin faptul ca are o experienta de viata fantastica....stie f multe... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #60 2009-01-06 12:59:42
Re: diferenta de varsta intre parteneriuh...nu mai sunt eu lider la diferenta da varsta Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #61 2009-01-06 13:11:12
chiar nu trebuie sa te intereseze diferenta de varsta.....de multe ori mi se spunea...o umbli cu unul de 50 de ani...un mos(asta aici in romania)...dar sincer,nu l-as da pe unul mai tanar....daca arata aiurea sau nu era,,generos,,sau nu era bun la pat...imi puneam semne de intrebare,dar asa???e ok...din toate punctele de vedere... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #62 2009-01-06 13:16:11
Re: diferenta de varsta intre parteneriasa zic si eu ella Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline Publicitateloading...
#63 2009-01-06 16:27:24
100% de acord cu tine. Offline #64 2009-01-06 22:45:31
Re: diferenta de varsta intre parteneribuei, da mai veniti multe cu diferente de varsta? ca deja am ajuns pe locu 4 Offline #65 2009-01-07 11:45:40
Re: diferenta de varsta intre parteneriAm spus si mai devreme .... iubitul meu are 33 si eu 22. Nu ma deranjeaza acesta diferenta si nici faptul k e mai batran k mine Ultima oara a fost editat de pink_martini (2009-01-07 11:47:14) "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #66 2009-01-07 12:35:19
da,dar tu vei fi o mama tanara......iar copii...stai tu linistita,ca-ti poate face si la 60 de ani daca e,,bun,,.... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #67 2009-01-09 00:39:35
Re: diferenta de varsta intre partenericineva mi-a zis ca barbatul e bine sa fie cu 7 ani mai mare, sa nu depaseasca cota asta, dar vedeti voi mai depinde si de barbat cum este. mai sunt si exceptii.intre noi este o diferenta de 7 ani-8 chiar. si ca si tine pink-martin voi fi o mama tinerica. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #68 2009-01-09 15:19:11
Re: diferenta de varsta intre parteneridiferenta e de 7 ani Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #69 2009-01-10 00:28:09
Re: diferenta de varsta intre partenerila noi diferenta e de 3 luni oare e prea mic iubi? Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline #70 2009-01-10 10:34:44
Re: diferenta de varsta intre parteneriEu cred ca toate fetele se simt atrase macar din cand in cand de barbati mai in varsta. La 20 de ani e un pustan dar la 30 de ani are un anumit rafinament, o anumita distinctie. Ma rog, intre mine si prietenul meu sunt 2 ani si o saptamana si se simte dar e ok fiinda imi ofera ocazia sa ma mai port ca o adolescenta rasfatata in timp ce el face primii pasi neasistati in lumea reala. Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run... Offline #71 2009-01-10 10:51:16
Re: diferenta de varsta intre parteneriintr'o relatie imi place sa ma simt protejata,alintata ,sa aiba cineva grija de mine:) sa am alaturi un barbat nu un baietel adolescent ( el e cu 2 ani mai mare)ce'i drept mai facem schimb de roluri cateodata si is si mamica lui ,k tare'i place sa fie rasfatat:) Offline #72 2009-01-10 11:41:52
Re: diferenta de varsta intre parteneriIn opinia mea baietii mai mici sunt un pic mai egoisti. De exemplu, mai demult am avut posibilitatea sa plec cu o bursa timp de 6 luni in State. Prietenul meu de atunci (care era de o varsta cu mine) a zis ca daca macar aplic pentru chestia aia, ne despartim. Cand am auzit am crezut ca glumeste, mai ales ca el stia cel mai bine ca era o chestie pe care mi-o doream extrem de mult, pentru care lucrasem ca sclavul pe plantatie. Pana la urma nu am mai mers, nu din cauza lui, din alte motive. Oricum mie asta mi-a parut o dovada de egoism si ne-am despartit la scurt timp dupa. Acum vreau sa plec timp de un an jumatate si prietenul meu ma sutine din simplul motiv fiindca stie ca asta e ceva ce imi doresc. Am nevoie de cineva care sa ma sustina, sa fie dispus sa inteleaga ca viata mea nu se rezuma la el si sunt dispusa sa dau in schimb aceeasi ustinere si intelegere. Nu stiu cati alti baieti s-ar baga la schimbul asta... Ultima oara a fost editat de Neverbe (2009-01-10 11:46:37) Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|