|
Nu esti logat.
Fetelor help urgent k mor#1 2008-11-21 07:11:36
fetelor help urgent k mor aseara la 9 am uitat sa iau pilula...am luat-o acum la 7...mai aveam ink 6 pastile din tableta cu aceea cu tot...ptoblema mare e k aseara pe la 10 am facut prostii cu iuby...ce ma fac? trebuie sa iau pilula de a 2-a zi? si daca o iau apoi cand incep alta tableta de antibebe?...la medic nu am timp sa ma duc pt k sunt cu recuperarea.... menstruatia ar fi tb sa-mi vina smbt viitoare in mod normal... Ultima oara a fost editat de ella_mina (2008-11-21 07:18:39) Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #2 2008-11-21 07:58:00
Re: fetelor help urgent k mordin cate stiu eu nu e bine sa combini pilulele.........., te dai peste cap! pe de alta parte uita-te ce scrie in prospectul lor in caz ca se uita vreuna...... There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #3 2008-11-21 08:37:36
Re: fetelor help urgent k morElla protectia nu a scazut. Din cate inteleg tu ai luat pastila cu 10 ore intarziere, deci nu ai depast 12. Esti ok. Nu te mai stresa. Ia pastilutele in continuare. Esti safe. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #4 2008-11-21 09:05:23
Re: fetelor help urgent k mordaca se uita se poate produce, asta a fost ideea mea, dar daca nu depaseste acea perioada pe care ai si mentionat-o e ok There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #5 2008-11-21 19:07:25
Re: fetelor help urgent k morfetelor mi-am cumparat postinor de dimineata pt k eram foarte speriata dar nu am luat-o pt k am sunat si doctora de planning la care ma duc eu si mi-a zis si ea,k si voi, k nu e nici o problema daca am luat-o dupa 10 ore....sper sa fie ok...m-am mai linistit putin dar tot o sa stau cam cu teama pana smbt viit cand tb sa-mi vina dar sper k e totul in regula... Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline Publicitateloading...
#6 2008-11-21 19:11:59
Re: fetelor help urgent k morstai calma!!! Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #7 2008-12-09 23:46:25
Re: fetelor help urgent k morbuna fetele, am si eu o intrebare, e vreo problema daca am luat pastila la limita de intarziere 12 ore? sambata seara am uitat sa o iau, de obicei iau in juru orei de 22, dar in ultima perioada tot pe la 22 si ceva , kiar si 23, si am baut duminica dimineata pe la ora 10 si vreo 5 minute. nu am avut contact duminica, duminica seara am baut normal pastila, luni seara la fel, insa luni seara am avut contact neprotejat. sunt in pericol? pastila uitata de sambata seara era a 10-a de pe folie. astept raspuns plss. Multumesc Offline #8 2008-12-09 23:51:07
Re: fetelor help urgent k morabcdef, eu as zice ca e ok, sa nu-ti faci probleme.. Offline #9 2008-12-09 23:55:32
Re: fetelor help urgent k morsunt foaarte paranoica dar oricum m-ai mai linistit, mersi. iau de cel putin jumatate de an pastilele, ma gandesc k nu se ramane asa usor. si ar trebui sa ma protejez acum zilele astea, nu? desi "faptul" a fost consumat deja. multumesc mult pt raspuns Offline #10 2008-12-10 00:02:01
Re: fetelor help urgent k morasta nu mai stiu sa iti zic exact. Offline #11 2008-12-10 09:10:26
Re: fetelor help urgent k moreu zic sa te protejezi suplimentar....nu degeaba se zice sa nu depasesti 12 ore, si ma indoiesc ca se refera la 12 ore si 15 min.... se refera la in jur de 12 ore...pot fi si 11 ore 50 si 12 ore si 5 min...cum iti este norocul...dar parerea mea e sa te protejezi suplimentar 7 zile Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|