|
Nu esti logat.
Roseata cu mancarimi in zona genitala#1 2008-11-21 10:21:31
roseata cu mancarimi in zona genitalav am mai scris despre problema mea ,ma scuzati ca am revenit cu acelasi lucru......insa nu mi a trecut chiar deloc mereu impreuna Offline #2 2008-11-21 10:24:49
Re: roseata cu mancarimi in zona genitalanu am mai folosit absorbantele zilnice.....tot pe forum m a sfatuit cineva pentru ca ar putea fio o alergie insa nimic mereu impreuna Offline #3 2008-11-21 10:32:11
Re: roseata cu mancarimi in zona genitalaElena leanjeria pe care o folosesti este din bumbac? Eu as merge la dermatologie cu problema asta. Nu poate fi de la epilat? In general pielea sufera la epilat, si poate tu esti mai sesibila in zona aia. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #4 2008-11-21 10:38:25
Re: roseata cu mancarimi in zona genitalanu toata lenjeria mea e din bumbac insa de cand am inceput cu aceste probleme am purtat numai bumbac. mereu impreuna Offline #5 2008-11-21 12:07:20
Re: roseata cu mancarimi in zona genitalao analiza de secretie ti a facut? happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2008-11-21 13:23:14Re: roseata cu mancarimi in zona genitalaFaptul ca te scarpina se numeste "prurit". Aici e "prurit vulvar". Daca mai ai si roseata si te si ustura cand urinezi... se numeste VULVITA. Offline #7 2008-11-21 15:34:49
Re: roseata cu mancarimi in zona genitalalatex?ce inseamna?nu am mai auzit de acest lucru la fel si de coc sau trichomonas.... mereu impreuna Offline #8 2008-11-21 15:35:10
Re: roseata cu mancarimi in zona genitalainseamna ca e grav? mereu impreuna Offline #9 2008-11-21 20:56:13
Re: roseata cu mancarimi in zona genitalalatex...adica din ce e sunt facute unele prezervative...elena mergi la medic si cere o analiza de secretie...si ai warn pt ca nu ai editat...citeste regulile... happy with him...inlove with him... Offline #10 2008-12-01 15:44:23
Re: roseata cu mancarimi in zona genitalade 3zile mi-a aparut roseata pe piele in zona vaginului spre anus. se cojeste si ma ustura. am mai gasit pe forum despre simptome asemanatoare, dar eu am si ganglionii inghinali inflamati. tocmai am terminat un tratament cu antibiotice pentru o infectie in gat, dar si perioada mai putin placuta a lunii. ce sfaturi imi puteti da? multumesc anticipat Offline #11 2008-12-01 16:25:41
Re: roseata cu mancarimi in zona genitalasingurul sfat pe care ti`l pot da e sa ungi acolo cu crema de galbenele daca te deranjeaza acolo si sa mergi la un medic sa te vada. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #12 2008-12-12 18:08:59
Re: roseata cu mancarimi in zona genitalaDe vreo 3 saptamani ma confrunt cu o senzatie de mancarime in zona vulvei cu extindere spre anus. Am fost la ginecolog mi-a facut examen de analiza a secretiilor (lama), test urina, test papanicolau si echo vaginal . Nu mi-a aparut nici un microb , ci o inflamare a vaginului . Mi-a prescris Gynofort doza unica dar la mine nu a avut nici un rezultat. Mi-a schimbat cu Meclon supozitoare ( 1 seara da una nu timp de 10 zile ) .Nici un efect de asemenea. Nu am nici o durere la contactul sexual ci doar atunci cand folosesc hartia dupa ce merg la baie . Cand am pipait zona am simtit niste bubite. Ce sa folosesc ca sa ma tratez? Offline #13 2008-12-12 18:20:44
Re: roseata cu mancarimi in zona genitalane spui si noua ce scrie mai exact in analiza de secretie? happy with him...inlove with him... Offline #14 2008-12-12 21:28:35
Re: roseata cu mancarimi in zona genitalaMi-a citit doctorita rezultatele prin telefon , deci nu pot sa va spun exact ce scrie in analiza de secretie ( am facut investigatiile in alt oras). Doctorita zicea vulvo vaginita. Offline #15 2008-12-15 16:30:04
Re: roseata cu mancarimi in zona genitalasi eu ma confrunt cu roseata si mancarimi . In cazul meu e din cauza candidozei. Mi se pare un pic ciudat totusi, pentru ca nu am mancarimi asa de intense ca alte persoane, in schimb ceea ce ma deranjaza este roseata. Cum as putea scapa de ea? De la tratament nu mi-a trecut. Signs of hope... Offline #16 2008-12-16 08:41:41
Re: roseata cu mancarimi in zona genitalabutter repeta analizele Offline #17 2009-09-18 23:54:51
Re: roseata cu mancarimi in zona genitalabuna ma numesc mihaela. In legatura cu aceste mancarimi in zona pubiana,vreau sa va zic ca mi-au aparut si mie de o saptamana si nu mai stiu cum sa scap de ele. Mi-au aparut niste bubite pe burta care ma mancau foarte tare si cam in aceleasi zile si niste bubite in zona pubiana dupa ce m-am epilat cu lama. Am crezut ca este doar o simpla iritatie ca si pana acum dar m-am inselat,nu-mi mai trec si ma mananca foarte tare mai ales cand fac dus si mi se inrosesc. Pt bubitele de pe burta am fost la medic si mi-a dat mixtura cu mentol,mi-a zis ca este de la alimentatie,dar mi-a fost rusine sa-i zic si de bubitele si mancarimile din zona pubiana. Nu stiu ce sa ma mai fac si ce poate fi. Sper sa fie doar o alergie si nu ceva infectie sau boala. Daca stiti ceva despre asta si ati mai patit si voi va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Multumesc mult! Offline #18 2009-09-19 08:29:43
Re: roseata cu mancarimi in zona genitalabebemik17 mergi la ginecolog. noi nu putem sti ce ai fara sa te vedem. si oricum, si daca te-am vedea, nu avem pregatirea necesara pentru a-ti recomanda un tratament Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|