homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

MICROLUT ....fara ciclu?!?!

#1 2008-11-22 00:03:51

loredaname
Full member
De la: Arabia saudita
Inregistrat: 2006-04-20

MICROLUT ....fara ciclu?!?!

Buna ziua
ma numesc loredana smile, cred ca am mai zis ....locuiesc in Cairo ...cumnatitca mea draga are o problema .....are doi copii, si dupa fiecare a avut sterilet , fara probleme la primul sterilet dar dupa al doilea bebe , la al doilea sterilet cam la citeva luni dupa introducerea steriletului au inceput sa apara dureri in zona pelvisului (chiar exact in directia buricului in jos , deasupra osului pelvisului ....care exista pina acum chiar).
A avut o rana pe col (nu s a scos steriletul pe parcursul tratarii ranii..) care a fost tratata prin "inghetare".
Acu vreo doua luni doctorita i a zis ca ia gasit ca un fibrom foarte mic.
Acu nu i a venit ciclu , ia microlut .....
ce e de facut?
cu doctorii astia aici....nici nu mai stii!

#2 2008-11-22 11:56:21

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: MICROLUT ....fara ciclu?!?!

microlut este un contraceptiv doar cu progesteorn...e absolut firesc sa nu ii vina menstruatia deci, nu e nici o problema...ce nu inteleg eu e de ce ia contraceptive doar cu progesteron...oricum ar fi, faptul ca nu i-a venit menstra nu e o problema, e din pricina pastilelor

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2008-11-24 23:33:40

loredaname
Full member
De la: Arabia saudita
Inregistrat: 2006-04-20

pentru ca alapteaza am uitat sa mentionez.....si cind ar trebui sa vina menstra ? oricind, nu conteaza?

#4 2008-11-25 00:24:18

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

aaa...atunci e de inteles prezenta microlutului...de cat timp ia microlut?...a avut vreo menstra de cand a nascut?

happy with him...inlove with him...puss

#5 2008-11-26 22:50:42

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

loredaname a scris:

pentru ca alapteaza am uitat sa mentionez.....si cind ar trebui sa vina menstra ? oricind, nu conteaza?

exact, oricind...
totusi, daca decide sa opreasca alaptatul si menstra tot nu vine sa opreasca si microlut si sa astepte sa vina menstra fertindu-se altfel de sarcina

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.