homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cateva nelamuriri legate de anticonceptionale..

#1 2008-11-22 04:48:14

Rocksy
New member
Inregistrat: 2008-11-20

Cateva nelamuriri legate de anticonceptionale..

Buna, fetelor!
As avea si eu cateva intrebari.. Am mai citit ceva topicuri pe site, si vreau sa ma asigur de fapt ca am inteles bine tot   big_smile
Eu am inceput sa iau anticonceptionale Milligest, la recomandarea medicului ginecolog luna asta. Primele 2 zile in care le-am luat, am luat si antibiotice. 7 zile dup'aia trebuie folosita protectie suplimentara, nu? Dar dup'aia e totul oki si sunt protejata de anticonceptionale? Am luat pastilele corect, toate la ora fixa, in cel mai rau caz cu o intarziere de 10 min.
Sunt sigura ca s-au mai pus intrebari de genul asta, dar nu vreau sa fii interpretat eu gresit raspunsurile si sa ma trezesc cu bebe big_smile

Merci mult.  puss

#2 2008-11-22 08:16:19

elenas
Full member
Inregistrat: 2007-08-22

Re: Cateva nelamuriri legate de anticonceptionale..

Tb protectie suplimentara si pe durata tratamentului, deci sper ca tu te-ai protejat 2 zile + 7 dupa terminarea tratamentului. Daca ai facut asa ar tb sa fie ok.

#3 2008-11-22 12:07:42

Rocksy
New member
Inregistrat: 2008-11-20

Pai fiind prima luna in care le iau, primele 2 zile nici nu s-o pus problema de relatii sexuale. Deci e oki tot big_smile Merci de raspuns, elenas.

#4 2008-11-22 12:15:34

elenas
Full member
Inregistrat: 2007-08-22

Cu placere smile

#5 2008-11-22 17:58:26

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Rocksy, daca ai inceput folia din prima zi de menstruatie, esti protejata de la prima pastila. daca ai inceput in oricare alta zi, e nevoie de 7 zile de protectie suplimentara.

in ceea ce priveste antibioticele, e asa cum ti-a zis elenas. te protejezi suplimentar pe durata tratamentului + pana inghiti inca 7 pastilute.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.