homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Urgent! Ovule preparate

#1 2008-11-22 13:45:04

angelita
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-10

Urgent! Ovule preparate

Buna!
Am o problema cu E-coli. Am fost la dr si mi-a dat antibiotic Ciprinol si niste ovule preparate, dar nu am gasit nicio farmacie care sa sa mi le prepare. Am fost la vreo 5 farmacii si doar una am gasit-o cu laborator propriu dar nu aveau toate substantele necesare. Sunt din Bucuresti si nu stiu unde as putea sa ma duc, daca stie cineva va rog frumos sa ma ajutati. Sunt deja la al doilea tratament pt e-coli si sper sa-mi treaca cu acesta.
Multa sanatate

#2 2008-11-22 13:55:13

milana
Sr. member
De la: orasul de pe deal
Inregistrat: 2006-09-14

Re: Urgent! Ovule preparate

la farmacii nu ai intrebat unde gasesti una care sa iti prepare ovulele? ar trebui sa fie informati in privinta asta.

#3 2008-11-22 14:27:45

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

angelita a scris:

Buna!
Am o problema cu E-coli. Am fost la dr si mi-a dat antibiotic Ciprinol si niste ovule preparate, dar nu am gasit nicio farmacie care sa sa mi le prepare. Am fost la vreo 5 farmacii si doar una am gasit-o cu laborator propriu dar nu aveau toate substantele necesare. Sunt din Bucuresti si nu stiu unde as putea sa ma duc, daca stie cineva va rog frumos sa ma ajutati. Sunt deja la al doilea tratament pt e-coli si sper sa-mi treaca cu acesta.
Multa sanatate

daca medicul ti a dat ovule de acest gen el trebuia sa ti spuna la ce farmacie sa mergi...

happy with him...inlove with him...puss

#4 2008-11-25 18:11:41

angelita
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-10

Mersi pt raspunsuri! Am rezolvat cu ovulele, am gasit o farmacie care mi le-a preparat.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.