|
Nu esti logat.
Folder lock#1 2008-11-22 16:13:10
folder lockbuna fetele!am si eu o problema.Eu folosesc intr-un folder al meu programul acesta.si nu am avut niciodata in 2 ani probleme cu el.acum o saptamana am formatat calculatorul.si cand am vrut sa intru in acest folder am avut surpriza sa vad ca nu mai am acea aplicatie unde trebuia sa scriu parola ca sa intru.In 2 ani am tot formatat calaculatorul si nu am avut probleme,acum nu stiu ce are.Fisierele le am sigur acolo,pt ca daca dau la proprietati imi arata ca am 200 si cva de fisiere.nu stiu ce sa ii fac...se pricepe careva?Sper ca ati inteles ce am vrut sa va explic Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline #2 2008-11-22 16:40:33Re: folder lockda am inteles...problema e ca de la formatare s-ar putea sa ti se fi ascuns fisierele...adica sa fie undeva pe la hidden files...daca la proprietati arata ca ai 200 de fisiere dar nu ti le afiseaza sunt ascunse. cred eu... Offline #3 2008-11-22 16:51:12
Re: folder lockintra in my computer-tools-folder options-view-si acolo bifezi la hiden files and folders "show hiden folders and files Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata! Offline #4 2008-11-22 16:56:47
Re: folder lockam incercat asta si nu am gasit nimic Ultima oara a fost editat de AdA_Ad9 (2008-11-22 16:57:07) Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline #5 2008-11-22 20:26:25
Re: folder lockam cautat pe google sa vad daca a ami avut cineva problema mea si am gasit pe cineva cu aceasi problema.uite ce i s-a raspuns Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|