|
Nu esti logat.
Anticonceptionalele dupa chiuretaj#1 2008-11-22 21:39:12
anticonceptionalele dupa chiuretajam si eu o nelamurire....am facut un chiuretaj in urma cu 3sapt ,timp de o sapt chiar 9zile dupa,am urmat un tratament cu supozitoare diclofenac si antibiotic zanocin(parca)...nu am avut probleme de genul febra,sangerari abundente,doar senzatii usoare la ovare. ieri am fost la un control la medicul meu,inca nu am facut o ecografie transvaginala,iar cand acesta m-a palpat m-au durut ovarele ,in special stangul cu care aveam de tras de fiecare data cand imi venea menstruatia. de la controlul de ieri insa am tot avut aceleasi senzatii,ceva mai puternice de data asta. medicul a spus ca am niste chisturi,m-a trimis sa fac ecografia si mi-a prescris anticonceptionale,nu stiu insa dak doar pt protectie sau si pt tratament. mi s-a spus sa le iau in prima zi de menstruatie...pe care inca nu am avut-o. stiu ca ciclul vine dupa un chiuretaj la aprox.45zile...insa nu stiu ce sa fac...pt a rezolva problema cu durerea de ovare,sa incep tratamentul cu anticonceptionale de acum sau sa astept menstruatia? s-ar putea complica situatia? Offline #2 2008-11-22 21:42:15
Re: anticonceptionalele dupa chiuretajle iei cum le-a recomandat doctorul....din moment ce incepi sa iei antibebe esti si protejata de o sarcina nedorita ....dar si de chisturi si etc... Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #3 2008-11-22 21:52:19
Re: anticonceptionalele dupa chiuretajdar daca as mai astepta inca 2-3 sapt pana la menstruatie...exista riscul ca chisturile sa-mi provoace neplaceri mai mari decat pur si simplu prezenta lor acolo? cum spuneam,s-ar putea complica situatia cat timp astept sa incep tratamentul cu antibebe? Offline #4 2008-11-22 22:20:38
Re: anticonceptionalele dupa chiuretajasta nu iti poate spune nimeni, insa stai linistita daca era ceva grav doctorul ar fi propus alte solutii. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #5 2008-11-22 22:23:18
Re: anticonceptionalele dupa chiuretajmultumesc pt raspunsuri...cu siguranta in noaptea asta cel putin voi fi mai linistita Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|