|
Nu esti logat.
Nelamuriere#1 2008-11-22 22:38:48
nelamuriereeu iau antic la ora 10. am intarziat azi cu juma de ora. e problema?multumesc anticipat Offline #2 2008-11-22 22:43:59
Re: nelamuriereintarzierea trebuie sa nu fie mai mare de 12 ore. de cand iei ac? I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #3 2008-11-22 22:54:49
Re: nelamurierede cand am inceput sa iau te referi?daca asta intrebai, din august. dar eu mereu le-am luat mereu mereu la 10 cu o intarz de max 5 min(sunt mai exagerata din fire recunosc) ca sa fiu eu sigura, sa ma simt ok. nu mai gaseam prospectul ca aveam unu pastrat si d'aia am apelat la voi Offline #4 2008-11-22 23:00:08
Re: nelamurierenu e nici o problema, stai linistita! I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|