|
Nu esti logat.
Rezultate analize...pls interpretare daca ma poate ajuta cinevaPagini: 1
#1 2008-11-23 00:31:20
rezultate analize...pls interpretare daca ma poate ajuta cinevaHello again...acum am alta problema...de cateva zile ma tot simteam cam rau...slabita senzatii de voma...lipsa poftei de mancare...dureri abdominale(stanga si dreapta sub coaste), m-am decis sa ma duc sa fac analize...azi dim le-am facut acum am gasit raspunsurile pe site-ul clinicii...dar nu stiu sa le interpretez...poate cineva sa ma ajute...?? pana luni seara cand ajung la doctor inapoi nu am rabdare: Offline #2 2008-11-23 10:50:12
Re: rezultate analize...pls interpretare daca ma poate ajuta cinevadin ceea ce inteleg eu, observ ca fierul (sideremia) iti este scazut, 26 (valorile normale sunt intre 37-145)... ultima analiza nu stiu ce semnifica, ac anti hb5?? Offline #3 2008-11-23 15:33:06
Re: rezultate analize...pls interpretare daca ma poate ajuta cineva
cum bine spune milana pari a avea un deficit de fier...valoarea hemoglobinei zici insa ca e normala deci prea mare nu e anemia Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2008-11-23 19:21:51
Re: rezultate analize...pls interpretare daca ma poate ajuta cinevaBuna doctoressa...posibil sa fie hbs...eu rezultatele le-am gasit pe site-ul clinicii si nu se vedea f bine a trebuit sa ma chinui cumva sa maresc pt ca altfel nu se intelegea nimic...sa inteleg ca o anemie...?? D-na doctor a spus este posibil sa fie o hepatita sau ceva la fiere...restul analizelor sunt in limitele normale...dar sunt cam speriata de cand mi-a zis cu hepatita...totusi nu inteleg de ce ma doare parte inferioara a abdomenului... Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|