homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Rezultate analize...pls interpretare daca ma poate ajuta cineva

#1 2008-11-23 00:31:20

cretzulica
New member
Inregistrat: 2008-11-15

rezultate analize...pls interpretare daca ma poate ajuta cineva

Hello again...acum am alta problema...de cateva zile ma tot simteam cam rau...slabita senzatii de voma...lipsa poftei de mancare...dureri abdominale(stanga si dreapta sub coaste), m-am decis sa ma duc sa fac analize...azi dim le-am facut acum am gasit raspunsurile pe site-ul clinicii...dar nu stiu sa le interpretez...poate cineva sa ma ajute...?? pana luni seara cand ajung la doctor inapoi nu am rabdare:

rbc 4.87 (3.8-4.8)
hch 26.9(28-34)
rdw 16(11.5-14.5)
hpv 12.0(7.4-10.4)
eo 0.03(0.09-0.44)
ho 1.13(0.09-0.88)
eo* 0.3(2-4)
ho* 10.4(2-8)
sideremie 26(37-145)
ac anti hb5 reactive 130

ce sa inteleg din asta???
restu sunt in limtele normale...
este vb de hepatita asa cum a presupus doamna doctor???
sper ca nu..

#2 2008-11-23 10:50:12

milana
Sr. member
De la: orasul de pe deal
Inregistrat: 2006-09-14

Re: rezultate analize...pls interpretare daca ma poate ajuta cineva

din ceea ce inteleg eu, observ ca fierul (sideremia) iti este scazut, 26 (valorile normale sunt intre 37-145)... ultima analiza nu stiu ce semnifica, ac anti hb5??

#3 2008-11-23 15:33:06

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

cretzulica a scris:

Hello again...acum am alta problema...de cateva zile ma tot simteam cam rau...slabita senzatii de voma...lipsa poftei de mancare...dureri abdominale(stanga si dreapta sub coaste), m-am decis sa ma duc sa fac analize...azi dim le-am facut acum am gasit raspunsurile pe site-ul clinicii...dar nu stiu sa le interpretez...poate cineva sa ma ajute...?? pana luni seara cand ajung la doctor inapoi nu am rabdare:

rbc 4.87 (3.8-4.8)
hch 26.9(28-34)
rdw 16(11.5-14.5)
hpv 12.0(7.4-10.4)
eo 0.03(0.09-0.44)
ho 1.13(0.09-0.88)
eo* 0.3(2-4)
ho* 10.4(2-8)
sideremie 26(37-145)
ac anti hb5 reactive 130

ce sa inteleg din asta???
restu sunt in limtele normale...
este vb de hepatita asa cum a presupus doamna doctor???
sper ca nu..

cum bine spune milana pari a avea un deficit de fier...valoarea hemoglobinei zici insa ca e normala deci prea mare nu e anemia
cu anticorpii aia...esti sigura ca e anti hb5 si nu anti hbs?
pentru ca, marturisesc, de antihb5 nu am auzit in viata mea...daca e antih bs, e vorba de virusul hepatitei B insa valoarea arata ca AI IMUNITATE LA EL, NU CA ESTI BOLNAVA...

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2008-11-23 19:21:51

cretzulica
New member
Inregistrat: 2008-11-15

Buna doctoressa...posibil sa fie hbs...eu rezultatele le-am gasit pe site-ul clinicii si nu se vedea f bine a trebuit sa ma chinui cumva sa maresc pt ca altfel nu se intelegea nimic...sa inteleg ca o anemie...?? D-na doctor a spus este posibil sa fie o hepatita sau  ceva la fiere...restul analizelor sunt in limitele normale...dar sunt cam speriata de cand mi-a zis cu hepatita...totusi nu inteleg de ce ma doare parte inferioara a abdomenului...
sper ca nu este aceea sarcina despre care am mai intrebat  aici si sapt trecuta..(repet...acum 4 luni contact sexual protejat in a4a zi de ciclu dar  posibil ca prezervativul sa se fi crapat...ciclu normal in fiecare luna ecografie la care nu s-a vazut nimic cam la 5 sau 6 saptamani cred...daca imi aduc aminte bine...nu am avut niciun semn pana acum o sapt cand a inceput sa ma doara atat in dreptul ficatului cat si in partea stanga tot "sub coasta" cumva...)atat ecografia cat si analizele  de acum au fost facute la o clinica particulara cu un nume destul de cunoscut nus tiu daca am voie sa spun numele, dar asta mi-a dat incredere mai mare ....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.