homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

2 probleme care ma streseaza

#1 2008-11-23 09:38:17

ariana_a26
New member
Inregistrat: 2008-07-12

2 probleme care ma streseaza

buna fetelor.am nevoie de sfaturile voastre in 2 probleme importante, prima:iau ac desorelle de 8 luni.luna trecuta am inceput din greseala noua folie din ziua a 7-a de pauza in loc sa incep normal din a 8-a.am continuat normal folia si am calculat ca va ramane o zi descoperita fata de luna trecuta, asa ca am mai luat o pastila pentru "ziua 21 normala de pastile".e vreun risc sa raman insarcinata?a doua:am o secretie care ma deranjeaza si care nu prea e normala, am facut antifungigrama si mi.a iesi k nu s-a dezvoltat flora patogena si k e in limite normale.nu stiu ce sa mai cred si nu gasesc rezolvare pentru problema mea.in primul rand nici nu stiu c am ca sa stiu ce sa tratez.c sa fac?

#2 2008-11-23 09:49:19

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: 2 probleme care ma streseaza

1. esti ok. nu era nevoie de o pastiluta in plus de pe alta folie, pt ca tu ai luat 21 de pastilute normal, doar ca ti-ai scurtat pauza cu o zi. daca nu luai pastiluta in plu nu se intampla altceva decat ca iti schimbai ziua in care luai ultima pastiluta si ziua in care o luai pe prima din folia urmatoare. deci nu e nici o problema...

2. cu antifungigrama ai fost la medic sa ti-o interpreteze si ti-a zis ca nu ai nimic? daca da, si tu nu te simti ok, mai mergi si la alt medic.

#3 2008-11-23 10:06:18

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

tocmai de aia, tu nu ai competenta necesara pt a-ti pune un diagnostic.
mergi cu antifungigrama la medic sa ti-o interpreteze. si mai fa o analiza de secretie.

multa sanatate

#4 2008-11-23 15:40:24

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

ariana_a26 a scris:

buna fetelor.am nevoie de sfaturile voastre in 2 probleme importante, prima:iau ac desorelle de 8 luni.luna trecuta am inceput din greseala noua folie din ziua a 7-a de pauza in loc sa incep normal din a 8-a.am continuat normal folia si am calculat ca va ramane o zi descoperita fata de luna trecuta, asa ca am mai luat o pastila pentru "ziua 21 normala de pastile".e vreun risc sa raman insarcinata?a doua:am o secretie care ma deranjeaza si care nu prea e normala, am facut antifungigrama si mi.a iesi k nu s-a dezvoltat flora patogena si k e in limite normale.nu stiu ce sa mai cred si nu gasesc rezolvare pentru problema mea.in primul rand nici nu stiu c am ca sa stiu ce sa tratez.c sa fac?

facem si analiza de secretie ca sa vedem daca e vreun microorganism nepotrivit pe acolo si abea daca apare candida in exces facem antifungigrama, altminteri iti iese rezultatul ca al tau si nu intelegi nimic...
iti vine sa crezi sau nu, facultatea de medicina chiar presupune efort sa inveti ...si, desi uneori mersul; la medic lasa experiente neplacute, e bine sa mergi totusi

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.