homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum - offtopic 44-89

#1673 2008-11-26 13:12:16

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

Re: ce gandesti acum - offtopic 44

cateodata imi vine sa imi pun niste lucruri intr-o gentuta si sa ma duc sa ma internez la psihiatrie, singurica, si sa ii rog pe aia sa ma lege de pat! diablo traiesc intr-o lume de nebuni! e clar!
lui Oky se pare ca i s-a rupt apa, am niste emotii de nu ma mai pot tine pe picioare si mi-e si greata. si il sun pe al meu si ii spun si ma intreaba " are contractii" "pai nu are!!" stie bine ca nu va fi o fatare usoara si stie bine ca e nevoie de el ca el e cu masina si la o adica sa ajungem repede la cabinet. a plecat si a zis ca pe la 12 se intoarce, trebuia sa mearga la buzau, stiti ce a facut pana acum? a stat cu prietenul lui si de abia acum se duce la buzau. acum mi-am dat seama de ce nu am divortat inca: oscilez intre a divorta si a ma lasa vaduva!!! sunt mult mai tentata de a doua varianta!
ce nervi am! clar ca am bagat o tigare si mi-e ca mai bag inca una.
si astept sa vina prietenul care m-a ajutat mereu la fatari. si ce nu imi place e ca ii place de mine si mi-a cam spus-o si direct. uffff.

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#1674 2008-11-26 13:12:17

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

neatza

#1675 2008-11-26 13:13:02

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

animalutza a scris:

big_smile haidi pink eu te sustin sa faci pasul.portu te vrea...big_smile nu mai sta pe ganduri.gandeste-te si tu...nu e mai bine sa va cunoasteti acu la inceput cu obiceiurile voastre si sa va dati unu dupa altu? ca de cele mai multe ori de la asta apar discutii mai tarziu.big_smile
pitzi..sustine si tu fata aci pove de tine cum te-ai mutat cu al tau tot asa dupa unu naspa

pai inainte de pui n=o fost unu' naspa ... big_smile

eu m-am mutat cu puiu dupa 5 luni.... de tot
adik cu tot bagaju rotfl
k mutata adik dormeam la el... gateam... faceam baita ... si aveam vreo 3 randuri de haine dupa 3 luni.... din care prima a fost de proba rotfl

si eu zic go 4 it pink!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  majoreta  majoreta  majoreta

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#1676 2008-11-26 13:14:58

lucia05
Insomniac member

pink, ce ai de pierdut? se poarta frumos cu tine si te iubeste! muta-te acum cu el. daca va e scris sa fiti impreuna asta se va intampla, daca nu - asta a fost! dar de ce sa pierzi perioada asta atat de frumoasa? traieste-o la maxim! mai bine impreuna cu el mereu, acum cand e atat de bine, decat sa furi doar niste ore! si nu ai de unde sa stii! nu il lasa liber sa nu fie tentatie pentru altele. goooo, pink!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#1677 2008-11-26 13:16:02

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

lucia..muta-te si tu cu tipu care ii place de tine big_smile tie nu iti place de el?

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

Publicitate

loading...

#1678 2008-11-26 13:16:42

skumpi
Vizitator

sustinem pe pink big_smile big_smile big_smile

#1679 2008-11-26 13:17:07

pitzipoank
Insomniac member

animalutza a scris:

lucia..muta-te si tu cu tipu care ii place de tine big_smile tie nu iti place de el?

rotfl  rotfl  rotfl

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel

#1680 2008-11-26 13:18:14

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

pitzipoank a scris:

animalutza a scris:

big_smile haidi pink eu te sustin sa faci pasul.portu te vrea...big_smile nu mai sta pe ganduri.gandeste-te si tu...nu e mai bine sa va cunoasteti acu la inceput cu obiceiurile voastre si sa va dati unu dupa altu? ca de cele mai multe ori de la asta apar discutii mai tarziu.big_smile
pitzi..sustine si tu fata aci pove de tine cum te-ai mutat cu al tau tot asa dupa unu naspa

pai inainte de pui n=o fost unu' naspa ... big_smile

eu m-am mutat cu puiu dupa 5 luni.... de tot
adik cu tot bagaju rotfl
k mutata adik dormeam la el... gateam... faceam baita ... si aveam vreo 3 randuri de haine dupa 3 luni.... din care prima a fost de proba rotfl

si eu zic go 4 it pink!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  majoreta  majoreta  majoreta

rodnar  big_smile ....pana acum nu am facut  sexinpat dar deja cam incepe sa dea semne ca ar vrea fooooaaaarteee mult tongue...si nu stiu...eu inca nu sunt pregatita...ma gandesc sa nu se schimbe apoi in rau sad

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#1681 2008-11-26 13:20:26

skumpi
Vizitator

u gandesti prea mult...lasa`te purtatata de val  visslar
nu ii copil de 20 de ani sa se schimbe peste noapte wink

#1682 2008-11-26 13:20:46

pitzipoank
Insomniac member

ioi pink... nu se schimba... eu cu al meu nu am facut  sexinpat  vreo 3 sapt  desi dormeam cu el....

#1683 2008-11-26 13:21:31

pitzipoank
Insomniac member

skumpi a scris:

u gandesti prea mult...lasa`te purtatata de val  visslar

teiubesc

#1684 2008-11-26 13:21:45

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Lucia, dar tu esti in curs de.. sau numai te gandesti sa divortezi? Tu tot "ameninti" pe forum, dar daca in real life nu iei masuri, e vax.

#1685 2008-11-26 13:22:09

pitzipoank
Insomniac member

baiiiiiiiiiiii abia acum am vaz... am 5 buline porto big_smile

#1686 2008-11-26 13:22:43

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

skumpi a scris:

Da' cat are? :f?rv?nad:

#1687 2008-11-26 13:23:25

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

pink dac te iubeste te va astepta...mna...cand o sa simti tu cand e momentul nu tre sa faci asta ca vrea el ca totusi e ceva important.
aaa si al meu iubi a mers cu mine la doctor inainte sa fim pe bune impreuna..imi pusesem eu niste iaurt inauntru pentru candida si dimi am vazut ceva urme de sange...m-am speriat i-am dat sms sa vina cu mine la doctor ca nu aveam cu cine ma duce si de la sperietura nu ma simteam prea bine. si a mers la ginecologie cu mine...apoi ce baiat mergea asa cu mine la gineco cand nu eram cu el inca desi ne placeam unu pe altu? big_smile

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#1688 2008-11-26 13:23:28

skumpi
Vizitator

30 ? nustiu

#1689 2008-11-26 13:24:06

lucia05
Insomniac member

nu am bagat inca actele dar nici mult nu mai am, probabil dupa sarbatori.

animalutza, nu imi place de nici unul. m-am saturat de barbati care ma plac pentru ca sunt fata buna, intelegatoare, gospodina si mai castig si mult! adica ce vor ei!

#1690 2008-11-26 13:24:18

pink_butterfly
Insomniac member

ieri cand am fost in kaufland si am ajuns la casa cu produsele...a luat repede vreo 2-3 cutii de prezervative si le-a aruncat acolo printre ce mai luasem ...si se uita la mine ca un biet nevinovat tongue...cica "in cazul in care vei vrea e bine sa fiu pregatit" tongue....si apoi m-a vazut ca m-am cam bosumflat si i-am zis la misto ca nu e bine sa se grabeasca cu achizitiile de genul asta...ca poate expira pana le folosim rotfl...si cand am ajuns acasa mi le-a dat...cica "ia-le iubi...poti sa faci baloane cu ele daca nu vrei sa le folosim" rotfl
si pe langa toate astea...l-am vazut uitandu-se pe furis la standul de reviste cu femei goale si la lenjerii sexy...ma tot intreba daca nu vreau sa imi cumpere...in loc de pijama rotfl

#1691 2008-11-26 13:38:14

pink_butterfly
Insomniac member

skumpi a scris:

30 ? nustiu

34

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.