homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pt Doctoressa.....Urgent

#1 2008-11-24 07:53:39

nicoleta40
New member
Inregistrat: 2008-11-14

Pt Doctoressa.....Urgent

Buna.Pare absurd ce intreb dar am avut contact sexual acum 4 luni, cm mia venit normal in fiecare luna doar ca in ultima luna mi s-a umflat burta enorm, am senzatii de voma, urinez mai des ca de obicei  si din cauza ca stiu ca e posibil sa ai ciclu peste sarcina nu-mi iese din minte gandul ca as putea sa fiu insarcinata. am facut si 2 teste barza si sure check, ambele negative. e posibil sa fii insarcinata in 4 luni si testele sa iasa negative? VA ROG AJUTATI-MA. ...poate am imaginatia prea bogata....n-as vrea sa fiu eu exceptia careia ii vine si ciclu si ii ies si testele gresite  si eu as fii insarcinata . Simt ca innebunesc , cu baiatul respectiv eu nu mai sunt si ma gandesc non stop la ac problema iar curaj sa merg la un consult nam. Sau daca n-as fii insarcinata din ce cauza as putea avea burta ca o vitoare mamica, e umflata la maxim. Simt ca innebunesc gandindu-ma mereu la asta grater  grater  grater  nu mai rezist

un vot si pt animalutul meu
http://insanezone.ro/nicolle-6160.html

#2 2008-11-24 08:41:40

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

Re: Pt Doctoressa.....Urgent

hai ma..ca nu merge asa
de 4 luni se pozitivau toate
stai calma..pluuuus nu ti-ar fi venit mesntrele..
Menstra peste sarcina e diferia ca si culoare si calitate si cantitate.100% esti oaky
te analizezi prea mult.nu are nicio treaba burta si senz de voma..care pot avea alte atatea cauze

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#3 2008-11-24 08:41:45

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

pentru linistea ta sufleteasca du-te totusi la un medic ginecolog insa eu sunt de parere ca nu ai cum sa fi insarcinata.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#4 2008-11-24 10:04:18

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

ai o infectie ceva, doamne fereste de o extrauterina............, cum zicea si baciu, mergi la ginecolog neaparat

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#5 2008-11-24 13:04:40

lauraura
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-10

nicoleta40 a scris:

Buna.Pare absurd ce intreb dar am avut contact sexual acum 4 luni, cm mia venit normal in fiecare luna doar ca in ultima luna mi s-a umflat burta enorm, am senzatii de voma, urinez mai des ca de obicei  si din cauza ca stiu ca e posibil sa ai ciclu peste sarcina nu-mi iese din minte gandul ca as putea sa fiu insarcinata. am facut si 2 teste barza si sure check, ambele negative. e posibil sa fii insarcinata in 4 luni si testele sa iasa negative? VA ROG AJUTATI-MA. ...poate am imaginatia prea bogata....n-as vrea sa fiu eu exceptia careia ii vine si ciclu si ii ies si testele gresite  si eu as fii insarcinata . Simt ca innebunesc , cu baiatul respectiv eu nu mai sunt si ma gandesc non stop la ac problema iar curaj sa merg la un consult nam. Sau daca n-as fii insarcinata din ce cauza as putea avea burta ca o vitoare mamica, e umflata la maxim. Simt ca innebunesc gandindu-ma mereu la asta grater  grater  grater  nu mai rezist

si parerea me ae sa consulti un ginecolog, e cel mai in masura sa dea un verdict .La eco se poate vedea daca este sau nu sarcina extraunterina sau normala ,poate fi un chist ceva care se poate mari .este doar un sfat

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.