homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Iritatie :(

#1 2008-11-24 09:58:04

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

iritatie :(

nu stiu din ce cauza...mi-au aparut niste bubitze pe picioare...doar pe laba piciorului adica...pe degete si cam pana la jumatatea labei piciorului...arata ca o iritatie si ma mananca grater...nu imi dau seama de la ce ar fi putut aparea...probleme de igiena clar nu am...cu crema imi dau zilnic...deci chiar nu inteleg hmm...aveti idee ce-as putea folosi sa imi treaca?>

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#2 2008-11-24 10:01:29

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

Re: iritatie :(

pink_butterfly a scris:

nu stiu din ce cauza...mi-au aparut niste bubitze pe picioare...doar pe laba piciorului adica...pe degete si cam pana la jumatatea labei piciorului...arata ca o iritatie si ma mananca grater...nu imi dau seama de la ce ar fi putut aparea...probleme de igiena clar nu am...cu crema imi dau zilnic...deci chiar nu inteleg hmm...aveti idee ce-as putea folosi sa imi treaca?>

aoleu, ai o eczema, mergi urgent la dermatolog si pana atunci nu mai folosi nici-o crema, trebuie sa iti dai cu o crema speciala si poate sa iti dea si medicamentegandeste-te ce ai facut, ce ai mancat, in ce bazine ai inotat, ce nervi ai avut in ultima vreme

Ultima oara a fost editat de daliana (2008-11-24 10:02:24)

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#3 2008-11-24 10:11:22

pink_butterfly
Insomniac member

pai tocmai asta e...incerc sa ma gandesc de la ce ar fi putut aparea...ca nu am facut nimic ciudat in ultima vreme...de inotat nu am inotat...de mancat am mancat chestii normale...si nu cred ca are legatura ca altfel mi=ar fi iesit pe tot corpul daca era intoxicatie sau ceva...nervi nu prea am avut in ultima vreme...deci hmm chiar nu inteleg grater...nu vreau la doctor grater

#4 2008-11-24 10:21:50

daliana
Hero member

nu ai ce face, trebuie sa se stie de ce natura e eczema pt a sti ce crema sa folosesti, sa nu te trezesti ca te umpli toata, eczemele pot aparea si datorita unei infectii in corp care poate da si alte simptome, nu e de joaca

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.

#5 2008-11-24 10:23:09

pink_butterfly
Insomniac member

of,doamne grater...eczema imi trebuia mie acum grater

Publicitate

loading...

#6 2008-11-24 10:35:50

daliana
Hero member

http://www.naturaplant.ro/forum/topic.p … _topic=311
http://forum.romedic.ro/prod/bubite-mai … 15597.html
da un search pe net si citeste si linkurile de mai sus
Bubite rosii pe picioare +mancarimi
Poate sa fie un prurigo dar poate sa fie o eczema propriu-zisa. Daca este ceva de contact dispare la intreruperea contactului. Oricum trebuie sa va vada un dermatolog. Claritine va ajuta sa va mai scada mancarimea nu sa treaca problema.

http://www.parinti.com/modules.php?name … 42a2e95136

Ultima oara a fost editat de daliana (2008-11-24 10:38:37)

#7 2009-02-17 17:19:22

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

de mai bine de o saptamana mi-a aparut pe mana stanga ca un fel de iritatie. e o zona mai aspra pe care daca n-o ung cu nimic se inroseste si incepe sa ma usture. eu am tot dat cu dermovate dar vad ca nu-mi trece. ba mai mult, s-a mai si intins. intai era doar deasupra degetului mic, acum s-a intins si pe oasele degetelor. aveti idee ce ar putea fi? sau o idee cu ce as putea da? ca sa nu merg la dermato...

#8 2009-02-17 17:20:32

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

cu crema de galbenele si itnre timp mergi la dermatolog

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#9 2009-02-17 17:32:07

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

din descrierea ta anca e o alergie la frig,si eu am la fel ca tine,mi a aparut iarna trecuta,am fost la dermato si mi a dat un unguent,si akm mi a mai disparut,cand uit sa ma dau cu unguent se inroseste si ma ustura,de altfel e si inestetic,arata urat pe mana dar asta e.o sa vezi k dupa ce trece iarna o sa ti dispara... eu m am dat cu crema de galb(ianinte de a sti ce am) si mai rau mi a facut asa ca mai bn nu te da...

Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2009-02-17 17:33:53)

#10 2009-02-17 20:08:01

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

si eu patesc la fel si diagnosticul a fost alergie la frig

#11 2009-02-18 09:07:26

anca90
Platinum member

multumesc mult pt raspunsuri, m-ati mai linistit. mi-era teama sa nu fi luat vreo micoza de pe la sala.
am incercat si eu cu galbenele si n-a avut efect. tot asa, dupa ce ma ungeam arata mai bine, dar cum ma spalam pe maini si lasam sa se usuce era la loc.
acum incerc cu ultralan, sa vad daca o avea vreun efect.
chestia e ca am incecat si cu crema obisnuita de maini si parca mai rau face.
multumesc inca o data pt sfaturi puss

ryanna, mai stii ce unguent ti-a prescris? daca zici ca a dat roade l-as incerca si eu de nu-mi trece nici cu ultralan.

chestia cu sensibilitatea la frig se cam adevereste la mine. de regula iarna am mainile mai aspre, tb sa le dau dimineata cu crema. dar asa cum e zona asta n-am mai patit pana acum. mai ales ca e doar o parte, nu toata mana, mi-a fost teama sa nu fi luat vreo ciupercuta hmm

Ultima oara a fost editat de anca9 (2009-02-18 09:10:48)

#12 2009-02-18 09:09:48

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

anca9 a scris:

de mai bine de o saptamana mi-a aparut pe mana stanga ca un fel de iritatie. e o zona mai aspra pe care daca n-o ung cu nimic se inroseste si incepe sa ma usture. eu am tot dat cu dermovate dar vad ca nu-mi trece. ba mai mult, s-a mai si intins. intai era doar deasupra degetului mic, acum s-a intins si pe oasele degetelor. aveti idee ce ar putea fi? sau o idee cu ce as putea da? ca sa nu merg la dermato...

nu te mai da cu dermovate !!!!!!, stiu pt ca din nefericire l-am folosit f mult , am psoriasis , si numai la asta disparea , la tine nu e cazul sa il folosesti , in plus contine corticosteroizi

cel mai bine ar fi sa ceri de la o farmacie o crema f grasa , cu efect reparator n stiu daca e o idee buna sa mergi pe creme d-astea dure , mai ales ca ele sunt pt eczeme , si tu nu stii ca ai sigur asa ceva

Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-02-18 09:12:43)

#13 2009-02-18 09:12:36

anca90
Platinum member

multumesc mult pt avertisment. oricum, am observat ca nu-mi face bine, ba chiar s-a extins zona dupa ce m-am dat cu el.
de ce e atat de contraindicat? ce sunt corticosteroizii? roll

#14 2009-02-18 09:16:28

tttttt
Hero member

Sunt hormoni sintetici, asemanatori cu cei secretati in organismul uman de catre glandele cortico-suprarenale, care au rolul de a limita procesele inflamatorii, de a regla diviziunea celulara, de a stopa procesele degenerative si proliferarea formatiunilor tumorale.

In sine, corticoizii nu pot vindeca o boala, in schimb, sunt foarte intens folositi pentru eliminarea simptomelor in afectiuni din cele mai diverse: alergie, astm, lupus eritematos, reumatism cronic, reumatism degenerativ, dermatite atopice, leucemie, inflamatii diverse. De asemenea, sunt folositi in boala canceroasa, pentru a incetini evolutia tumorilor.

Reactiile adverse la cortizon si la derivatii sai sunt atat de puternice, incat multi medici isi pun pe buna dreptate problema daca bolile produse de administrarea indelungata a corticoizilor nu sunt mai grave decat cele tratate initial cu ajutorul lor.

Aceasta pentru ca administrarea corticoizilor scade dramatic imunitatea organismului, determina acumularea in exces de grasimi si retentia de apa in corp, creste apetitul alimentar, adesea induce stari de depresie, anxietate, insomnie.

Persoanele care iau aceste medicamente frecvent au un aspect specific: cu corpul umflat de retentia de apa si de depunerile de grasime in exces, cu o dinamica lenta si o coordonare a miscarilor nesigura. Mai mult, corticoizii administrati pe termen lung produc boli cardiovasculare grave, cel mai adesea mortale.

Evitarea efectelor nocive ale cortizonului si ale derivatilor sai se face, mai intai de toate, eliminand sau limitand administrarea substantelor de acest tip. Pentru aceasta, il vom intreba pe medicul curant care i-a prescris daca aceste medicamente sunt absolut necesare in afectiunea de care suferim si daca nu exista substitute mai putin daunatoare.

De asemenea, este util ca administrarea lor sa se faca pe o perioada mai scurta de timp, pentru ca cele mai nocive efecte apar cand sunt luate mai mult de o luna. De regula, aceste medicamente se administreaza pentru eliminarea pentru o perioada de timp a simptomelor, si nu pentru vindecarea propriu-zisa a bolii. Pentru a nu deveni necesara administrarea lor continua si a nu crea organismului o anumita dependenta, este extrem de benefica adoptarea unei terapii naturale, care sa vindece boala in profunzime.

Si mie mi-a fost frica sa nu devin dependenta , dar am eliminta unguentul treptat , in cazul meu , eram plina de psoriasis , nu aveam alta alternativa

Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-02-18 09:19:10)

#15 2009-02-18 09:21:18

anca90
Platinum member

wow habar n-aveam de chestia asta! multumesc frumos ca m-ai pus in tema.

#16 2009-02-18 09:23:28

tttttt
Hero member

tummenupp , o sa treaca , cred ca e doar o iritatie , daca nu trece , din pacate tot o sa fie necesar un drum la dermato kram
bafta

#17 2009-02-18 09:26:59

anca90
Platinum member

multumesc! puss
noi aveam in casa unguentul asta (dermovate) si la orice chestie suspecta pe piele, dadeam cu el. neutral am citit prospectul atunci cand l-am cumparat prima data, dar n-am retinut mare lucru din el.
acum dau cu ultralan. nu stiu daca e sau nu bine. si daca tot nu trece, sapt viitoare merg la doctor ca n-am ce face.

#18 2009-02-18 09:37:22

tttttt
Hero member

anca , nu vreau sa par prapastioasa , dar si ultraranu contine glucocorticoid , tot un hormon secretat de glanda corticosuprarenală, acum , ce sa zic , sunt multe creme care sunt pe baza de corticosteroizi , asta nu inseamna ca nu trebuie sa le folosim deloc , ca doar nu au aparut degeaba pe piata , in plus se stie ca sunt si multe efecte benefice in urma administrarii lor
eu tot ce am de zis legat de aceste creme , sau unguenti , ce or fi , este ca sunt un puternice , si ca nu trebuie sa le aplici fara sa fie recomandate
acum trebuie sa tii cont si de faptu ca eu m-am cam saturat de ele si ca numai cand aud de asa ceva mi se ridica parul in cap , crede-ma ca a fost o experinta neplacuta pt mine , m-am chinuit ceva ca sa scap , mai ales ca am fost la dermato speriata de moarte si am intrebat daca toate bubele de pe mine sunt raie?? asa aratau sad
si doctoru dermatolog cica : nu ... e mai rau ca raia , trebuie sa luptam un pic
dar din fericire nu mi-a mai aparut , foarte rara , cand ma enervez , sau beau prea multa cafea si sunt surmenata

#19 2009-02-18 11:22:15

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

Anca asta este unguentul cu care ma dau eu: "Diprosalic".Seara ma dau,inainte de culcare,dupa ce te dai nu tb sa te mai speli pe maini,lasi sa actioneze pe parcursul noptii.... ce e naspa e ca nu se vindeca de tot dar amelioreaza,iarna vrem nu vrem o sa ne apara...asteptam si noi primavara... wink  Multa bafta!    puss  sa mi spui daca a dat roade unguentul!

Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2009-02-18 11:23:22)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.