|
Nu esti logat.
Sugestii#1 2008-11-24 11:46:29
SugestiiBuna am si eu o problema si as dori sa imi dati si mie un nume de ginecolog,oncolog bun care sa imi poata rezolva si mie problema.In prezent ma urmareste o doctora buna zic eu,dar tratamentele ei nu prea dau rezultate si as vrea sa consult si pe altcineva.Am hpv pozitiv pt tulpinile 60,63,am facut erad pt rana pe col( rezultatul a fost displazie moderata),rana s-a vindecat,dar eu am dureri la contact sexual care nu mai trec,am avut infectie pe care am tratat-o,si in plus dupa ce am luat un an Logest am inceput sa am o sensibilitate la sani,acum mi-a recomandat Microginon,dar aceleasi dureri persista.Am inteles ca ar fi o dereglare hormonala dar dureaza de 1 an durerile,timp in care am luat Triovit,Noni,Diclac unguent,Lycium de la Aloe,Femicur,Seleniu,si nimic,nici un rezultat.Mentionez ca am facut si Cantastim pt imunizare.Acum astept rezultatul papanicolau sa vedem ce iese .As vrea niste sugestii si o recomandare a unui doctor ginecolog femeie care ar putea sa ma ajute.Va multumesc mult si astept sa ma indrumati.Cu respect,Izabela. Offline #2 2008-11-24 12:54:44
Re: Sugestiiizabela sa ne spui te rog si din ce oras esti happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-11-24 14:01:30
Re: SugestiiScuza-ma,am uitat sa precizez,sunt din Bucuresti. Offline #4 2008-11-24 19:07:13
Re: Sugestiisi la cine ai fost pana acum? happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-11-25 11:42:35
Re: SugestiiNu as vrea sa-i dau numele doctoritei pt ca este un medic bun si ar fi pacat sa se interpreteze,numai ca in cazul meu aceste dureri persista si as vrea sa isi mai dea cineva cu parerea,poate reuseste sa ma ajute,si sper asta pt ca sunt foarte deranjante si in acelasi timp ma pune pe ganduri.Ai idee cu cat timp inainte ar trebui sa imi fac programare la doamna doctor de la Marie Stops?iti multumesc Offline Publicitateloading...
#6 2008-11-25 11:49:20
Re: Sugestiiimi pare rau dar nu stiu...eventual daca suni la clinica vei putea afla toate informatiile happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-11-25 11:55:20
Re: SugestiiMultumesc frumos,asa voi face.Ma gandeam ca poate aveai vre-o idee.O zi cat mai placuta. Offline #8 2008-11-25 11:56:07
Re: Sugestiimersi la fel...si sa ne anunti cum a fost happy with him...inlove with him... Offline #10 2008-11-25 12:08:01
Re: SugestiiAm sunat si va intra in concediu,probabil din cauza sarbatorilor ,acum chiar nu mai stiu unde sa ma duc pana cand probabil ma voi duce si la dansa,dar pana in ianuarie iar va trece o luna si ceva,cam tarziu . Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|