|
Nu esti logat.
Intrebare#1 2008-11-24 21:03:35
IntrebareBuna! Am si eu o problema si as dori niste lamuriri! Iau anticonceptionale Marvelon 21 de patru luni! Inainte de a le lua pe acestea am luat mercilon insa organismul meu nu le-a acceptat, asa ca doctorita m-a sfatuit sa le iau pe astea! Pe parcursul acestor patru luni am slabit in jur de 8 - 9 kg! Initial m-am bucurat pentru ca din punct de vedere fizic arat mult mai bine! Acum sunt ingrijorata...voi continua sa mai slabesc din cauza lor? Am inceput sa ma simt foarte slabita si in ultimele 2 saptamani ma doare capul ingrozitor! Credeti ca e din cauza anticonceptionalelor sau poate fi vorba de o anemie? V-as fi recunoscatoare daca mi-ati putea lamuri! Multumesc anticipat! Offline #2 2008-11-24 21:13:06
Re: Intrebaredu-te si fa-ti niste analize si vezi poate ii vb de o anemie,ce n-as da sa slabesc si eu asa )si apoi zii si medicului de la planning ce ai dar nuinainte de a-ti face niste investigatii Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata! Offline #3 2008-11-24 21:49:12
Re: Intrebaremergi la medic sa ti le schimbe, parerea mea. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|