homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareri-2

#20 2008-11-25 00:33:36

leeah
Full member
Inregistrat: 2008-05-02

Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareri

da. merg. nu ptr ca sunt multumita cine candideaza, oricum cum ati spus si voi toti sunt la fel, insa ma gandesc cat au lupatat altii sa aiba dreptu' asta si noi nu-l pretuim si nu ne dam seama ca daca nu-l exercitam, ne lasam condusi de altii. si daca ne lasam condusi de altii, nu ne mai putem plange. ptr ca nu am facut nimic sa schimbam asta. smile

#21 2008-11-25 01:47:59

skumpi
Vizitator

Eu merg !mereu am votat de cand am dreptu si o sa votez in continuare big_smile
votez cu partidu primarului big_smile pt ca sunt multumita de cum decurg lucrurile in oraselul meu hjarta

#22 2008-11-25 08:28:54

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

nu merg.... pt ca iubi le-a facut la unii altii de pe la toate partidele fluturasii si alte materiale pt campanie... si am avut "onoarea" sa-i cunosc personal... toti o apa si un pamant... niste badarani... daca ii inregistram cum vorbeau cu noi si ii dadeam public naiba ii ami vota.

din cauza lor am lucrat la iubi la tipografie duminica de la 10 la 8 seara.. aa, fara plata, evident, mai era cazul sa mentionez? si ieri de la 8 la 5... desi aveam cursul meu de facut... da' nu-i nimic, domnilor senatori si deputati, imi dau doctoratul in legatorie... si asa mi-a placut mai mult decat la scoala rotfl

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#23 2008-11-25 08:30:15

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

nu merg
sunt satula de ineptiile alora
barem de cand a ajuns si luminita anghel sa candideze.... m-au convins ce kkt de politica e la noi neutral

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#24 2008-11-25 08:33:19

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

la fac unde am doctoratu' e un mare candidat la senatorie... prof. destept tipul de felul lui... dar am asistat vineri la un  doctorat... si am avut deosebita placere sa il vad, in calitate de CONDUCATOR, in timp ce comisia s-a retras pt deliberari, ca a impartit personal celor din sala fluturasi cu el. jenant sad

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Publicitate

loading...

#25 2008-11-25 09:11:58

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Cred ca merg... Nu pentru ca merita vrunul sa-l votez ci pentru ca nu iese procentul la nenoricitii astia care "ne reprezinta"... Oricum, e o situatie mai complicata la mine.

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#26 2008-11-25 09:33:02

Monya
Full member
Inregistrat: 2008-04-14

nu merg : 99% nu voi fi in judetz
1% nu vreau

lol

I am not a woman of too many faces. The mask I wear is one...

#27 2008-11-25 09:50:24

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

cred ca o sa ma duc numai ca sa anulez votul si sa nu voteze altul in locul meu. o sa scriu frumos "NICIUNUL" si pun stampila peste. macar stiu ca mi-am exprimat parerea.
mi se par stupide alegerile astea. de ce nu se voteaza numarul de parlamentari? si salariile lor? eu una nu vreau sute de hoti in parlament si senat, mi-ar ajunge 2-3 zeci in total. stau acolo cu sutele si incaseaza salarii frumoase, in timp ce atatia batrani se chinuie sa traiasca de pe o zi pe alta.
gata, ca m-am enervat si sunt si off topic smile

#28 2008-11-25 10:02:02

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

nu

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#29 2008-11-25 11:49:40

Andreea89
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2007-11-01

Nu
1. + ca-s in Iasi si nu am voie sa votez aici....acasa nu ma duc pentru asa ceva:)
2.Nu cunosc absolut niciun deputat...si nu ma intereseaza

Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat

#30 2008-11-25 12:47:14

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

tinand cont k nu am auzit de vreun candidat,stau cumintica acasa.de ce sa merg sa votez o persoana despre care mnu am auzit si apoi vad cum se duce orasul de rapa?mai bine stau acasa

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#31 2008-11-25 12:53:27

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

asta nu e o atitudine buna! nu vreau sa va supar dar nu pot fi de acord! informati-va despre candidati sau despre partide, ca ala poate spune orice ca face tot ce ii zice partidul! si mergeti sa votati? e mai simplu sa vezi ca merge tot prost sau si mai prost dar poti spune " nu e din vina mea, eu nu am votat" trebuie sa crezi in ceva si sa faci ceea ce crezi, cel putin ai o sansa, daca nici nu incerci sa o materializezi....... sad
nu spun ca unii sunt buni si altii nu, dar s-au si obisnuit cu "somnul" nostru si din cauza asta procedeaza cum procedeaza!pentru ca stiu ca noi nu vom face nimic, vom accepta orice...si atunci cine e de vina , de fapt?

nu ii "sanctionam" prin neprezentare, din contra ii ajutam!

Ultima oara a fost editat de lucia05 (2008-11-25 12:54:26)

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#32 2008-11-25 13:07:38

alina_alina
Hero member
Inregistrat: 2008-08-03

nu ma duc!sunt mult prea dezamagita de toti!

#33 2008-11-25 13:16:41

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

eu ma duc la vot ...un prof ne spunea la curs..daca ai acest drept de ce nu te duci?ca daca nu te duci atunci sa nu te plangi ptr ce e in tara...ca nici macar nu te-ai ridicat din pat sa vii.
cred ca in cta 90%vor vota pds-ul si de ce: tinerii ca avem dosare ptr apartamentele ptr tineri si ne dorim finantarea
si pensionarii ca primesc lunar si de sarbatori un pachet cu un pui si altele prin el ...

#34 2008-11-25 13:20:41

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

nu ma duc...nu am fost niciodata pana acum...si nici de-acum inainte nu stiu daca voi merge...oricum nu cred ca e vreunul interesat sa faca ceva bun pentru tara asta...fiecare vrea sa-si faca un trai mai bun pt el si pt familia lui eventual...restul e can can tongue

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#35 2008-11-25 13:50:19

darkmelania
Sr. member
De la: iasi
Inregistrat: 2007-08-24

eu ma duc.vot cu vot se aduna si se decide , deci pot face o schimbare.e singurul lucru pe care il pot face ptr. mine si ptr ceilalti.asa daca n ar merge nimeni...

nu vreau sa fiu citata!

m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui.

#36 2008-11-25 14:15:34

Infinity
Hero member
Inregistrat: 2006-01-02

nu, nu merg la vot

#37 2008-11-25 14:22:04

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

daca imi explicati care e faza, ma duc si eu lol
inainte votai partidu, si in functie de cate voturi lua, mergeau mai multi sau mai putini din partidu ala. acum votezi nominal. da nu`i tot pe principiul ala, ca merg mai multi dintr-un partid, in functie de voturi? poi si atunci.. daca eu il votez pe unu, de fapt nu`l votez pe el, ca tot partidu il votez.. ca daca are multe voturi nu merge numa el, mai merg cativa din partidu ala..
hmm

hjarta

#38 2008-11-25 14:39:15

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

da si nu prea! inainte la nivelul unui judet votai lista unui partid, pe lista aia se ascundeau si persoane "dubioase", insa da! in functie de procent plecau mai multi sau mai putini de pe lista catre parlament.
acum, un judet e impartit on colegii si in fiecare colegiu candideaza o persoana din partea unui partid. si il votezi sau nu pe ala, nu mai votezi numai partidul, dai un vot de incredere si persoanei....uite in colegiul meu: din partea partidului x candideaza pentru camera deputatilor unul. il stiu, e o pramatie de om! poate sa imi placa partidul ala, ma rog programul politic al partidului, sau liderul partidului, numai ca eu pramatia aia nu o votez si gata! in plus , astia vor fi nevoiti sa faca ceva pentru colegiile din care au candidat ca altfel peste 4 ani daca vor mai vrea voturi or sa vada ciu-ciu!

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.