|
Nu esti logat.
Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareri-2#20 2008-11-25 00:33:36
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerida. merg. nu ptr ca sunt multumita cine candideaza, oricum cum ati spus si voi toti sunt la fel, insa ma gandesc cat au lupatat altii sa aiba dreptu' asta si noi nu-l pretuim si nu ne dam seama ca daca nu-l exercitam, ne lasam condusi de altii. si daca ne lasam condusi de altii, nu ne mai putem plange. ptr ca nu am facut nimic sa schimbam asta. Offline #21 2008-11-25 01:47:59
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareriEu merg !mereu am votat de cand am dreptu si o sa votez in continuare #22 2008-11-25 08:28:54
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerinu merg.... pt ca iubi le-a facut la unii altii de pe la toate partidele fluturasii si alte materiale pt campanie... si am avut "onoarea" sa-i cunosc personal... toti o apa si un pamant... niste badarani... daca ii inregistram cum vorbeau cu noi si ii dadeam public naiba ii ami vota. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #23 2008-11-25 08:30:15
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerinu merg Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #24 2008-11-25 08:33:19
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerila fac unde am doctoratu' e un mare candidat la senatorie... prof. destept tipul de felul lui... dar am asistat vineri la un doctorat... si am avut deosebita placere sa il vad, in calitate de CONDUCATOR, in timp ce comisia s-a retras pt deliberari, ca a impartit personal celor din sala fluturasi cu el. jenant Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline Publicitateloading...
#25 2008-11-25 09:11:58
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareriCred ca merg... Nu pentru ca merita vrunul sa-l votez ci pentru ca nu iese procentul la nenoricitii astia care "ne reprezinta"... Oricum, e o situatie mai complicata la mine. Offline #26 2008-11-25 09:33:02
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerinu merg : 99% nu voi fi in judetz I am not a woman of too many faces. The mask I wear is one... Offline #27 2008-11-25 09:50:24
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parericred ca o sa ma duc numai ca sa anulez votul si sa nu voteze altul in locul meu. o sa scriu frumos "NICIUNUL" si pun stampila peste. macar stiu ca mi-am exprimat parerea. Offline #28 2008-11-25 10:02:02
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerinu There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #29 2008-11-25 11:49:40
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareriNu Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #30 2008-11-25 12:47:14
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareritinand cont k nu am auzit de vreun candidat,stau cumintica acasa.de ce sa merg sa votez o persoana despre care mnu am auzit si apoi vad cum se duce orasul de rapa?mai bine stau acasa Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #31 2008-11-25 12:53:27
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareriasta nu e o atitudine buna! nu vreau sa va supar dar nu pot fi de acord! informati-va despre candidati sau despre partide, ca ala poate spune orice ca face tot ce ii zice partidul! si mergeti sa votati? e mai simplu sa vezi ca merge tot prost sau si mai prost dar poti spune " nu e din vina mea, eu nu am votat" trebuie sa crezi in ceva si sa faci ceea ce crezi, cel putin ai o sansa, daca nici nu incerci sa o materializezi....... Ultima oara a fost editat de lucia05 (2008-11-25 12:54:26) I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #32 2008-11-25 13:07:38
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerinu ma duc!sunt mult prea dezamagita de toti! Offline #33 2008-11-25 13:16:41
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerieu ma duc la vot ...un prof ne spunea la curs..daca ai acest drept de ce nu te duci?ca daca nu te duci atunci sa nu te plangi ptr ce e in tara...ca nici macar nu te-ai ridicat din pat sa vii. Offline #34 2008-11-25 13:20:41
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerinu ma duc...nu am fost niciodata pana acum...si nici de-acum inainte nu stiu daca voi merge...oricum nu cred ca e vreunul interesat sa faca ceva bun pentru tara asta...fiecare vrea sa-si faca un trai mai bun pt el si pt familia lui eventual...restul e can can http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #35 2008-11-25 13:50:19
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerieu ma duc.vot cu vot se aduna si se decide , deci pot face o schimbare.e singurul lucru pe care il pot face ptr. mine si ptr ceilalti.asa daca n ar merge nimeni... nu vreau sa fiu citata! m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui. Offline #36 2008-11-25 14:15:34
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerinu, nu merg la vot My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #37 2008-11-25 14:22:04
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareridaca imi explicati care e faza, ma duc si eu Offline #38 2008-11-25 14:39:15
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerida si nu prea! inainte la nivelul unui judet votai lista unui partid, pe lista aia se ascundeau si persoane "dubioase", insa da! in functie de procent plecau mai multi sau mai putini de pe lista catre parlament. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|