homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareri-31

#571 2009-12-06 23:09:28

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareri

pur si simplu asta e parerea mea tongue nu trebuie sa ii stiu trecutul lui Basescu sa imi exprim parerea.

Love.  Live. Laugh.

#572 2009-12-06 23:13:10

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

si uite asa se duce tara de rapa...

#573 2009-12-06 23:18:41

Monya
Full member
Inregistrat: 2008-04-14

comunisti au fost amandoi, numa unul mai traieste cu/printre ei wink

I am not a woman of too many faces. The mask I wear is one...

#574 2009-12-06 23:20:54

alexia
Addicted member

Monya... Traian Basescu a fost membru al PCR (aka Partidul Comunist Roman) si a fost si SECURIST pe deasupra!
Mircea Geoana NU a fost comunist, este in politica de 10 ani.. fa si tu un calcul !

Nu mai vorbiti prostii!

#575 2009-12-06 23:23:04

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

alexia...tara e dusa de rapa de mult timp  big_smile
eu inca sper sa aud maine veste buna cu geoana. am sperante de mai bine de la el decat  de la basescu

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

Publicitate

loading...

#576 2009-12-06 23:23:35

skumpi
Vizitator

lumea nu`l vede pe Geoana, vede in spatele lui adica pe Iliescu ! asta`i marea pb a lui geaoana, nu ca n`ar fi el om bun ...
Mie mi se pare ca familia spune multe despre cineva iar el chiar are o familie frumoasa, mereu am admirat asta la el...

#577 2009-12-06 23:26:50

alexia
Addicted member

Pana si pe Iliescu daca l-ar vedea... pe vremea lui nu era nebunia de azi... cred ca nici pe vremea lui ceauesescu...

#578 2009-12-06 23:36:52

Monya
Full member
Inregistrat: 2008-04-14

ai dreptate alexia, geoana numa din 2001 face parte din PSD - rectific, unul a fost comunist, iar celalat s-a aliat cu comunistii smile

in spatele celor 2 candidati sunt oamenii de interes - ei sunt doar imaginea  chicot

Ultima oara a fost editat de Monya (2009-12-06 23:37:58)

I am not a woman of too many faces. The mask I wear is one...

#579 2009-12-06 23:41:05

Cassiopeia
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-09

Of doamne, e atat de usor sa fii superficial.

Sim y 

#580 2009-12-06 23:58:10

skumpi
Vizitator

nu pot si nu vreau sa cred ca Geoana, PRESEDINTELE Romaniei, va asculta de tatuca Iliescu, un pensionar...

#581 2009-12-07 00:16:09

hestia
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-19

si in 2004 cand in turul 2 s-a votat basescu vs  nastase, la fel, exitpoll-ul a aratat castigarea alegeriolor de catre nastase, apoi basescu a spus ca sigur el este castigatorul avand in vedere ceva soft de calcul... vbea despre asta o prezentatoare d ela realitatea , care ar fi fost de fata atunci, in 2004.
la fel si in aceasta seara, pdl-ul a analizat cf cu soft-ul si astfel s-a lansat ideea ca el ar fi castigatorul...
mie mi-e mai mult decar frica ca a iesit geoana si va conduce tara asta impreuna cu toata sleatca lui  de comunisti...   
daca intr-adevar  geaona este cel ales, nu-mi ramane decat sa ma bazez pe un guvern liberal, in rest... sad  si  DA, eu il prefer pe basescu, asa cum e el, stramba, gajait, chior, si neam prost...  prefer un democrat decat un comunist!!!!

Ultima oara a fost editat de hestia (2009-12-07 00:16:33)

Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate...                                                                                                                 (F. Dostoievski) 

#582 2009-12-07 00:25:25

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

eu o sa plec din tara dupa ce termin facultatea...
si asa nu o sa vad cum tara se duce mai rau de rapa, indiferent de presedinte... si o sa fiu alaturi de cel ce-l iubesc smile
il preferam si eu pe base, pt ca geoana mi se pare fals, si e doar imaginea. in spatele lui sunt si o sa fie mereu iliescu si nastase.

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#583 2009-12-07 01:12:25

skumpi
Vizitator

hestie no offence dar tu stii ce inseamna democrat ?? basescu democrat ??? eventual dictator si cum zicea alexia mai sus, securist , avar dupa putere !
DEMOCRAȚ?E, democrații, s.f. Formă de organizare și de conducere a unei societăți, ?n care poporul ?și exercită (direct sau indirect) puterea
unde frate ne exercitam noi puterea ? unde ? cand vine Basescu si`o baga pe baga pe Udrea in turism, pe fiica`sa in politica, pe Boc prim ministru si pe x si y nush `unde pe criterii alese de el !
fratilor, suntem ULTIMA tara din Europa la toate capitolele : saracie, coruptie, economie ...prafffff !
cand a preluat Basescu tara nu eram aiciel ne`a adus aici !!!
In nici un caz nu prefer un chior presedinte, un agramat, un om care jigneste, un scandalagiu, un om care n`are respect, si taote celelelate "calitati" care le poseda ! Mie omu asta mi`a devenit extrem de urat in momentu in care a facut aceea remarca la adresa fosteti sotii a lui Antonescu ! Un OM nu joaca atat de murdar !

#584 2009-12-07 01:16:26

Wendy
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

ce remarca?

#585 2009-12-07 01:23:15

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

ca antonescu nu a fost alaturi de sotia lui cand avea mai multa nevoie de el.
sotia sa s-a sinucis pt ca suferea de cancer....

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#586 2009-12-07 01:25:10

skumpi
Vizitator

era discutia aceea la prima confruntare in care Crin ii reprosa lui Basescu ca promovat femeia obiect , femeia cu succes usor, ceva de genu.. la care Basescu a facut referire la fost sotie a lui crin, care s`a sinucis pentru ca suferea de cancer , spunandu`i ca a lasat`o singura sa treaca prin situatii dificile ..ma rog, indirect normal
growse acklad sa ataci o persoana in halu asta ! drept dovada Basescu nu stie nici acum sa faca diferenta intre viata profesionala si cea personala ...iar cand nu are argumente nu face altceva decat sa jigneasca sau sa te atace personal...
un om ca asta nu poate sa fie presedinte ! nu poate sa ne reprezinte !!!

#587 2009-12-07 02:07:52

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

ani88 a scris:

@Melany1-da' ce-a facut tu Mazare de sunteti supi pe el asa big time?

Mazare s-a axat doar pe ce i-a convenit : pensionarii si a facut mamaia..un ra*at!In campanie acum le oferea mese gratis la restaurant etc...
in campania ptr primari s-a apucat de facut strazi..le-a facut pe jumate,cand a fost ales le-a lasat asa ..asfaltate pe jumatate
Mazare stie ca infunda puscaria daca mai vine Base
daca vine Geoana ii inchide dosarele
la noi e impanzita Cta cu benere :ALEGETI MAZRE SAU BASESCU
sa se ducaaaaaa tareee...Mazre a fost destept de cand e primar ,si-a facut hotel in afara,afacere lu fisu care are 15 ani etc....

#588 2009-12-07 04:05:17

Wendy
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

Basescu e cu 60 000 voturi peste Geoana si mai sunt de numarat voturi din 47 de sectii din diaspora

#589 2009-12-07 08:19:00

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

conformm rezultatelor,cik conduce base acum

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.