homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareri-9

#153 2009-11-22 21:31:52

skumpi
Vizitator

Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareri

smile_my a scris:

am o ciuda pe geoana cu tot cu iliescu lui. am vazut acum la tv pe cei trei clasati pe primele locuri, dar cand am vazut fata lui iliescu cu un zambet am si schimbat canalul. omul asta e disgratios. cum a dus el romania de dupa revolutie pe calea pierzaniei, cand nu aveam datorii, si eram cineva in europa.nu inteleg cum mai are curajul sa zambeasca cu atata nonsalanta skitarg

acuma il baga si il scotea taica`mio  skitarg

asta`i nashpa ca acuma nu mai avem pe cine vota neutral Geoana ii un corupt si cand aud de PSD acklad si Base e cum e  roll  cum sa fim fortati sa alegem intre astia 2 ? cummmmmmmmmmmmm ?????  supa

Doamne, dc nu s`a dus mai multa lume la vot ? de ce tinerii astia sunt atat de nepasatori si batranii care mai au cativa ani de viata merg in carje la vot ?????? cum se poate sa fim atat de josnici si sa nu ne pese de viitoru nostru ? cummmmmmmm ?  skitarg

#154 2009-11-22 21:37:21

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

eu tot nu pot sa pricep...dak toata lumea pe care o stiu  a votat cu antonescu...cum are doar 22 %?

Sa nu te astepti sa te salut!

#155 2009-11-22 21:42:54

skumpi
Vizitator

la fel si eu mycu, dar gandeste`te ca is autocarele, is batranii , oamenii de la tzara care au primit alimente & co ... si tinerii care au stat acasa` !
mi-e ciuda ca n`au jucat corect !!!!
mi-e ciuda de oamenii astia care stau acasa spunand ca votul lor nu conteaza !
mi-e ciuda ca suntem atat de nepasatori mai ales in conditiile in care de`un an si e criza , aveam nevoie de o schimbare si cand colo ...va fi la fel daca nu mai rau...

#156 2009-11-22 21:43:53

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Si ai mei au votat cu Antonescu... si imi pare atat de rau ca la Exit-poll e abia al 3lea...e cel mai inteligent dintre ei sad Si omul ala chiar are niste idei bune,si spune totul pe fata... cum naiba a iesit iar dobitocul ala pe locul 1? E un cretin sad Tara asta se duce de rapa...

#157 2009-11-22 21:48:36

mykutza
Moderator

da...antonescu e si citit pe langa restul..

Publicitate

loading...

#158 2009-11-22 23:01:33

skumpi
Vizitator

poate ca tot raul e spre bine nustiu Poate e mai bine ca nu a iesit pentru ca tara acum oricum e ingropata in datorii si e varza iar Anto acum e genul pasional, iar in politica trebuie sa fii pragmatic, cat de cat sa stii sa te invarti . In 5 ani are timp sa creasca , sa creasca si partidu si peste 5 ani sa avem presedintele pe care l`am asteptat de dupa Revolutie !
oricum , trebuie sa ne aliem anti Basescu si sa mergem cu Geoana ! alta solutie nu avem neutral
Expect the worst, hope for the best !!!!

#159 2009-11-22 23:29:05

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

eu am votat cu base si sunt foarte mandra de asta. nu`s in pdl, nu`s in nimic, insa basescu imi este chiar drag smile sper sa nu va luati de mine, cum nici eu nu m`am luat de voi.

am vazut ca multi nu vreti geoana sa iasa..pt ca base si cu el vor merge in turul 2... pai atunci ajutati sa iasa base si votati`l pe el daca tot nu a iesit cine ati vrut voi..

adica sa va implicati in continuare.. ufff intelegeti voi ce vreau sa zic.

#160 2009-11-22 23:33:30

mykutza
Moderator

sa inteleg k lumea chiar l=a votat pe basescu? hmm

#161 2009-11-22 23:33:38

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

mai, eu nu inteleg de ce e base iubit hmm
stiu f multe persoane care l apreciaza, dar nu au un motiv concret...
unii apreciaza ca am intrat in UE. dar nu cred ca a fost meritul lui. sau nu in mare parte.
mi se pare un om simplu, din ce am vazut pe la tv, de treaba chiar... dar sa nu uitam ca invatamantul e la pamant, locuri de munca nu sunt,etc, etc... ar trebui mai multa implicare

nu stiu inca ce o sa votez data viitoare, dar in mod clar nu mi e niciunu simpatic
cum nu mi a fost nici acum

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#162 2009-11-22 23:34:25

carmen_21
Insomniac member

mykutza a scris:

sa inteleg k lumea chiar l=a votat pe basescu? hmm

da
eu stiu mai multi care l au votat

#163 2009-11-22 23:34:38

skumpi
Vizitator

nu se ia nimeni de tine, relax lol
eu is curioasa ce anume iti place la Base ? dc l`ai votat ?
nu poti sa`ti alegi presedintele pt simplu motiv ca ti`e drag smile

cei care l`au votat pe Antonescu o sa`l voteze pe Geoana pt. cele 2 partide se vor unii in final... nu putem sa`l votam pe Base, pt ca de el vrem sa scapam smile

#164 2009-11-22 23:36:00

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

ma doare sufletul sa pun stampila pe Geoana, dar e singura sansa macar sa scapam de Basescu care l-a sprijinit pe dobitocul de Boc.. ma scuzati, dar eu am ce am cu astia doi lol

#165 2009-11-22 23:40:16

carmen_21
Insomniac member

skumpi a scris:

nu se ia nimeni de tine, relax lol
eu is curioasa ce anume iti place la Base ? dc l`ai votat ?
nu poti sa`ti alegi presedintele pt simplu motiv ca ti`e drag smile

cei care l`au votat pe Antonescu o sa`l voteze pe Geoana pt. cele 2 partide se vor unii in final... nu putem sa`l votam pe Base, pt ca de el vrem sa scapam smile

asa ma gandeam si eu...
cine n a votat basescu, o sa voteze geoana
but who knows....

Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2009-11-22 23:40:45)

#166 2009-11-22 23:44:14

skumpi
Vizitator

asa o sa fie !
gandestete ca sunt 32, .. nush cat % base si 31, ... % Geoana, care o sa`l voteze din nou iar 22, .. % Antonescu care o sa mearga cu Geoana, ca doar vor sa scape de Base , nu neaparat sa`l aleaga pe Geoana !
e clar ca va iesi Geoana ! forgetit

#167 2009-11-22 23:44:21

deealexx
Hero member
Site

basescu stiu cum a fost pana acum. mi se pare un om simplu, apropiat de ceilalti oameni. el vrea sa faca multe cu tara asta dar se baga prostii din alte partide ca`s invidiosi. eu una asa cred. ei stiu ca base e placut de popor si il ataca mai rau ca niste copii de gradinita. base da dovada de maturitate si`si vede de treaba lui, ignorandu`i.

decat sa`mi las viitorul pe mana lui geoana care`mi pare un hot al hotilor sau antonescu - un libidinos parsiv, mai degraba basescu pt ca stiu cum lucreaza.

sistemul de invatamant, da, e la pamant. dar nu el coordoneaza toate. sunt membri de partide amestecati peste tot si fiecare urmeaza propriul interes si pe cel al partidului pe care`l reprezinta. daca lor chiar le`ar pasa de romania, ar apleca urechea si la ce spune actualul presedinte si ar vedea ca nu zice chiar rau. daca si`ar uni toti fortele, ar iesi ceva benefic.

cred ca fara base, nu se ajungea in UE atat de repede si tara nu ar fi evoluat atat de mult.

el stie cum sa vorbeasca cu oamenii.

#168 2009-11-22 23:53:38

skumpi
Vizitator

cum stie sa vorbeasca cu oamnii ? facand femeile "pasarici ", "tziganca imputita " ? atacandu`l pe Crin in cel mai josnic mod posibil ??? Astea au pus capac !
Am intrat in UE si ce ? ca legaturile externe sunt praf, suntem datori vanduti , o sa ajunga copiii nostrii o sa plateasca datoriile astea ! veci n`am fost asa ! macar pe vremea lui Ceausescu nu aveai grija zilei de maine, ce pui pe masa sau ca poate peste o luna iti pierzi locu de munca !
pe toate planurile suntem praf : invatamant, sanatate, agricultura, turism !!!!!

#169 2009-11-22 23:55:02

mykutza
Moderator

zicea badea odata ca e ca si cum am zice k in timpul mandatului basecian s-a intamplat nu stiu ce in germania...
ma rog..

#170 2009-11-22 23:56:34

deealexx
Hero member
Site

pai sa fii tu in locul lui si sa te atace in halul asta mai marii partidelor? nu ai izbucni si tu la un moment dat?

in fine..nu mai continui ca s`ar putea sa iasa urat lol

ma culc fetelor... vine luni grater iar ma trezesc la 7 every day :-< nb puss v`am pupacit si nu mai fiti tzupalate >big_smile<

P.S. mai am si test maine si n`am citit nimic x( paaaac puss

#171 2009-11-23 00:02:18

skumpi
Vizitator

smile nu
una e politica si alta e viata personala a contracandidatului tau ! il ataci cu replici pertinente nu`l lovesti unde`l doare mai tare ! nu un presedinte care trebuie sa fie model pentru popor !

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.