|
Nu esti logat.
Yasmine sau desorelle?#1 2008-11-25 12:42:59
yasmine sau desorelle?as vrea si eu sa iau anticonceptionale.. problema este ca nu stiu care sa le iau?un ginecolog(din medicina sportiva) imi zicea de yasmine iar altul de desorelle...De yasmine am citit si am auzit ca multe fete au avut probleme cu libidoul si cu greutatea din cauza lui..cel putin asa era o prietena..dupa ce a incetat sa ma ia..si'a revenit A,ginecologul,cel cu yasminele,mi'a zis ceva de genu : i'a si tu yasmine..atat...mi s'a parut ca mi le'a aruncat asa..sa scape de mine..m'am saturat de prezervativ... aaaa,prietenul meu nu prea vrea sa ma lase sa iau..zice ca ma ingras,dar nu am de unde sa stiu pana nu incerc...stiu ca,conteaza foarte mult de organism.. Offline #2 2008-11-25 15:44:19
Re: yasmine sau desorelle?De ce nu mergi la un cabinet de planning pentru anticonceptionale? Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2008-11-26 11:15:39
Re: yasmine sau desorelle?hmmm..si acolo ce fac?adica imi fac ei niste analize ca sa vada care mi se potrivesc cel mai bine?sau ca si la cabinete iti zic doar ce sa iei? Offline #4 2008-11-26 11:27:13
Re: yasmine sau desorelle?iti pun niste intrebari dupa care iti prescrie... Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #5 2008-11-26 11:29:55
Re: yasmine sau desorelle?La cabinetele de planning, se prescriu anticonceptionalele pe baza anamnezei tale. Fericita mamica de Aida Maria! Offline Publicitateloading...
#6 2008-11-26 22:30:12
Re: yasmine sau desorelle?multumesc mult..o sa merg cat de curand..sper sa fie totul bine..multumesc pt sfaturi:) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|