|
Nu esti logat.
Scurgere vaginala#1 2008-11-25 15:14:23
scurgere vaginalaAm avut vara aceasta o pacatoasa de vaginita cu care m-am pricopsit in urma unui tratament cu antibiotice. Am urmat tratamentul, am fost la control medicul imi spune ca sunt ok dar eu tot mai am senzatia ca am senzatia aer in vagin care imi iese la miscari bruste si o scurgere cu miros ciudat cam de 2-3 ori pe luna. Stie cineva despre asta? ca medicul meu nu m-a lamurit?!?!?!? Offline #2 2008-11-25 15:33:22
Re: scurgere vaginalaO analiza de secretie ai facut? Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2008-11-25 17:43:51
Re: scurgere vaginaladap. am dus-o la ginecolog si a citit-o ca era scrisul oribil si eu nu puteam descifra. am facut tratamentul prescris, am mers la consult apoi imi zice ca sunt bine dar eu tot am o problema ..........uffffffff........habar nu am ce e de facut.... cica asa sunt unele persoane, nu stie de la ce ca analizele sunt ok. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|