|
Nu esti logat.
Dublu mamelon?#1 2008-11-25 21:09:37
dublu mamelon?Buna ziua.Am 31 ani,nu am copii si am o problema la sanul stang.Mai exact,sub mamelon mai am ceva care seamana cu un mamelon,fiind ca marime cam jumatate din mamelon.Medicul meu ginecolog mi-a zis ca nu voi putea stii daca acest mamelon mai mic cum il numesc eu,indeplineste functiile unui mamelon,doar dupa ce voi ramane insarcinata,cand se va vedea daca voi avea lapte,daca va curge si pe acolo...si ca poate atunci v-a trebui oprita lactatia.Medicul meu oncolog m-a sfatuit sa-l operez ,pt ca e inestetic.Nu as vrea sa am probleme cand voi ramane insarcinata,il consider si eu inestetic,dar mi-e frica sa-l operez din cauza ca stiu ca sanii sunt sensibili si tot se aude ce usor te poti trezi cu cancer la san.A s dori sa va intreb unde as putea mege pentru un consult (sa stiu daca e sau nu dublu mamelon),sau chiar o interventie chirurgicala in acest sens,si daca e bine sau nu sa-l operez?Multumesc! Offline #2 2008-11-25 22:34:02
Re: dublu mamelon?carolina i am lasat doctoressei linkul... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-11-25 22:54:30
Re: dublu mamelon?Ai fost pisica intr-o viata anterioara. Acum fara gluma: e un atavism, dar nu cel mai rau...unii se nasc cu coada. Eu zic ca te poti baza pe ce spune medicul oncolog: in fond , e specialitatea lui. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|