homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Incerc sa ma las...

#1 2008-11-26 09:10:52

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

Incerc sa ma las...

V-am spus de ieri ca imi fac topic si astept si alte doritoare de chinul renuntarii la fumat.
Sa vad de unde incep....ieri am fumat 35 de tigari, azi ma gandesc sa fumez doar 25....
Recunosc ca pe ziua de azi am fumat deja 4 tigari, sunt treaza de la 7 si un sfert si moarta de oboseala ca ast-noapte numai nu am dormit. Insa ieri in acelasi interval de timp fumasem deja 6 tigari.
ceva de incurajare:
"Nicotina favorizeaza aparitia si dezvoltarea cancerului de san, este concluzia unui studiu efectuat de curand de  savantii americani. Potrivit oamenilor de stiinta americani, nicotina, desi nu este o substanta cancerigena, favorizeaza aparitia cancerului mamar, in combinatie insa cu alte substante. S-a descoperit ca celulele canceroase din san au anumiti receptori de nicotina, care
grabesc dezvoltarea celulelor bolnave si migrarea lor catre alte zone ale corpului. Astfel de receptori exista si in piele. Conform unor date recente, peste 38 % din romance fumeaza. Nicotina este si un insecticid extrem de puternic.  Substanta se prezinta sub forma unui lichid incolor, foarte usor solubil in apa si usor de absorbit la nivelul pielii." sad

Asa....o sa urlu de aici ori de cate ori voi avea chef de o tigare si nu vreau sa o fumez  lol

Ma duc sa imi curat morcovi sa am material de rontait rotfl

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#2 2008-11-26 09:14:15

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Re: Incerc sa ma las...

Bafta lucia05 wink Tin pumnii! majoreta

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#3 2008-11-26 09:14:32

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

majoreta  majoreta  majoreta  Bravo, lucia! Haide, lucia!  majoreta  majoreta  majoreta  Fara tigari, lucia!  majoreta  majoreta  majoreta

Eu sunt galeria! smile

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#4 2008-11-26 09:18:17

lucia05
Insomniac member

blue si Jessie! puss  puss  puss  am cea mai tare galerie!! hjarta

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#5 2008-11-26 09:24:08

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Jessie a scris:

majoreta  majoreta  majoreta  Bravo, lucia! Haide, lucia!  majoreta  majoreta  majoreta  Fara tigari, lucia!  majoreta  majoreta  majoreta

Eu sunt galeria! smile

si eu si eu ! HAI LUCIA!!!  trombon  trombon  trombon

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

Publicitate

loading...

#6 2008-11-26 09:24:50

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

fi tare,lucia,lasa tigarile majoreta majoreta majoreta

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#7 2008-11-26 09:25:15

majestik
Addicted member

lucia05 a scris:

V-am spus de ieri ca imi fac topic si astept si alte doritoare de chinul renuntarii la fumat.
Sa vad de unde incep....ieri am fumat 35 de tigari, azi ma gandesc sa fumez doar 25....
Recunosc ca pe ziua de azi am fumat deja 4 tigari, sunt treaza de la 7 si un sfert si moarta de oboseala ca ast-noapte numai nu am dormit. Insa ieri in acelasi interval de timp fumasem deja 6 tigari.
ceva de incurajare:
"Nicotina favorizeaza aparitia si dezvoltarea cancerului de san, este concluzia unui studiu efectuat de curand de  savantii americani. Potrivit oamenilor de stiinta americani, nicotina, desi nu este o substanta cancerigena, favorizeaza aparitia cancerului mamar, in combinatie insa cu alte substante. S-a descoperit ca celulele canceroase din san au anumiti receptori de nicotina, care
grabesc dezvoltarea celulelor bolnave si migrarea lor catre alte zone ale corpului. Astfel de receptori exista si in piele. Conform unor date recente, peste 38 % din romance fumeaza. Nicotina este si un insecticid extrem de puternic.  Substanta se prezinta sub forma unui lichid incolor, foarte usor solubil in apa si usor de absorbit la nivelul pielii." sad

Asa....o sa urlu de aici ori de cate ori voi avea chef de o tigare si nu vreau sa o fumez  lol

Ma duc sa imi curat morcovi sa am material de rontait rotfl

cum ai fumat 35 de tigari? yikes  eu nicodata nu am terminat un pachet de tigari pe zi...

#8 2008-11-26 09:31:34

lucia05
Insomniac member

maje, simplu! am fumat la serviciu ca serpoaica si acasa la fel! nu e atat de greu sa sari de un pachet, pot scrie la calculator si fuma, pot vorbi si fuma, pot face multe in timp ce fumez si d-asta. dar le-am numarat special sa vad ce fac  diablo

iubitele, multumesc pentru sustinere si sa va spun drept parca e mult mai bine sa stau cu voi pe forum decat sa merg sa fumez o tigare  puss sunt in dormitor cu laptopul, ca sa fumez ar trebui sa ma duc in bucatarie si nu plec de aici ca sunteti vorbarete si nici vodafone-ul nu il cuplez ca nu o sa fac efortul asta lol ca sa trag o tigare....cu toate ca as mai bea o gura de cafea  sad dar mai bine motai...

#9 2008-11-26 09:32:32

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

lucia,stai fata cu noi,cel putin noi nu daunam sanatatii rotfl

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#10 2008-11-26 09:35:21

majestik
Addicted member

lucia05 a scris:

maje, simplu! am fumat la serviciu ca serpoaica si acasa la fel! nu e atat de greu sa sari de un pachet, pot scrie la calculator si fuma, pot vorbi si fuma, pot face multe in timp ce fumez si d-asta. dar le-am numarat special sa vad ce fac  diablo

iubitele, multumesc pentru sustinere si sa va spun drept parca e mult mai bine sa stau cu voi pe forum decat sa merg sa fumez o tigare  puss sunt in dormitor cu laptopul, ca sa fumez ar trebui sa ma duc in bucatarie si nu plec de aici ca sunteti vorbarete si nici vodafone-ul nu il cuplez ca nu o sa fac efortul asta lol ca sa trag o tigare....cu toate ca as mai bea o gura de cafea  sad dar mai bine motai...

sm  ia nu mai fuma tu cand esti la serviciu decat daca iesi afara
si in casa la fel!  incerca sa-ti faci un obicei, sa-ti impui sa fumezi decat pe balcon...sa vezi ce putin o sa fumezi atunci  big_smile

#11 2008-11-26 09:45:46

lucia05
Insomniac member

pai eu nu am balcon decat o terasa descoperita, ca stau la casa. vara e misto pe terasa aia...e si bolta de vitza   hjarta  si acum ar fi greu...ca la mine fumeaza si sotul si fratele si pe astia nu ii dai afara sa fumeze nici daca ii bati lol

la serviciu, normal nu avem voie sa se fumeze in interior, insa eu sunt recunoscuta ca una dintre cei mai buni sefi si toti fumam in birou...daca ne prinde ( nu ca nu s-ar stii rotfl  ) eu as fi prima luata la intrebari dar.....merge si asa rotfl ca sa nu va spun ce atmosfera relaxata e, se vine cand se poate, se pleaca cand are omul treaba, insa totul se face la timp si bine, ai mei s-au invatat ca isi pot rezolva si alte probleme si prefera sa faca ce au de facut repede si bine ca sa aiba timp  smile  si asa e stressul destul de mare pe capul nostru si cand simtim ca ne enervam plecam prin magazine sa ne relaxam rotfl

#12 2008-11-26 11:02:32

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

lucia...offtopic...ai puiuti sau inca nu, ti-am mai trimis vreo 2 e-mail-uri big_smile?

#13 2008-11-26 11:03:28

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Lucia ... bombonele mentolate ajuta. Eu asa am reusit sa raresc tigarile.

Fericita mamica de Aida Maria!

#14 2008-11-26 11:08:19

lucia05
Insomniac member

andreea, sunt mai buni morcovii  rotfl chiar ma duc sa imi curat, poate ma fac portocalie rotfl pana la sfarsit.
intre timp am mai tras o tigare, deci a cincea, ca m-au sunt de la servici sa ma mai intrebe cate ceva :f?rbannad:
oricum, ieri la ora 10 stiu ca aveam fumate 10 tigari, ca le numarasem si mi-am tras una peste frunte.

ionela, puiutii inca nu au aparut, mamica inca este agitata  sad

#15 2008-11-26 11:13:23

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

A 5-a??? Gataaaa, a ajuns pe luna asta rotfl

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#16 2008-11-26 12:14:23

skumpi
Vizitator

big_smile big_smile big_smile
hai lucia ca poti....daca vrei potzi big_smile

al meu fuma de 7 ani big_smile pachetu pe zi  roll 
el a renuntat brusc... adika de azi gata ! la o saptamana avuse o "scapare" aprinsese o tzigara...da a stins`o rpd big_smile dupa care gata de tot....si are un an si de atunci si ii f mandru de el k o reusit sa se lase...sanatate...bani...nu mai miroseau hainele urat...respiratie proaspata...etc...acuma nu suporta fumu rotfl

#17 2008-11-26 12:20:53

majestik
Addicted member

lucia05 a scris:

andreea, sunt mai buni morcovii  rotfl chiar ma duc sa imi curat, poate ma fac portocalie rotfl pana la sfarsit.
intre timp am mai tras o tigare, deci a cincea, ca m-au sunt de la servici sa ma mai intrebe cate ceva :f?rbannad:
oricum, ieri la ora 10 stiu ca aveam fumate 10 tigari, ca le numarasem si mi-am tras una peste frunte.

ionela, puiutii inca nu au aparut, mamica inca este agitata  sad

pai daca tu pana la 11 ai deja 5 tigari ...  hmm  ce faci pana deseara? la noapte? park te laudai ca o sa fumezi 25? fa-le 20 wink

#18 2008-11-26 12:25:06

lucia05
Insomniac member

hai mai, maje!
ieri la 10 aveam 10 tigari fumate, acum ma chinui, ma ia si durerea de cap si nici asa nu e bine? am baut apa de fac poteca pana la baie rotfl tot e ceva
si daca continui asa....ajung la 25 azi si tot e ceva, e cu 10 mai putin de cat ieri. si maine vor fi si mai putine. nu sunt eu chiar asa de eroina sa le las deodata...recunosc....
si uite, e aproape 12 jumate si am 5 tigari fumate! lol

#19 2008-11-26 12:29:18

skumpi
Vizitator

stii cum sa faci lucia ?
cumperi un pachet...bun asta sa`ti ajunga 2 zile... chiar dak fumezi in prima zi 15...asta e a doua fumezi 5 wink dupa astea 2 zile....cumperi alt pachet... care sa`ti ajunga pe 3 zile....si tot asa`
incearca sa`ti gasesti ocupatie...nu te mai gandi...nu le mai tzine la vedere
cand simti k nu mai poti si`ti trb neaparat....amana cu 10 minute.... si fumezi apoi....ii f important sa amani ca sa`ti dai seama ca se poate sa te controlezi nu sa te controleze ele pe tine wink

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.