homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Secretie vaginala - tratament adecvat?

#1 2008-11-26 18:34:36

AnaMaria_Baby
Membru
Inregistrat: 2008-11-26

Secretie vaginala - tratament adecvat?

Buna seara,

este pt 1 data cand va scriu. luni am fost la doctor pt un control de rutina. evident am cerut si testareapt chlamydia, papanicolau si secretia vaginala. Astazi am primit si rezultatele. Acestea sunt:papanicolau f bine, chlamydia nu e cazul insa mi-au iesit niste coci in secretia vaginala (din pacate nu am retinut denumirea infectiei). Tratamentul prescris de dr, de fapt dictat la tel este urmatorul: 20 tb eu si 20 tb partenerul de flagyl timp de 5 zile, 6 ovule cervugid eu si macmiror unguent 5 zile pt partener. Ideea este ca nu stiu daca trebuie sa iau si flagylul si ovulele in acelasi timp din pricina faptului ca dr mi-a spus k trebuie luate tabletele cand sunt la menstruatie. Din cate stiu eu ovulele nu se pot folosi la menstruatie ca-si pierd din efect. Intrebarea mea este in ce ordine trebuie luat tratamentul si cat de corect este? Precizez ca in jurul datei de 02.12 trebuie sa-mi vina menstruatia.

Va multumesc.

#2 2008-11-26 18:36:35

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

Re: Secretie vaginala - tratament adecvat?

pai incepi cu ovulele si faci pauza cand ai menstra si dupa menstra le introduci pe cele ce au ramas ....cred ca e vorba de o candida

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#3 2008-11-26 19:21:13

AnaMaria_Baby
Membru
Inregistrat: 2008-11-26

Atunci cu tabletele cum ramane?ele isi fac efectul pe perioada menstrei?multumesc

#4 2008-11-26 22:55:23

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

nu inteleg dc trebuiesc luate cand esti la menstra...cand incepi trat il faci deodata pe tot...asa e cel mai eficient...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.