homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

E-bay: cat e de sigur? sau cat de avantajos?-20

#362 2010-08-30 11:28:58

Moonsh
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-05

Re: e-bay: cat e de sigur? sau cat de avantajos?

Care ma poate ajuta si pe mine?
As vrea sa comand urmatorul produs  http://cgi.ebay.com/ebaymotors/NEW-VALE … erchandise

1.Orientativ cam cat poate ajunge sa coste cu totul(taxe vamale si altele) mai ales ca e tocmai din Hong Kong...
2. totusi nu inteleg de ce este atat de ieftina, o sapca de genul costa peste 20 de euro, poate sa fie teapa?
3.Pot  plati cu un card bcr student ?(daca ot sa imi fac cont cu el paypal)
cesafac
ahh si cum fac cu transportul ca nu am adresa in bucuresti, nici viza de flotant?

Ultima oara a fost editat de Moonsh (2010-08-30 11:32:00)

#363 2010-10-26 14:47:21

Bun_Bun
Full member
De la: House of pain
Inregistrat: 2007-01-06

Buna Fetele!

Am nevoie sa iau asta http://cgi.ebay.com/ebaymotors/External … ccessories de pe e-bay. Nu o gasesc altundeva la un pret mai bun. Intrebarea mea. Sa o iau pe firma sau persoana fizica? Exista vreo diferenta la plata taxelor vamale/ tva-ului? Adica e posibil sa ma eschivez de plata astora daca o iau pe persoana fizica?
Multumesc!

Failure teaches Success!

#364 2010-10-26 16:43:39

schumiholic
Hero member
Inregistrat: 2006-07-28

Din cate stiu eu, taxe vamale si TVA platesti indiferent. Era un barem, produsele si transportul sa nu depaseasca nu stiu ce suma. Dar daca te intelegi cu vanzatorul sa ti le trimita ca si cadou, poate scapi. Cel mai simplu ar fi daca ai gasi in EU, ca sa nu platesti taxe vamale.

If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't  appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it!

#365 2010-10-27 10:36:08

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

eu am comandat si din afara ue si nu am platit niciodata nimic la posta vamala. pe colete era trecut gift

#366 2010-10-27 14:17:37

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

fetelor scuze pt off topic...
stici cumva cat costa transportul de pe amazon?
multumesc

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

Publicitate

loading...

#367 2010-10-27 14:18:43

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

banuiesc ca e in functie de produs, de vanzator, de tara de unde este trimis...

#368 2010-10-27 14:23:43

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

multumesc frumos

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#369 2010-10-27 15:21:14

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

daca depaseste coletul valoarea de 45 euro atunci se platesc taxe vamale. insa de multe ori vanzatorii ori trec ca "gift" ori trec valoarea transportului mai mare si a produsului mai mic, astfel sa nu platesti taxe. eu am facut comenzi in sua, anglia, honk kong si australia si nu am platit niciodata taxe

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#370 2010-11-27 02:14:15

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

Chiara.M a scris:

Fetele, azi mi-am cumparat niste oje din America de pe ebay. Au fost destul de avantajoase, adica au costat 20 $ plus 10$ de shipping si sunt o confectie de 6 oje care la sephora costa 10 ? una. Le-am platit azi si acum astept sa mi le trimita. ce ziceti? or sa-mi ajunga? eu am mai luat de pe ebay o carte pt facultate si mi-a ajuns, a fost exact cum era in poza si ajuns la timp.
Voi ati mai luat ceva vreodata de pe ebay? A ajuns? Sau a fost destul de avantajoase?

E ok, cazurile in care nu ajunge, sunt foarte rare si atunci pot fi decise usor smile dupa mine, e un site de incredere. eu am mai comandat si mi-a venit smile stiu pe cinea care comanda de vre-o 5 ani, permanent...si a fost ok de fiecare data smile

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#371 2010-12-25 09:52:52

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

stie careva daca se pot face conturi din romania pe e-bay? ca as vrea sa-mi iau niste componente de calculator de pe acolo..diferentele ajung si pana la 200 lei fata de Romania si nu am comandat niciodata, nici macar pe site nu am intratd e mai mult de 2 ori

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#372 2010-12-25 10:21:27

coraline
Addicted member

suntem foarte multe fete din romania care comandam de pe ebay cu conturi de romania. deci da, nu-i nici o problema. iti faci cont de paypal (sunt pe forum explicatii cum se face, desi nu este greu), comanzi si astepti smile

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#373 2010-12-25 10:30:30

mihaela2289
Hero member

cont de paypal am deja. Atunci o sa ma risc sa-mi iau cate ceva.. ca pt iubi inca nu a venit mosul grater

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#374 2010-12-25 14:03:00

coraline
Addicted member

ai grija ca in vin destul de greu, din sua sau china fac 3-4 saptamani sau mai mult. s-ar putea ca mosu sa vina destul de tarziu anul asta ..

#375 2011-03-20 23:21:02

mihaela2289
Hero member

m-am hotarat sa vad cum functioneaza e-bay. mi-am comandat acum 14 seturi de andrele de diferite dimensiuni, am facut plata prin pay-pal.. ce mai trebuie sa fac acum? sa astept? Vin oare la posta romana sau trebuie sa astept altceva din alta parte?

#376 2011-03-21 00:05:29

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

mihaela2289 a scris:

m-am hotarat sa vad cum functioneaza e-bay. mi-am comandat acum 14 seturi de andrele de diferite dimensiuni, am facut plata prin pay-pal.. ce mai trebuie sa fac acum? sa astept? Vin oare la posta romana sau trebuie sa astept altceva din alta parte?

tb sa astepti sa-ti vina acasa instiintare.
eu primesc  la posta vamala. indiferent cu ce au fost trim, ajung la vamala. tb sa-ti verifice coletul.

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#377 2011-03-21 01:50:00

mihaela2289
Hero member

si in bucuresti sectorul 3 exista vreo astfel de posta vamala?

#378 2011-03-21 21:02:19

coraline
Addicted member

eu stau in sect 3 si primesc mereu la posta din pantelimon, piata delfinului

#379 2011-03-23 09:34:48

mihaela2289
Hero member

multumesc coraline puss abia astewpt sa vad cum e treaba cu ebay-ul

#380 2011-11-06 15:18:03

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

Azi am facut si eu prima comanda de pe ebay, insa am o nelamurire. Registration address: am pus adresa mea de acasa, aia e verificata si prin PayPal. Insa la Primary Shipping address am pus adresa unde stau acum, in Cluj-Napoca. Momentan nu am flotant pentru ca a fost o nelamurire la primarie. Intreb daca o sa pot ridica astfel coletul.

Ah, si unde ar trebui sa il astept sa vina? Pentru ca nu stiu nimic despre livrarile eBay etc. O sa fiu instiintata cumva? Multumec smile

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.