homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare despre sarcina

#1 2008-11-27 17:43:53

danadana
New member
Inregistrat: 2008-11-27

intrebare despre sarcina

am o intrebare care mie imi provaoaca foarte mult stres,in iulie facut pt prima data sex cu prietenul,de aprox 3 ori,de fiekre data cu prezervativ.din din august nu am mai facut deloc,prietenul fiind plekt din tara din cauza serv;intrebarea mea e daca e posibil sa fiu insarcinata chiar daca in aug,sept,oct,nov mi-a venit menstra.intreb deoarece sunt foarte ingrijorata caci luna asta a tinut tare putin si imi simt ciudat abdomenul,mai ales in partea stanga jos(simt  nu neaprat durere,dar ceva ciudat intre furnicatura si spasm musc.)(in partea asta am si dureri menstruale mai mari),si am impresia ca mi s-au marit putin,dar nu sunt mai tari dekt deobicei si nu dor) si ca abdomenul e mai umflat in zona centrala(zona buricului).precizez ca alte simptome tipice sarcini nu am avut in lunile precedente,ca nu am un ciclu foarte regulat(mai intarzie ocazional 1-2 zile) si in general mi-e foarte rau in primele 2 zile de menstruatie(exceptand luna nov knd am avut doar dureri de spate ,fara dureri de sani si greturi).de asemenea astazi am facut 2 teste de sarcina( un help confort care a iesit negativ,si un barza gold p care a iesit o singura linie roz,dar din expl de pe el nu am inteles dak o linie inseaman rez negativ sau conteaza pozitia liniei pt un rez neg),nu le-am putut efectua din prima urina cum e recomandat dar era totusi dimineata.va rog cele care puteti sa ma ajutati cu lamuriri sa-mi raspunde-ti deoarece mi-e fri si sunt tare ingrijorata sa nu fiu cumva insarcina caci p net studiind am gasit ca e posibil sa ai mestra peste sarcina

#2 2008-11-27 17:58:31

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: intrebare despre sarcina

daca de la ultimul contact menstrele au fost normale NU esti insarcinata...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-11-27 20:02:13

danadana
New member

mersi de rasp,au fost normale,exceptand ultima care a tinut doar 2 zile in loc de 4,in restul zilelor,dupa cele 2,a fost o scurgere mai deschisa l culoare dekt menstra dar de forma leucoreei.totusi e vre-o posib ca cele 2 teste care le-am facut si au iesit negative sa fie gresite,daca le-am facut la atat de mult timp de la ultimul contact?sau care ar putea fi cauza dureri abdominale?

#4 2008-11-27 20:03:52

crys_ty_na
Platinum member

daca erai insarcinata sigur se pozitivau la o sarcina de cel putin 3 luni...asa ca stai linistita...eposibil sa fi racit...si de aici durerile si menstra redusa...

#5 2008-11-27 20:06:36

danadana
New member

mersi mult de raspuns,m-am mai linistit

Publicitate

loading...

#6 2008-11-27 20:10:49

crys_ty_na
Platinum member

cu placere smile

#7 2008-12-15 16:23:37

danadana
New member

am mai facut un test de sarcina si a iesit si acesta negativ,dar cu toate ca menstra mi-a venit in ziua in kre trebuia e mult mai redusa cantititativ in comparatie cum era pana acum(si pana luna trecuta,cand de asemenea a fost redusa,avand doar cateva cheaguri si un flux foarte redus).si cu o zi inainte am inceput sa am nishte dureri km mari de spate si in zona pelvina( le aveam si de obicei dar doar in prima zi,acum sunt in a 2-a si tot nu au trecut).vreau sa te intreb dak ar trebui sa imi fac ceva analize sa nu fie ceva grav ( caci banuiesc(i sper) ca sarcina nu e),sau e doar o raceala mai persitenta?percizez si ca am fost foarte stresata in ultimele luni.Si inca o intrebare administrarea de anticoncept. se poate incepe in oricare din primele zile ale menstruatiei?(caci as vrea sa incep sa iau yasmin,pt ca p viit sa nu mai am si grija stresului provocat de posibiliatea aparitiei unei sarcini).

#8 2008-12-15 16:32:59

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Daca vrei sa stii sigur ce se intampla, trebuie sa mergi la medic. El este cel mai in masura sa-ti spuna ce ai in urma unui consult. Oricum nu se pune problema de sarcina.

Daca incepi anticonceptionalele in prima zi de menstra esti protejata de la prima pastiluta. Daca le incepi in oricare alta zi, esti protejata dupa ce inghiti corect sapte pastilute.

Fericita mamica de Aida Maria!

#9 2008-12-15 16:37:45

danadana
New member

mersi mult de raspuns,si o sa incerc sa-mi fac o programere kt de curand sa vad despre ce e vorba

#10 2008-12-15 16:38:27

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Cu placere.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.