|
Nu esti logat.
Administrare Isoprinosine#1 2008-11-28 00:14:54
Administrare IsoprinosineAs vrea sa stiu care e perioada maxima in care se poate lua Isoprinosine ca tratament pt HPV. Doctorita mea zice sa iau 3 luni dar as vrea sa stiu daca pot lua mai mult, de ex. 6. Offline #2 2008-11-28 00:15:40
Re: Administrare Isoprinosineangel i am lasat doctoressei linkul... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-11-28 00:20:26
Re: Administrare Isoprinosinesi pe mine ma intereseaza subiectul... Offline #4 2008-11-28 01:44:07
Re: Administrare Isoprinosineeu iau isoprinosine ....6 pe zi ...5 zile pe sapt , 2 sapt pe luna ..., timp de 3 luni .....asta e ultima tura ...si in dec merg la control ...la colposcopie ...o sa va spun atunci ce si cum e .... ..be the best ...fuck the rest )) Offline #5 2008-11-28 09:58:24
Re: Administrare Isoprinosinehpv se trateaza? are o prietena si e si insarcinata.............. There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline Publicitateloading...
#6 2008-11-28 10:59:20
Re: Administrare Isoprinosinehpv se tine sub control....depinde ce tulpina are :cu risc crescut sau scazut. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2008-11-28 13:21:35
Re: Administrare Isoprinosine
din cite stiu eu isoprinosine e un modulator de imunitate...poti lua deci si 6 luni, nu vad insa cum ti-ar dsa vreo garantie ca o sa te vindeci de hpv Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|