|
Nu esti logat.
Ce sa fac??#1 2008-11-28 00:31:23
Ce sa fac??Fetelor ma doare burta jos de tot cum trag putin frig ma inteapa am ustrurimi dupa ce merg la wc si nu pot merge la niste analize ca eu vreau sa-mi fac si un control ginecologic si o analiza la secretie si stiu ca trebuie sa nu te speli 3 zile inauntru inainte sa faci analiza la secretie si cam peste 3 zile tre sa-mi vina menstruatia si trebuie sa mai stau inca o sapt si mi-e frica sa stau atatfara sa merg la control...ce sa fac ?? sa iau ceve pastile ? dar ce pastile ? Multumesc "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline #2 2008-11-28 00:34:57
Re: Ce sa fac??dute la medic cat mai rpd...pt analiza de secretie nu e voie contact sau spalat inauntru cu 24 de ore inainte...mergi inainte sa vina menstra... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-11-28 00:36:52
Re: Ce sa fac??multumesc, eu stiam ca 3 zile nu ai voie sa te speli inauntru inainte de a face o analiza de secretie. Ultima oara a fost editat de Diana888 (2008-11-28 00:38:25) "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline #4 2008-11-28 00:38:38
Re: Ce sa fac??48 de ore la pap si 24 la secretie... happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-11-28 00:49:21
Re: Ce sa fac??Stiu ca o analiza de secretie costa aprox 40 roni un control tot 40 roni dar ca sa se vada de ce ma doare burta jos trebuie o echografie? aceasta cat costa?? si pap cat costa? multumesc mult "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline Publicitateloading...
#6 2008-11-28 00:50:48
Re: Ce sa fac??40 de ron o analiza desecretie? eu dau 15 pe ea...o eco e cam 50 de ron (unde mg eu atata e)...iar papul aprox un mil... happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-11-28 00:53:02
Re: Ce sa fac??Intreb si eu ptr ca nu stiu...mai am multe de invatat papanicolaul aceta ce analiza se face? de unde se ia anlaiza sau cum ? "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline #8 2008-11-28 00:58:17
Re: Ce sa fac??ca si analiza de secretie...dar se ia de pe col o mica "monstra"...si scuze daca a sunat ciudat...dar eu credeam ca tu atata zici ca e...si ma miram happy with him...inlove with him... Offline #9 2008-11-28 01:03:17
Re: Ce sa fac??Nu a sunat ciudat dar sunt disperata de ce o sa-mi iese la analize pentru ca stiu ca o sa-mi iese multe rele si nu am mai zis nimic despre cat costa analiza aia , asa credeam eu si nu eram sigura m-am mai facut mai multe analia mai de mult si am platit acolo un milion jumate pe mai multe analize si din socotelile mele a iesit ca o analiza de secretie costa 40 roni sigura am socotit gresit . Multumesc f mult si o seara buna. "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline #10 2008-11-28 13:08:55
Re: Ce sa fac??diana nu ai de unde sa sti cum iti vor iesi...mergi cu incredere la medic...cu cat afli ce ai mai repede si tratezi cu atat mai bine...multa sanatate happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|