|
Nu esti logat.
Secretie#1 2008-11-28 10:20:06
secretiebuna fetelor, as avea o mica problema, sper sa pot explica cat mai bine. Offline #2 2008-11-28 10:24:57
Re: secretieCum adica menstra ti se suprapune cu luarea anticonceptionalelor? Asta nu normal deloc. Ce pastile iei? Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2008-11-28 10:33:58
Re: secretieiau novynette. iar medicul ginecolog mi-a spus ca este normal atata timp cat menstra apare in pauza de o saptamana dintre folii. de fapt este mentionat si in prospect din cate imi amintesc ca daca menstra nu s-a terminat si trebuie inceputa o noua folie, sa fie inceputa. Offline #4 2008-11-28 10:43:57
Re: secretieAha. Asa da. Eu intelesesem ca iti vine inainte de a termina folia. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #5 2008-11-28 10:54:44
Re: secretiemultumesc andreea, oricum ma protejez pentru ca am luat si antibiotice in perioada asta. m-am speriat pentru ca m-am gandit sa nu ma fi ranit, mai ales ca inainte scurgerea era normala. deci nu are cum sa fie rana, asa-i? Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|