homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Help, medici oncologi

#1 2008-11-28 15:10:33

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Help, medici oncologi

Stie cineva despre medicii Florinel Badulescu si Adriana Badulescu?
Ea lucreaza la CFR si i-au propus mamei mele sa se opereze saptamana viitoare la sani din cauza nodulilor mici si multi pe care-i are la ambii sani sa-i faca apoi biopsie si sa urmeze cu niste cure de citostatice chiar daca nu ies de natura canceroasa... :f?rbryllad:
Nu stiu ce sfat sa-i dau.....medicii dinainte i-au zis sa mai urmareasca evolutia 3 luni si daca are dureri sa revina. Iar pe mama au inceput sa o doara sanii....

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#2 2008-11-28 16:25:04

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

Re: Help, medici oncologi

Juli , imi pare asa de rau ca treci prin incercarile astea grele.. chiar ma gandeam ca nu prea te-am mai vazut pe la topicul nostru sad 
Multa sanatate mamei tale!

#3 2008-11-28 16:26:04

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Nu-i cunosc pe medicii respectivi, dar eu zic sa mai consulte si alt medic.
In primul rand daca sunt multi noduli si mici nu prea vad cum s-o opereze, iar partea cu citostaticele chiar daca nu e cancer mi se pare horror  neutral

#4 2008-11-28 16:38:34

Juli
Hero member

Multumesc fetele,
Nici nu mai stie unde sa se duca. Heimdall, asa ma gandeam si eu...ce sa-i scoata?? :f?rbryllad: ...eventual tot sanul...ce naiba...si asta ultimul cica e si profesor....
A fost acum 3 saptamani la IOB la Blidaru, dar cum era foarte multa lume abia a apucat sa stea 2 min la doctor, care i-a zis sa revina peste o saptamana la punctie.
Doctorul Badulescu de azi a zis ca nu e recomandata punctia pt ca sunt multi noduli si mici....iar un medic ginecolog de la Giulesti (Moisa) i-a zis sa tina sub observatie si peste 3 luni sa revina la control.
Deci pareri diferite si nu mai stim incotro sa o luam....mai laes ca ma a nu mai are de 10 ani menstruatie, are doar ovare....

Passenger, chiar mi-a trecut prin cap ca stresul si problemele avute in ultimile luni impiedica aparitia unei sarcini....

#5 2008-11-28 16:45:04

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Juli, aici se mai discuta despre oncologi buni : http://forum.anticonceptionale.ro/t1579 … amara.html
poate gasesti ceva util
multa sanatate mamei tale si eu zic sa nu intrati in panica, daca sunt mai multi noduli si durerosi, asta inseamna in majoritatea cazurilor ca sunt benigni
a facut mamografie, ecografie ?

Publicitate

loading...

#6 2008-11-28 17:06:04

Juli
Hero member

Multumesc,
Da a facut si eco si mamografie, rezultatul a fost: san cu structura densa heterogena, opacitate neomogena, cu margini neregulate si prelungiri de aspect stelat la nivelul sanului drept; opacitati neomogene relativ bine delimitate si spre cadranul exterior la nivelul sanului stang fara calcificari.
Recomandarea a fost sa se tina sub urmarire si dupa 3 luni sa revina. Acum, la Badulescu i s-a zis operatie de urgenta. sad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.