|
Nu esti logat.
Klebsiella in gat????? help#1 2008-11-28 16:31:10
klebsiella in gat????? helpAm citit pe acest forum despre localizarea acestui bacil in caile urinare, col... dar cum poate ajunge in gat nu inteleg.... din materiile fecale... La examenul ORL dupa exudatul faringian doctora m-a intrebat daca am stat in spital, daca am animale de casa.... Nici una, nici alta... Sunt total bulversata... Mi s-a recomandat Fromilin uno 1 tb pe zi timp de 14 zile... Nu e cam mult? M-a avertizat ca e o bacterie rezistenta si sa faca si familia exudat faringian. Doctora m-a speriat ca se poate lua si de la 1,5 metri fata de cel contaminat. Ma simt ca o bomba cu ceas... pot imbolnavi pe oricine... Iau tratamentul de 5 zile si simt secretia inca in gat. Astept pareri, sfaturi, orice... PS. Vreau un bebe la anul, de asta fac toate analizele posibile sa nu ma trezesc cu vreo infectie in timpul sarcinii... Offline #2 2008-11-28 23:14:34
Re: klebsiella in gat????? helpprin sex oral ar putea ajunge in git....de exemplu Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2009-01-15 16:38:39
Re: klebsiella in gat????? helpRevin cu o problema. Am terminat tratamentul ptr klebsiella in gat, am fost convinsa ca nu am scapat de ea deoarece inca am secretii in gat. am refacut exudatul faringian, bineinteles l-a facut si prietenul meu... rezultatele au fost surprinzatoare: el nu are klebsiella, nici la mine nu mai este (ciudat ptr ca am inca simptomele ptr care am mers la medicul orl). Ne-a iesit insa la amandoi Candida. La mine este candida + si la el candida +++. Ce inseamna aceste plusuri? mentionez ca pe limba nu avem nimic ciudat si nici in zona vaginala, secretii, mancarimi sau altceva. Offline #4 2009-01-15 19:40:26
Re: klebsiella in gat????? helpam o prietena forte buna cu care tocmai astazi am vorbit , si ea are aceeasi problema klebsiella , dar in secretie si urina , este forte adevarat ca se chinuie de ceva timp cu ea, ( cam 2- 3 ani ) nu vreau sa te sperii, dar se pare ca acum de cand s-a dus la un medic homeopat , a scapat de problema . toate analizele le-a facut la institutul cantacuzino , pt ca la alte clinici nu prea stiau ce sa ii zica , ii iesea ba e coli, ba nu mai stiu ce alte dracoveni, institutul a fost singurul care a depistat-o cu exactitate Offline #5 2009-02-27 11:38:11
Re: klebsiella in gat????? helptttttt multumesc pentru raspuns. poti sa ma ajuti cu date despre medicul homeopat care o trateaza pe prietena ta? vrea sa incerc si eu tratament homeopat. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|