|
Nu esti logat.
Test papanicolau#1 2008-11-28 16:50:23
test papanicolauVa rog sa ma ajutati sa inteleg mai bine rezultatul testului intrucat medicul a zis ca nu sunt probleme si atat. Offline #2 2008-11-28 22:42:25
Re: test papanicolauchiar nu sunt probleme, clasa 2 e ok, e o inflamatie oarecare insa foarte bine poate fi in legatura cu un contact sexual recent sau cu faptul ca te pregateai de menstra...atit Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2008-12-04 18:58:50
Re: test papanicolauAm si eu o rugaminte...Sa imi explicati testul pap putin mai pe intelesul meu... Offline #4 2008-12-04 19:17:22
Re: test papanicolauai o infectie cu bacterii si o inflamatie cauzata de aceasta infectie...fa trat si eventual repeta papul dupa ce rezolvi problema... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|