homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Test papanicolau

#1 2008-11-28 16:50:23

anca socol
Membru
Inregistrat: 2008-11-28

test papanicolau

Va rog sa ma ajutati sa inteleg mai bine rezultatul testului intrucat medicul a zis ca nu sunt probleme si atat.
Am facut testul cu doua zile inainte de ciclu. Rezultatul microscopic are bifat frotiu limitat de leucocite(2 bife)si histocite(1 bifa); negativ pentru leziuni intraepiteliale sau maligne; modificari celulare reactive asociate cu inflamatie; iar la observatii Pap 2.
Multumesc!

#2 2008-11-28 22:42:25

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: test papanicolau

chiar nu sunt probleme, clasa 2 e ok, e o inflamatie oarecare insa foarte bine poate fi in legatura cu un contact sexual recent sau cu faptul ca te pregateai de menstra...atit

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2008-12-04 18:58:50

yddella
Membru
Inregistrat: 2008-12-04

Am si eu o rugaminte...Sa imi explicati testul pap putin mai pe intelesul meu...
Scrie asa:
Infectii: bacterii
Modificari celulare asociate cu: inflamatie, metaplazie
Aspect hormonal compatibil cu varsta si anamneza
Modificari celulare benigne
Diagnostic citologic: FROTIU DE TIP INFLAMATOR
Descriere: celule exocervicale superficiale si intermediare, modificari citologice reactive inflamatorii, metaplazie scuamoasa de tip matur si imatur, celule exndocervicale, exudat inflamator fibrino-leucocitar, fond hematic, flora coco-bacilara.

Tratamentul este cu ZANOCIN si ovule CERVUGID dupa irigatii cu ceai de musetel.

Ce parere aveti??? Este OK sau ar trebui sa ma alarmez?!

[Dana - 24 ani]

#4 2008-12-04 19:17:22

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

ai o infectie cu bacterii si o inflamatie cauzata de aceasta infectie...fa trat si eventual repeta papul dupa ce rezolvi problema...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.