|
Nu esti logat.
Utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???#1 2008-11-28 17:48:57
utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???voi utilizati acelasi prosop, spre ex cel, de corp cu prietenul??? va spalati lenjeria separat de cea a lui si fierbeti lenjeria dvs intima? Offline #2 2008-11-28 17:54:48
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???eu nu stau cu iubitul inca...stau cu parintii si folosim acelasi prosop si ne spalam hainele in masina indiferent daca sunt amestecate... Offline #3 2008-11-28 17:57:48
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???mersi de raspuns. eu sunt noua pe aici si tocmai am luat rez la testele de cultura si secretie si cred ca am candida si m-am speriat de aceea caut tot felul de explicatii referitoare la igiena. eu stau cu iubitul meu si folosim aceleasi prosoape insa acum sunt panicapata rau din cauza ca nu gasesc un motiv plauzibil pt care am chestiuta asta. pooop Offline #4 2008-11-28 18:02:23
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???deobicei cand ai candida e bine sa fierbi lenjeria sa o calci...si poti utiliza si prosopul tau nu sa folositi impreuna acelasi prosop... Offline #5 2008-11-28 18:11:58
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???de protejat nu ne protejam suntem impreuna de 5 ani, inca nu am inceput tratament fiindca mi s-a recomandat sa astept si rez pap-ului si apoi. dar mersi de sfat cred ca asa o sa fac momentan. Offline Publicitateloading...
#6 2008-11-28 18:46:38
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???Se poate lua ceva folosind acelasi prosop? Offline #7 2008-11-28 18:50:04
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???ufff sunt noua pe aici nu ma bruscati banuiesc ca se poate lua odata ce eu am secretie chiar dc ma spal acea cipercuta e acolo si se sterge si el cu acelasi prosop...... nu stiu excat poate ne ajuta cineva care stie. eu pana acum am fol acelasi prosop cu el si nu am avut probleme. Offline #8 2008-11-28 18:52:23
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???Nu, eu ma refeream la altceva. Offline #9 2008-11-29 14:29:59
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???yo nu folosesc aceelasi prosop q nimeni ..... mami le are p ale ei yo p ale mele ... Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #10 2008-11-29 14:33:53
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???eu acasa pt fata si maini avem 2 prosoape apoi le folosijm impreuna...pt dush.... eu il folosesc pe al meu...si a mei folosesc unu impreuna` ...iar cand merg la iubi de obicei imi da prosop curat....daca nu ma sterg cu a lui #11 2008-11-29 14:47:46
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???La fel si la mine, ca la skumpi. Si el cand vine la mine, se sterge cu prosopul meu dupa dush #12 2008-11-29 14:49:11
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???la mine fiecare are prosoapele lui, de fata si de corp. daca se sterge pe maini pe proposul meu de corp fac crize! daca se sterge pe ala de fata....zboara in masina - prosopul desi tentatie e sa zboare si... I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #13 2008-11-29 16:10:31
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???Eu nu va inteleg... va imbratisati iubitii, ii sarutati, faceti sex cu ei dar e dezastru daca se sterg cu prosopul vostru. de ce? atunci cand se sterg sunt muuult mai curati decat erau cand au facut sex cu voi.. care e faza? Ultima oara a fost editat de un_gandacel (2008-11-29 16:12:10) Offline #14 2008-11-29 16:32:40
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???Noi avem prosop separat Insa lenjeria o spalam impreuna, sortam rufele pe culori... Chiar daca facem sex sau ne sarutam, prosopul, lenjeria si periuta de dinti sunt obiecte personale dupa parerea mea si nu vad nimic rau ca le folosim separat Offline #15 2008-11-29 16:35:31
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???noi stam impreuna..si cum facem dus mereu impreuna avem prosoape separate. prosopul de fata il folosim aman2. acasa la parinti este de obicei un prosop comun pt maini, unu pt fata iar la dus foloseste fiecare alt prosop Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #16 2008-11-29 17:36:35
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???De la ce se face candida sau candidoza?..Care e diferenta intre astea..? si ce manifestari are? Offline #17 2008-11-29 17:45:17
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???la noi fiecare are prosoapele lui, pentru fata si pentru baie. Nu facem economie la prosoape ca avem destule si masina de spalat nu e pe post de bibelou. Niciodata nu ma sterg cu prosoapele lui iubi si nici el cu ale mele. Petru musafiri avem prosoape mici pentru sters mainile. Lenjeria intima o spalam la 60 grade, impreuna. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #18 2008-11-29 17:47:06
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???eu stau cu ai mei si folosesc prosopul meu,de fata si corp iar ai mei impreuna.cu spalatul lenjeriei nu tinem cont ca le spala la masina. expect the worst , hope for the best! Offline #19 2008-11-29 18:54:05
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???Imi raspunde si mie cineva ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|