homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum - offtopic 45-54

#1008 2008-12-02 11:24:57

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

Re: Ce gandesti acum - offtopic 45

Jess,uite am venit duminica seara din iasi.a fost super.acum ma invart prin casa si nu stiu  de ce sa ma apuc,am de facut o gramada rotfl
tu ce faci draga? puss

They can because they think they can.

#1009 2008-12-02 11:25:14

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

fetele daca nu vreti cine stie ce tel puteti lua nokia din ala din seria 1100. e super bun telul tine o gramada incarcat.are tata si e super multumit d cate ori am vrut sa ii iau alt tel nu a vrut a zis ca il tine pana crapa(telefonul, nu tata big_smile ) sau mai sun pachete prepay pe la cosmote cu telefoane is destul de ieftine si telefoanele bunicele.

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#1010 2008-12-02 11:27:52

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

Si cum fuse la Iasi, One? Te-ai distrat? Care mai e stadiul cu baiatul? Ca nu am intrat de cateva zile si am pierdut sirul. smile
Pai eu sunt la serv, imi e somn, imi e ca sunt tare grasa si deja am rontait lucruri interzise prin legea regimului, imi e ca tare as vrea sa reusesc sa schimb serv, imi e ca nu o sa am destui bani pt cadouri... sa mai continui? rotfl

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#1011 2008-12-02 11:29:36

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Jessie, eu am zis ca nu mai intru la topicul de slabit ca ma deprim prea tare

#1012 2008-12-02 11:30:16

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

jessie...or sa se intample toate la mom potrivit...big_smile stai lin
one ai venit in iasi fara sa ma vezi si pe mine....bine....sad
vreau si eu sa scriu si am lipsa 2 lucrari...nu is complete si nu gasesc nici un coleg care sa le aiba...mai astept

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

Publicitate

loading...

#1013 2008-12-02 11:32:08

brut
Hero member
Inregistrat: 2007-06-17

neata. mama sunt un car de nervi.. aseara nu am dormit bine deloc, si m-am trezit cu toate durerile posibile

#1014 2008-12-02 11:34:26

OneOnly
Insomniac member

Jessie a scris:

Si cum fuse la Iasi, One? Te-ai distrat? Care mai e stadiul cu baiatul? Ca nu am intrat de cateva zile si am pierdut sirul. smile
Pai eu sunt la serv, imi e somn, imi e ca sunt tare grasa si deja am rontait lucruri interzise prin legea regimului, imi e ca tare as vrea sa reusesc sa schimb serv, imi e ca nu o sa am destui bani pt cadouri... sa mai continui? rotfl

rotfl hai mai,pap ce iti place.eu tre sa fac cumparatyuri k sufla vantul prin frigider  rotfl
concertul a fost minuuunat ,m-am mai intalnit cu ceva prietene &amici de prin tara,si a fost f misto.big_smile
awww,am pove fetelor faza cu tipul din iasi...ai de mine,pe mess era unul si live era altul-timiiiiiid,sfios,nu f vorbaret asa cum umplea pag p mess.m-a enervat,ma asteptam sa fie tipul cu care vb pe mess,nu asa fricos.nici n-a vrut sa stea cu noi,k nu-i cunoaste,k nsh ce.a preferat sa stea singur la concert.
eu m-am mai dus sa schimb cate o vb cu el,sa nu stea chiar completely alone da m-a scos din pepeni.wai ,nu mi-a placut de el,nici n-am mai fost sa dorm la el,bafta frate lol
adik e frumusel si cu un bun simt rar,dar frateeeeeeee mie nu-mi plac oamenii timizi,si mai ales aia cu personalitate una pe mess si live diferiti- in cazul asta rusinos &stuff  :f?rbryllad:

#1015 2008-12-02 11:34:44

Jessie
Platinum member

Eu nu intru acolo, heimdall, pentru ca mi-as da peste cap umilul (si aproape inexistentul) echilibru psihic pe care cu greu l-am dobandit.
Sunt grasa, da, asa si?! Am daramat cumva ceva prin magazine cu fundul meu supradimensionat? NU! M-am asezat pe vreo vietate si i-am luat suflul? NU! Am o umbra imensa de km latime? NU! S.a.m.d. Asa ca, sunt grasa... Si? Care e pb? Ei na...! rotfl

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#1016 2008-12-02 11:35:09

OneOnly
Insomniac member

animalutza a scris:

jessie...or sa se intample toate la mom potrivit...big_smile stai lin
one ai venit in iasi fara sa ma vezi si pe mine....bine....sad
vreau si eu sa scriu si am lipsa 2 lucrari...nu is complete si nu gasesc nici un coleg care sa le aiba...mai astept

nici nu stiam k esti din iasi animalutza tongue
eu am tot zis pe aici k merg

#1017 2008-12-02 11:38:52

Jessie
Platinum member

Pai One, ai auzit faza aia cu trosc una pe dupa ceafa?! lol Sa vezi ce se trezea baiatu'. Ba chiar iti facea si stand-up comedy. rotfl

Asa sunt unii, in scris au o limbarbita de te innebunesc de creier si live... pauza de masa! smile Dar poate dupa cateva intalniri isi dadea drumu' la limbarnita, de obicei lor le trebuie mai mult timp sa cunoasca persoana respectiva si cand se simt in largul lor nu mai scapi de ei. smile

#1018 2008-12-02 11:42:16

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

eu nu am 800 de lei pt toate cadourile impreuna Jessie, d-apoi numai pt al lui...
plus ca pe 26 decembrie e si ziua lui neutral
are deja un parfum pus deoparte, de care stie, si mai vad eu pt craciun...

#1019 2008-12-02 11:44:52

Jessie
Platinum member

Nici eu nu am 800 de lei pt un singur cadou dar vad cum fac si poate poate. Sau poate strang bani si il iau cadou de Dragobete. rotfl

Da, animalutza, toate la timpul lor, dar stii cum e cu nerabdarea.

#1020 2008-12-02 11:45:27

OneOnly
Insomniac member

Jessie a scris:

Pai One, ai auzit faza aia cu trosc una pe dupa ceafa?! lol Sa vezi ce se trezea baiatu'. Ba chiar iti facea si stand-up comedy. rotfl

Asa sunt unii, in scris au o limbarbita de te innebunesc de creier si live... pauza de masa! smile Dar poate dupa cateva intalniri isi dadea drumu' la limbarnita, de obicei lor le trebuie mai mult timp sa cunoasca persoana respectiva si cand se simt in largul lor nu mai scapi de ei. smile

rotfl
mai,nsh.pe mess era f interesant,intruna ma cauta,cum intra sarea sa vb.da live park era blocat .nu m-a deranjat cu nimic,insa m-a scos din pepeni k nu era omul cu care vbisem inainte. butter
cateva intalniri?
noroc!eu in iasi merg doar cand e festivalul asta,in rest n-am treaba.9 ore dus,9 juma intors eu nu calc pe acolo altfel lol.doar nu stau acuma pana se dezmeticeste el lol.
prietena mea zicea cik poate s-o fi intimidiat cand m-a vazut .da daaa,n-aveam un oki in frunte rotfl

#1021 2008-12-02 11:48:01

Jessie
Platinum member

Sa stii ca are dreptate prietena ta. Te-ai imbracat mai sexy atunci? te-ai machiat misto? ca poate saracu' a ramas fara cuvinte cand te-a vazut si atunci e numai vina ta. rotfl
Acuma serios vb, ai mai vb pe urma cu el pe mess? Ti-a mai zis ceva impresii?

#1022 2008-12-02 11:55:05

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

neatza mandrelor puss

Sim y 

#1023 2008-12-02 11:55:28

OneOnly
Insomniac member

aveam vreo 3 bluze pe mine +palton k era friiig rotfl la concert doar am ramas in o bluzita hjarta
machiata misto eram normal rodnar
da nu era d-aia k nu ma asteptam sa sara pe mine rotfl da nici asa amortzit si necomunicativ sa nu fie.cel mai tare m-a deranjat k n-a vrut sa vian sa stea cu noi la concert,a stat alone,vb prietenei mele:nu-l manca nimeni butter
ma sunase cum am aj aks si mi-am deschis tel(mi se term bateria p drum) si cik"te-am mai sunat,sa vad dak ai ajuns,k de ce n-ai venit sa dormi la mine,nsh ce"
manh eu eram rupt de obosita,i-am zis k mai vb pe mess.
intrase aseara sa vb,f nedumerit el.i-am zis k mi s-a parut diferit,si iar m-a calcat pe nervi k se tot invartea,park nu pricepea ce-i zic,si nu zicea nik concret.
o fi el dragut,dar sa se duca tare lol.nici nu cred k o sa mai vb cu el,degeaba zice lucruri f interesante si e el f misto,dak live e mut, park imi pierd vremea lol

#1024 2008-12-02 11:59:23

Jessie
Platinum member

Buna, simy!

Da, One! Si pe mine ma enerveaza oamenii astia. Am intalnit si eu asa si eu eram "one man show", monologul in persoana. Eu intrebam si tot eu raspundeam. Mi-am zis ca ar fi mai bine sa vb singura ca sunt cu mult mai interesanta decat orice alt interlocutor mut. rotfl Daca tu zici ca nu mai este nicio sansa atunci... atat a fost sa fie.

#1025 2008-12-02 12:00:40

OneOnly
Insomniac member

neatza simy puss
cf?

#1026 2008-12-02 12:02:55

OneOnly
Insomniac member

Jessie a scris:

Buna, simy!

Da, One! Si pe mine ma enerveaza oamenii astia. Am intalnit si eu asa si eu eram "one man show", monologul in persoana. Eu intrebam si tot eu raspundeam. Mi-am zis ca ar fi mai bine sa vb singura ca sunt cu mult mai interesanta decat orice alt interlocutor mut. rotfl Daca tu zici ca nu mai este nicio sansa atunci... atat a fost sa fie.

rotfl da,corect,mai bien vb singura,nici nu ma enervez.a vb,da fata de cum vb pe mess,era mut lol
da nici nu-mi bat capul lol
si sincer nici nu mai vreau sa mai am asa de-a face cu el,sa mai vb asa. e tip fain,dar detest oamenii cu dubla personalitate  :f?rbannad: asa k n-are decat sa fie motorist,alpinist,sportiv etc -pas!

Ultima oara a fost editat de OneOnly (2008-12-02 12:04:43)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.