|
Nu esti logat.
Ginecolog barbat sau femeie?#1 2008-11-28 18:41:57
ginecolog barbat sau femeie?eu am fost la o doctorita femeie si s-a purtata cam urat. de atunci nu mai merg la ea... mi se pare ca un barbta vb mai frumos. voi la ce doctori mergeti? :f?rbannad: Offline #2 2008-11-28 18:59:55
Re: ginecolog barbat sau femeie?de 2 ori am mers la femei ginecolog si am zis ca nu-mi mai trebuie...m-a durut mereu prima data cand mi-a facut eco si a doua oara cand mi-a luat secretie si de atunci am zis ca nu mai calc la femei in viata mea. Offline #3 2008-11-28 19:03:40
Re: ginecolog barbat sau femeie?conteaza sa fie un medic bun, eu prefer femeia, discuti si altfel, de barbati am avut parte in cazuri extreme, gen urgente, camere de garda There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #4 2008-11-28 19:07:57
Re: ginecolog barbat sau femeie?andrulina esti din bucuresti? la ce doctor mergi acum? multumesc pt raspunsuri... Offline #5 2008-11-28 19:21:27
Re: ginecolog barbat sau femeie?nu sunt din Buc imi pare rau Offline Publicitateloading...
#6 2008-11-29 22:20:35
Re: ginecolog barbat sau femeie?dr meu ginecolog este o femeie , am fost de 2 ori la un barbat si nu imi mai trebuie ..... nicodata , mai ales ca mi-a verificat colul cand eram gravida ... si la degete finute are un barbat .... Offline #7 2008-11-29 22:27:26
Re: ginecolog barbat sau femeie?am fost si la dr ginecologi femei dar si la barbati .....intr-adevar barbatii sunt mai finuti , mai atenti , vb mai frumos , sunt mai calmi ...cel putin eu am nimerit asa ...pe acest dr il sun cand vreau la orice ora ..si in paralel am o alta dr la care merg pt altceva care este f buna si finuta ..be the best ...fuck the rest )) Offline #8 2008-11-29 22:30:11
Re: ginecolog barbat sau femeie?prima oara am fost la un barbat(avea vreo 60 ani), a fost foarte ok...am fost si la o femeie ginecolog si cand am intrat ii zice asistentei 'ink o ametita gravida? fetito, voi nu stiti sa va protejati?'...aaaa m-am facut rosie, i-am spus 'doamna, sunteti nesimtita!!!' si i-am intors spatele si am plecat....nu stiu dak am procedat corect dar asa mi-a venit...partea proasta e k am fost cu tata care ma astepta afara si knd i-am zis (k sa ma descarc) s-a dus si de nu i-a facut un scandal monstru!!!...aveam tirimitere de la dr de familie, si cabinetul are in cadrul unui spital de care apartin...cand am fost la un cabinet particular doamna de acolo s-a comportat frumos, la cat costa consultatia cred si eu! Ultima oara a fost editat de wra_blu (2008-11-29 22:31:11) Offline #9 2008-11-29 22:33:50
Re: ginecolog barbat sau femeie?eu merg la femeie ginecolog. se porta foarte frumos. de fiecare data cand merg ma intampina cu "puiut" ca is mai slabuta eu asa si par firava. si mereu cand am avut ceva nelamuriri am sunat si mi-a raspuns cu drag Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #10 2008-11-30 01:42:42
Re: ginecolog barbat sau femeie?depinde de persoana...nu putem generaliza acum ca ginecologii barbati sunt mai buni decat ginecologii femei (sau invers), fiecare cu experientele ei...de obicei te duci la un ginecolog de care ai auzit ca e bun, se comporta frumos si ti-a fost recomandat de cineva (doctor, prietena, etc)...si criteriul de alegele al ginecologului ar fi daca isi cunaoste meseria si se intereseaza de tine (si de asemenea ca vorbeasca urat, nu cum a povestit wra_blu ca a patit) si abia apoi conteaza daca e femeie sau barbat. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #11 2008-11-30 13:46:30
Re: ginecolog barbat sau femeie?eu am fost si la barbat si la femeie...si as merge din nou la oricare... happy with him...inlove with him... Offline #12 2008-11-30 13:54:11
Re: ginecolog barbat sau femeie?Nu m-as duce la barbat. Mi-e jena . Am avut experiente si placute si neplacute cu ginecologi femei, prima la care m-am dus era vaca de-a binelea - eu eram incva virgina si aia a zis ca mai degraba ar prefera sa-mi faca un avort decat consultatie rectala. Mama ei de nesimtita Offline #13 2008-11-30 22:07:05
Re: ginecolog barbat sau femeie?Barbat, doctorul meu cu care am nascut este super cel putin din punctul meu de vedere,toata sarcina monotorizata,fara controale pe masa si super ok .Il recomand oricui cu mare placere Offline #14 2008-11-30 22:17:58
Re: ginecolog barbat sau femeie?prima mea doctorita a fost femeie, cea mai buna prietena a mamei si ma considera ca pe fiica ei ( nu avea copii). super era! Dumnezeu sa o odiheasca! Ultima oara a fost editat de lucia05 (2008-11-30 22:18:43) I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #16 2008-11-30 22:58:42
Re: ginecolog barbat sau femeie?mult as vrea sa pot merge la barbat caci am auzit de unu super bun.. da mie si la femeie abia pot sa imi inving teama, rusinea fericita mamica de Teodora din 11.02.2012 Offline #17 2008-12-01 01:27:59
Re: ginecolog barbat sau femeie?eu am fost prima oara la un barbat(dr care a operat-o pe mama mea) si mi s-a parut de noat 10, mi-a facut ecograf pt k eram virgina. iubesc si sunt iubita Offline #18 2008-12-01 13:44:11
Re: ginecolog barbat sau femeie?eu merg la femeie ..si sunt multumita Offline #19 2008-12-01 13:47:45
Re: ginecolog barbat sau femeie?Si eu merg tot la femeie,e o dulceata de om,ma alinta,se poarta super frumos cu mine.Dar m-as duce si la barbat,n-am jene in ceea ce priveste sanatatea mea.De fapt,eu nu prea am jene:)))) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|