|
Nu esti logat.
De ce am reactionat asa?#1 2008-11-28 20:39:35
de ce am reactionat asa?o sa sterg topicu poate dupa ce voi intelege de ce m-am comportat asa Offline #2 2008-11-28 20:59:43
Re: de ce am reactionat asa?probabil pt ca ai fost putin geloasa ca il baga in seama pe el tipa respectiva....poate ca nici nu ai mai asistat la o astfel de situatie si acum ai vazut ca il peria aia si na te-a deranjat...dar nu vad dc ai reactionat asa pt ca tu pe e nu-l iubesti, ai iubit acum...v-ati despartit demult... Offline #3 2008-11-28 21:00:36
Re: de ce am reactionat asa?eu cred k tii mai mult decat crezi la acest prieten...reactia ta seamana a criza de gelozie...parerea mea Iubesc si sunt iubita Offline #4 2008-11-28 21:27:42
Re: de ce am reactionat asa?mel, e prima data cand vezi k se da o gagik la el?? e normal sa fie asa, indiferent dc l'ai iubit sau nu, de tinut la el tot ai tinut... ai fost obisnuita k u sa fii singura care avea gesturi intime cu el si tandreturi de aceea o alta femeie in preajma lui, indiferent k ii spune "ce minunat e afara" u tot asa vei reactiona Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #5 2008-11-28 21:38:25
Re: de ce am reactionat asa?melany, stai calma, e o reactie normala! Eu sunt geloasa pe iubitele tuturor fostilor mei prieteni Offline Publicitateloading...
#6 2008-11-28 23:40:08
Re: de ce am reactionat asa?m-am agitat asa urat ....i-am zis sa ma lase..alerga saracu dupa mn ca eu il bruscam si-i ziceam sa ma lase.cred ca si-a cerut scuze fara ca el sa aiba vina ca eu eram isterica. Offline #7 2008-11-29 00:01:20
Re: de ce am reactionat asa?e ok mel Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #8 2008-11-29 00:07:24
Re: de ce am reactionat asa?nu m-am intors bocita da mai aveam putin si plangeam...poate ca e chestia ca am tinut mult la el.ca poate sa vina oricine din fostii mei prieteni sa ma roage ca nu m-ar interesa.la el am o slabiciune...poate ca e din cauza faptului ca m-am despartit ca au vrut ai mei desi ne impacam bine. Offline #9 2008-11-29 00:11:59
Re: de ce am reactionat asa?cu siguranta asta e motivul e nasol cand tb sa inchei o relatie fortat desi iubesti Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #10 2008-11-29 00:48:18
Re: de ce am reactionat asa?Esti sigura ca undeva in subconstientul tau nu ai senzatia ca relatia aia de prietenie e mai mult? Mie mi s-a intamplat mai demult sa am momente de confuzie, in care sa ma port ca si cum inca mai eram cu fostul, si era tot o relatie incheiata aiurea. Offline #11 2008-11-29 12:26:51
Re: de ce am reactionat asa?nu stiu gandacel ..poate undeva in subconstient...dar in constient e prietenul meu care e alaturi de mine si cu care ma impac bine...desi aseara m-am luat de el aiurea si ne-am certat.bine,mi-am cerut scuze dimineata ptr ca eu eram de vina. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|