|
Nu esti logat.
Interpretare urocultura#1 2008-11-28 22:35:52
interpretare uroculturaBuna seara la toata lumea! Offline #2 2008-11-28 22:39:23
Re: interpretare uroculturahematurie microscopica....adica singe in urina...de ce oare, nu reiese ca tot restul e perfect...sa fi fost tu inca la menstra sau in preajma ei? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2008-11-28 22:45:17
Re: interpretare uroculturaNu, sunt la jumatatea menstrei....dar ce altceva ar mai putea sa insemne prezenta sangelui in urina? Offline #4 2008-11-28 22:48:41
Re: interpretare uroculturaadica restul sunt bine si nu ai nici un fel de infectie(asta inseamna negativ) deci nu are pe ce microb sa faca antibiograma... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2008-11-28 22:59:28
Re: interpretare uroculturaNu, eu m-am diagnosticat singura, ma dureau rinichii foarte tare, aveam temperatura, greata, si colac peste pupaza am facut in acelasi timp si o gastroenterocolita acuta (aceasta din urma fiind diagnosticata de med de familie; am luat tratament pt. ea 7 zile). Am luat nolicin si durerea si febra s-au stabilizat dupa vreo trei zile. Offline Publicitateloading...
#6 2008-11-28 23:15:46
Re: interpretare uroculturasa nu ai deci pietre la rinichi Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2008-11-28 23:20:05
Re: interpretare uroculturava multumesc frumos pt raspunsurile atat de promte si pentru timpul acordat. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|