|
Nu esti logat.
Colposcopie#1 2008-11-30 00:30:12
colposcopiebuna seara Offline #2 2008-11-30 16:40:18
Re: colposcopieincepe sa se refaca epiteliul la nivelul colului, ceea ce e de bine Offline #3 2008-11-30 20:27:21
Re: colposcopiei am lasat si doctoressei linkul... happy with him...inlove with him... Offline #4 2008-12-01 17:20:03
Re: colposcopie
inseamna cam ce a spus gargarita Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2009-02-11 23:51:49
Re: colposcopieva rog frumos sa-mi spuneti si mie exact ce inseamna rezulatul colposcopiei : ..be the best ...fuck the rest )) Offline Publicitateloading...
#6 2009-02-12 09:14:25
Re: colposcopienu stiam ca la colposcopie se poate determina ca ai HPV si mai ales si ce tulpina... stiam ca se poate asta doar prin genotipare... in rest, nu stiu ce sa zic, valy. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #7 2009-02-12 10:04:18
Re: colposcopiepai eu ma indoiesc serios ca se poate determina tulpina HPV la colposcopie ... baby Dragos Offline #8 2009-02-12 10:24:13
Re: colposcopieasa stiam si eu, ca nu se poate. de aia ma mir. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #9 2009-02-12 11:24:51
Re: colposcopie
prin videocloposcopie se poate vedea daca ezista sau nu celule canceroase Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine Offline #10 2009-02-12 11:54:33
Re: colposcopieexistenta HPV nu inseamna neaparat cancer, majestik. iar pentru determinarea tulpinei HPV se face o analiza speciala, numita genotipare, analiza ADN-ului virusului... sincer n-am mai auzit de stabilirea tulpinei doar prin colposcopie, fie ea si video... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #11 2009-02-12 11:59:36
Re: colposcopiesi eu zic la fel Offline #12 2009-02-12 12:03:38
Re: colposcopiesi un papanicolau, daca nu ai facut deja...tu ai scris acolo ca ala e rezultatul colposcopiei...mie mi se pare ca e combinat si cu un rezultat de papanicolau...ti s-a luat si pap? "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #13 2009-02-12 12:53:10
Re: colposcopieCu siguranta nu poate sa iti zica ce tulpina HPV ai :f?rv?nad: Offline #14 2009-02-12 18:26:41
Re: colposcopiecare este diferenta intre videocolposcopie si colposcopie. Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine Offline #15 2009-02-12 18:50:10
Re: colposcopiecolposcopia si videocolposcopiasunt acelasi lucru, adica o investigatie prin care doctorul examineaza vizual colul. la cea video probabil acuratetea este mai mare si se pot observa mai bine portiunile de tesut care nu sunt in regula. tu ai spus ca la videocolposcopie se pot vedea celulele canceroase, insa la valy nu era vorba de asta (chiar daca are HPV, nu e automat sa aiba cancer)...era vorba ca ea a zis ca la colposcopie i s-a spus ca are HPV si chiar si ce tulpina... s-or fi putand vedea la videocolposcopie celulele canceroase, daca exista, insa sa se vada exact tulpina de HPV pe care o ai... ma indoiesc.pentru asta exista o analiza speciala, separata de colposcopie. despre asta era vorba. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #16 2009-02-12 20:35:57
Re: colposcopiemai fetelor am facut tipajul si eu i-am spus doctorei k am hpv si tulpina 56 iar ea a scris pe foaie pt dr meu care imi va interpreta rezultatul nu k a vazut ea la colpo k am hpv k nu avea cum asta e clar .....cat despre ce v-am intrebat nu-mi rasp nimeni ?....doctoressa poate ma ajuti u te rog dak fetele nu stiu ...?....oricum multumesc fetelor Ultima oara a fost editat de valy_creata2000 (2009-02-12 20:37:22) ..be the best ...fuck the rest )) Offline #17 2010-01-13 10:40:44
Re: colposcopieVreau si eu sa stiu , fetelor, daca aceasta Colposcopie dauneaza cu ceva. Are ceva daca o repet acum, la 3 luni de la prima ? Offline #18 2010-01-13 10:46:22
Re: colposcopieCe inseamna colposcopie? Ce presupune (cum se face, doare? ) si la ce foloseste (adica ce se determina din ea)? Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez) Offline #19 2010-01-13 10:57:43
Re: colposcopieexaminarea colului cu un fel de microscop (colposcop), care ramane complet in exterior, nu se introduce in vagin. Ultima oara a fost editat de anca90 (2010-01-13 10:58:27) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|