|
Nu esti logat.
Dilema#1 2008-11-30 01:34:10
dilema bay deci ....cate am citit eo aici pe forum am incercat sa inteleg ceva dar tot nu am priceput... Offline #2 2008-11-30 01:52:06
Re: dilemaDa...este posibil. Depinde de lungimea ciclului tau, dar daca ai cicluri mai scurte zilele fertile pot coincide cu zilele in care ai menstruatie. Apoi tinand cont ca metoda calendarului nu e 100% sigura....chair daca ti-ai calculat perioada fertila si nu coincide cu zilele de menstra, nu poti fi sigura ca nu exista nici un risc sa nu ramai insarcinata. Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2008-12-01 01:59:43) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #3 2008-11-30 09:00:34
Re: dilemaDa, exista riscul de a ramane insarcinata in perioada rosie..pe langa faza cu perioada fertila trebuie sa mai iei in calcul si faptul ca spermatozoizii traiesc pana la 7 zile...asa ca s-ar putea ca tu sa crezi ca esti safe dar sa mai miste cativa pana cand intri tu in perioada fertila. Ultima oara a fost editat de elenas (2008-11-30 09:01:58) Offline #4 2008-11-30 11:30:21
Re: dilemamai bine iulica ai incepe sa te protejezi, sincer, nu te mai baza pe metodele astea naturale ca nu cred ca e prea ok. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #5 2008-11-30 22:22:02
Re: dilemamultumesc pt raspunsuri ...a si nu m'am bazat niciodata pe aceasta metoda pt ca nu am ciclul regulat ...am vrut doar sa stiu Offline Publicitateloading...
#6 2008-11-30 22:23:48
Re: dilemadar nici de protejat cum trebuie nu prea te protejezi, nu? am un feeling ca te joci cu focul ....ai fost la planning? I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #7 2008-11-30 22:28:15
Re: dilemanu am fost am o retinere sa ma duc dar nuj de ce ? Offline #8 2008-11-30 22:38:41
Re: dilemaIulica, nu te cert si nici nu iti tin teorie dar gandeste-te ca acum ai o retinere sa te duci la planning, unde efectiv stai de vorba cu un doctor si s-ar putea sa ajungi in situatia sa fi nevoita sa mergi la ginecolog pentru un avort. Si atunci daca o sa mai ai retineri, o sa faci copilul!!! Fataaaa, las-o incolo de retinere si du-te! I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #9 2008-12-01 17:03:34
Re: dilemaPoate ca ti-ar fi mai usor sa mergi la planning cu cineva de incredere. Presupun ca ai o prietena foarte buna si te-ai simti altfel daca ai merge cu ea. Si eu am fost putin stresata cand am fost prima data la planning, dar eu am mers impreuna cu prietenul si a fost ok. Mai mult de atat, acum ca stau sa ma gandesc, mi se pare logic sa mergeti impreuna, la urma urmei e o decizie care va priveste pe amandoi. I wish we could put up some of the Christmas spirit in jars and open a jar of it every month. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|