homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Doctoressa hellllppp!!

#1 2008-11-30 13:12:15

pushtoay_k
New member
Inregistrat: 2008-11-27

doctoressa hellllppp!!

Am si eu o nelamurire. Am inceput de luna asta sa iau ac (karissa) si sincera sa fiu nu prea stiu "cu ce se mananca".Medicul ginecolog mi-a spus ca efectul ac scade doar atunci cand iei antibiotic, dar pe forum'uri am vazut tot felul de pastile care nu au nimic in comun cu antibioticele (de la cele de slabit pana la anti-depresive).Acum as vrea sa intreb daca scade efectul ac atunci cand iei pastile pt raceala gen: aspirina, paracetamol, nurofen sau suplimente nutritive: spirulina sau calmante (tot pe baza de plante): remotiv, extraveral.

Am mai postat mesajul asta si la subiectul "pastilele si anticonceptionalele" dar nu mi'a raspuns nimeni iar eu sunt tot mai speriata ca intre timp am citit tot mai multe prostii pe forumuri referitoare la pastile care scad eficienta ac...si sincer n'as vrea surprize...mai ales ca am avut contacte sexuale neprotejate in timpul asta...stiindu'ma protejata de ac...  hopsieu

#2 2008-11-30 13:17:09

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: doctoressa hellllppp!!

efectul ac scade doar atunci cand bei ceai de sunatoare, vomiti in primele 4 ore de la luarea pastilei, daca ai mai mult de 4 scaune moi in intervalul dintre 2 pastile, sau daca mananci grapefruit mult, sau daca iei antibiotice.
aspirina, paracetamolul, nurofen nu scad eficacitatea ac.
spirulina nu interactioneaza, extraveralul din cate am citit parca da, iar de celalalt medicament nu stiu. remotiv nu e pe baza de sunatoare cumva?

Ultima oara a fost editat de Danae (2008-11-30 13:23:38)

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#3 2008-11-30 14:42:11

Carmeen
Full member
Inregistrat: 2007-10-13

buna...sapt trecuta joi seara la 8 am luat ultima pastila din blister!...vineri nu am mai luat...si sambata pe la ora 14...am inceput un blister nou pt ca am plecat undeva(practic am facut sa nu`mi vina ciclul luna asta)si am luat pastila de vineri imediat ce am luat acel blister la 14..si seara la 8 am continuat normal...
ieri seara(dupa o saptamana) am fost cu prietenul meu...dar fara prezervativ....are ceva?si de vineri seara de la 8...pana sambata la 14...nu au trecut 24 de ore
practic...au trecut cele 7 zile nu in care trebuia sa ma protejez nu?

ii bine oare?

Ultima oara a fost editat de Carmeen (2008-11-30 14:53:20)

#4 2008-11-30 14:54:10

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

esti ok...

happy with him...inlove with him...puss

#5 2008-11-30 14:59:36

Carmeen
Full member
Inregistrat: 2007-10-13

pffff....mersi mult !!! smile

Publicitate

loading...

#6 2008-11-30 21:56:37

pushtoay_k
New member
Inregistrat: 2008-11-27

Danae a scris:

efectul ac scade doar atunci cand bei ceai de sunatoare, vomiti in primele 4 ore de la luarea pastilei, daca ai mai mult de 4 scaune moi in intervalul dintre 2 pastile, sau daca mananci grapefruit mult, sau daca iei antibiotice.
aspirina, paracetamolul, nurofen nu scad eficacitatea ac.
spirulina nu interactioneaza, extraveralul din cate am citit parca da, iar de celalalt medicament nu stiu. remotiv nu e pe baza de sunatoare cumva?

Mersi mult, m'ai linistit buga doar pastile pt raceala am luat, de celelalte intrebam doar pt ca mai obisnuiesc sa iau in anumite momente, avand in vedere ca am un program destul destul de stresant. Oricum de cand am inceput tratamentul cu ac nu am luat.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.