|
Nu esti logat.
Nu stiu parola...#1 2008-12-01 11:05:09
nu stiu parola...nu stiu cum sa fac sa aflu parola de pe site...sunt logata pe site permanent ..dar parola o avem intr-un mail,iar din greseala l-am sters k nu l-am mai gasit...akum eu vreau sa imi schimb calculatorul si dak fac asta o sa trebuiasca sa imi fac alt id pt k nu stiu parola la asta.Se poate afla cumva va rog frumos Come to the dark side...we have cookies.. Offline #2 2008-12-01 11:08:51
Re: nu stiu parola...pai intra la profil si modifica adresa de mail.... "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #3 2008-12-01 11:11:19
Re: nu stiu parola...am intrat..dar k sa modific adresa, imi cere si parola Come to the dark side...we have cookies.. Offline #4 2008-12-01 11:11:24
Re: nu stiu parola...sau intri de pe alt calculator si dai ca ai uitat parola si scri acolo adresa de mail si o sa primesti pe mail o parola iubesc si sunt iubita Offline #5 2008-12-01 11:11:39
Re: nu stiu parola...pai ti se va da o alta parola....cand te loghezi ai o optiune am uitat parola sau ceva de genul si dai click acolo, iti scrii adresa de mail si ti se trimite o alta parola....stiu ca am patit si eu si asa am facut si mi s-a trimis o noua parola pe care mi-am scris-o in telefon la notite ca sa nu o mai uit "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline Publicitateloading...
#6 2008-12-01 11:13:35
Re: nu stiu parola...asa am sa fac...multumesc frumos fetelor Come to the dark side...we have cookies.. Offline #7 2008-12-01 11:15:29
Re: nu stiu parola...eu pun aceeasi parola ca peste tot si puiu aceeasi ca mine "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #8 2008-12-01 11:28:25
Re: nu stiu parola...eu una as fi curioasa sa ma uit dak i-as stii parola,nu sa vb cu cineva doar sa vad ce are el in lista ...dar aici nu am pus eu parola ci mi-au dat una din oficiu Ultima oara a fost editat de Little_princess (2008-12-01 11:29:06) Come to the dark side...we have cookies.. Offline #9 2008-12-01 11:31:40
Re: nu stiu parola...noi avem mess comun "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #10 2008-12-01 11:58:51
Re: nu stiu parola...aaa..asta explica tot Come to the dark side...we have cookies.. Offline #11 2008-12-01 12:01:57
Re: nu stiu parola...
si noi la fel Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|