|
Nu esti logat.
Anticonceptionalele si cresterea sanilor#1 2008-12-01 16:43:42
anticonceptionalele si cresterea sanilorDin cate stiu suny unele anticonceptionale care datorita continutului de hormoni fac sa creasca sanii.Aavut cineva astfel de experiente?Daca da, spuneti-mi si mie cat de mult au crescut si daca au ramas asa pentru totdeauna? Offline #2 2008-12-01 16:53:27
Re: anticonceptionalele si cresterea sanilornu este obligatoriu ca de la ac sa creasca sanii. sunt fete carora li s`au marit putin sanii, dar nu au ajuns la sani gen "silicoane". Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #3 2008-12-01 17:39:12
Re: anticonceptionalele si cresterea sanilorMie mi s-au marit putin, nu cu muuuuult, dar destul ca sa se observe. m-am ales ca bonus cu o durere de sani de care doctorita de la planning mi-a spus ca trece in 3-5 luni. si asta e deja a treia luna I wish we could put up some of the Christmas spirit in jars and open a jar of it every month. Offline #4 2008-12-01 19:42:29
Re: anticonceptionalele si cresterea sanilorMersi pentru raspunsuri fetelor ,eu inca nu iau nici un fel de anticonceptionale dar sper sa nu am de-a face cu dureri de sani sau chestii de astea.Daca e posibil sa-mi creasca sanii ar fi ok.Oricum ma gandesc ca depinde si de organism.Vreau sa incep sa iau anticonceptionale dar inainte voi merge la un medic sa mi le prescrie, nu vreau sa le iau asa dupa ureche, nu de alta dar e vorba de corpul meu plus ca am un baietel de 1 an si 10 luni pe care il alaptez si din cate stiu eu pentru perioada alaptarii sunt anticonceptionale speciale ale caror componente nu ajung in laptele matern si astfel nu dauneaza copilasului. Offline #5 2008-12-01 19:45:04
Re: anticonceptionalele si cresterea sanilorf bine faci pulhac...sa-ti traiasca baietelul happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2008-12-01 19:54:59
Re: anticonceptionalele si cresterea sanilorDe ce nu a-ti spus fetelor ca anticonceptionalele maresc sanii ca ma apucam sa iau si eu de mult "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline #7 2008-12-01 22:25:27
Re: anticonceptionalele si cresterea sanilor
Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #8 2008-12-06 22:44:05
Re: anticonceptionalele si cresterea sanilormie mi s-au marit. dar nu f mult, destul zic eu. si la fel am patit si eu , dureri de sani Offline #9 2008-12-06 22:45:35
Re: anticonceptionalele si cresterea sanilormie nu mi s-au marit deloc, bine ar fi fost... Offline #10 2008-12-06 23:41:24
Re: anticonceptionalele si cresterea sanilormie prea putin Offline #11 2008-12-07 12:42:54
Re: anticonceptionalele si cresterea sanilormie mi s-au marit ink din prima luna...dar m-au si durut...din a doua luna nu m-au mai durut....nu siu dak se poate zice ca se maresc....dupa mn zik k se intaresc si devin mai ferm,parand mai mari....is indragostita de sani mei de cand iau acc:))..da in pauza de 7 zile se fac iar mai moi... --ce nu te doboara,te face mai puternic-- Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|