|
Nu esti logat.
Sctam ceva sa avea nevoie buna#1 2008-12-01 20:07:29
sctam ceva sa avea nevoie bunahai sa discutam as avea nevoie de un sfat de la un doctor luna trecuta am facut dragoste neprotejat am laut un prostioar ambele pastile desi nu cred ca trebuia sa le iau sa declandsat cicliu la 5 zile dupa akum in weekand am facut protejat dar sa rupt prezerrvativul in mine am scos eu cat am putut si dupa acea mam trezit cand am vrut sa mai scot cu sangerarii am facut un test de barza dupa vreo 15 ore dar nu era cu prima urina si mi aiesit ca nu sunt ce tre sa fac dak se poate un rasp urgent va multumesc Offline #2 2008-12-01 20:25:38
Re: sctam ceva sa avea nevoie bunace titlu ............nu mai stiu sa citesc sau chiar nu se intelege nimic din titlul acesta? Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #3 2008-12-01 21:17:13
Re: sctam ceva sa avea nevoie bunaavand in vedere cum e scris spre ca am inteles bine: ai avut un contact cu risc dupa care ai luat postinor si ai luat ambele pastile deodata...nu la 12 ore una fata de cealalta? si apoi s a rupt prez si a ejaculat inauntru dar nu ai mai luat postinor dupa...am inteles bine? happy with him...inlove with him... Offline #4 2008-12-01 21:51:48
Re: sctam ceva sa avea nevoie bunaba da le am luat normal la 12 ore dar sa mai intamplat si akum recent ceva aia afost prima oara akum cand am fost sigura nu am luat ca nu stiu ce sa fac maine ii ultima zii tin sa precizez ca am facut un test la 15 ore sim i aiesit ca nu sunt Offline #5 2008-12-01 21:57:49
Re: sctam ceva sa avea nevoie bunaai inteles akum astept un raspuns cat mai repede Offline Publicitateloading...
#6 2008-12-01 21:58:22
Re: sctam ceva sa avea nevoie bunaok...asteapta cumintica menstra si daca nu apare fa un test la 7 zile de la intarziere cu urina prima... happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-12-01 22:03:59
Re: sctam ceva sa avea nevoie bunaas mai avea o intrebare dak am avut sangerari dupa ce am scos eu cu manuta mea din vagin crezi cai un semn rau nu am luat akum prostioar Offline #8 2008-12-01 22:06:11
Re: sctam ceva sa avea nevoie bunaas vreau un id de mess dak se paote sa vb cu care dintre voi atunci cand mai am nevoie Offline #9 2008-12-01 22:09:58
Re: sctam ceva sa avea nevoie bunatina2808 ai warn pt ca nu ai editat...citeste te rog regulile...legat de sangerari vezi daca mai apar si cand exact...daca se vor transforma in menstra sau daca apar doar dupa contact sau dupa ce te speli inauntru...si poti oricand scrie linistita aici (pe forum) si iti vom raspunde... happy with him...inlove with him... Offline #10 2008-12-01 22:15:11
Re: sctam ceva sa avea nevoie bunasunt noua pe aici nu prea ma descurc Offline #11 2008-12-02 12:24:13
Re: sctam ceva sa avea nevoie bunaciteste regulile de aici http://forum.anticonceptionale.ro/misc.php?action=rules si sunt sigura ca te vei descurca happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|