|
Nu esti logat.
Picaturi Alchemilla#1 2008-12-01 20:26:22
picaturi AlchemillaBuna fetelor,a folosit cineva picaturi Alchemilla pentru diminuarea hemoragiei la menstruatie?Sunt eficiente,au avut efecte adverse,cu alte cuvinte,le recomandati?Va multumesc pentru raspunsuri. Offline #2 2008-12-01 20:38:42
Re: picaturi Alchemillaorice medicament poate sa fie bun pentru o persoana,iar pentru alta, nu.nu poti lua dupa auzite ceva,de ce nu mergi la un medic,i spui ce problemutze ai si iti da ceva? Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #3 2008-12-01 21:01:08
Re: picaturi AlchemillaPicaturile sunt o alternativa naturista,spun farmacistii.Pe la doctor am tot fost,asta trebuia sa fie a patra luna in care sa iau Ergomet insa...nu stiu daca e o solutie...nu stiu de ce nu imi gasesc cauza hemoragiei... Offline #4 2008-12-02 09:11:47
Re: picaturi AlchemillaEu am auzit si am folosit... De efecte adverse nu stiu, din cate am citit e vorba de un extract natural... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|