homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu stiu ce sa mai cred:((((((((((((

#1 2008-12-02 20:41:50

juliagirl
New member
Inregistrat: 2008-11-28

nu stiu ce sa mai cred:((((((((((((

grater am mai scris in urma cu cateva zile..ca am uitat sa incep pilele in a 8-a zi si am inceput in a 9-a...poate ca nu mi-as fi facut probleme asa mari pentru ca din cate am auzit zilele imediate de dupa terminarea menstruatiei nu poti ramane insarcinata..dar incepusem la un moment dat sa mananc un pic mai mult...apoi sanii au inceput sa se mareasca si bineinteles sa doara...ameteli usoare..am dat vina la faptul ca sunt acasa de doua saptamani numai lucrez si din cauza serviciului imi schimbasem programul de somn...prietenele imi ziceau ca sanii se pot mari si de la anticonceptionale..dar am luat si inainte numai ca nu s-au marit chiar asa de tare..acu se observa ca sunt mai mari...mi-a venit menstruatia in ziua in care trebuia sa imi vina...abundenta chiar pentru prima zi..si cu dureri mari de burta si de spate..iar a doua zi..e foarte foarte putin...nu stiu ce sa mai cred e posibil sa fiu totusi insarcinata?acu vreau sa astept pana trece menstruatia de tot si sa merg la doctor...dar pana atunci as vrea sa mai stiu si alte pareri...aaa si din cate mai stiu am si un chist micut pe ovarul stang...poate avea vreo legatura??sunt disperata:(((

#2 2008-12-02 21:10:45

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

Re: nu stiu ce sa mai cred:((((((((((((

poi nu se intampla nimic daca ai luat-o cu o zi intarziere in conditiile in care te-ai protejat 7 zile. Si eu aveam dureri mari de sani , nici macar nu ii puteam atinge ... de la antibebe, dupa un timp au disparut aproape de tot.
Cred ca stii ca, organismul poate reactiona diferit si de la o luna la alta .... se poate sa apara dureri de sani , chiar daca inainte nu aveai.
Eu zic daca ai avut ciclu, care ti-a venit cand trebuia , nu ai cum sa fi ramas . Poti face un test daca esti asa de ingrijorata , dimi cu prima urina.

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#3 2008-12-02 21:58:07

juliagirl
New member

da..dureri de sani am mai avut si eu..dar acum au crescut:((( si in urmatoarele sapte zile nu m-am protejat:((

#4 2008-12-03 20:32:12

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

eu stiu ca daca iti vine menstruatia in pauza de 7 zile nu esti insarcinata.pentru linistea ta, fa un test de sarcina in urmatoarea pauza,daca ca nu vine menstratia.daca vine si atunci esti ok!

Iubesc si sunt iubita

#5 2008-12-03 23:25:17

juliagirl
New member

numai stiu nimic..sunt ingrijorata..menstruatia m-a tinut in aceasta luna ca niciodata doar doua zile...astazi am facut un test de sarcina..si mi-a iesit negativ..dar totusi nu ma simt linistita maine am sa merg la doctor..mi-am facut deja programare...va multumesc pentru raspunsuriele voastre...

Publicitate

loading...

#6 2008-12-03 23:29:37

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Asa te-as sfatui si eu julia, sa mergi la doctor. Pentru linistea ta este cel ami bine. Succes...

#7 2008-12-04 00:16:47

darkmelania
Sr. member
De la: iasi
Inregistrat: 2007-08-24

fetele!am si eu o dilema mare!ma dor sanii si nu cunosc motivul.
ciclul l am avut acum 2 saptamani.
iau diane 35, dar e luna a 2 a si am mai luat si asta vara si nu am avut probleme de genu.
sex neprotejat ... am avut inainte sa mi iau pastile dar de atunci am facut 4 teste de sarcina, toate negative-ultimul a fost duminica.ca ma stresa durerea de sani care a inceput vineri.
nu stiu ce am . consider ca din senin nu trebuie sa simti nicio durere, ca daca e durere ceva nu e in regula cu tine.

nu vreau sa fiu citata!

m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui.

#8 2008-12-04 00:21:37

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

e de la diane melania...stai linistita...e normal...

happy with him...inlove with him...puss

#9 2008-12-07 20:21:58

juliagirl
New member

mersi fetelor..am fost la doctor si nu sunt insarcinata..va pup mersi mult...
SARBATORI FERICITE!!!!

#10 2008-12-08 18:04:30

myhaela19
New member
Inregistrat: 2008-12-08

buna fetelor daca aflu ca sunt insarcinata la o luna mai pot face ceva impotriva ca s nu mai fie nevoie de avort?sad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.